NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
181
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
90
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
82
16
22:25
NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
szegény Fultont vigye már el valakinájsz, éreztem
a GB-nek most megjósolom Lynn Bowdent meglássátok
r.baggio
most akkor Bowden és elmegyek draftszagértőnek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
mért ilyen depressziós ez az ESPN-es adás...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
B+ ez kurva jó pick a Titstől.
több mint 4 éve
vagy nemszegény Fultont vigye már el valakimajd mi a 3. körben
r.baggio
Löfli
több mint 4 éve
Tessék Fultont hiányoltátokTitans jót húzott
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Toto21
5 952
Jeremy Chinn kimehetne már, nem tetszik, hogy még bent van.KC fogja vinni
tenorx
több mint 4 éve
ó mindjárt jön a Chiefs, na ők tuti viszik Fultont ha más előttük nemCsak szólni kellett, a Titans már ki is vitte.
r.baggio
több mint 4 éve
Jeremy Chinn kimehetne már, nem tetszik, hogy még bent van.
több mint 4 éve
A vége az lesz, hogy draftolatlan újoncként visszahozza TB-t Tampából.Újabb tipik Pats pick. Én a filmjét nézve nem tudtam eldönteni, hogy LB-t, Safety-t vagy edge rushert nézek. Belichick bírja az ilyet. 😊Fő h összezavarjon mindent és mindenkit!
peterk2005
steelwolf
több mint 4 éve
ó mindjárt jön a Chiefs, na ők tuti viszik Fultont ha más előttük nem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
na Vrabel kibaszta a kolykoket
több mint 4 éve
szegény Fultont vigye már el valakimajd mi a 3. körben
r.baggio
több mint 4 éve
Baunnal csak meglett az eredmenye a drogtesztnek. En mondjuk nem is latok benne tul sokat.
több mint 4 éve
Újabb tipik Pats pick. Én a filmjét nézve nem tudtam eldönteni, hogy LB-t, Safety-t vagy edge rushert nézek. Belichick bírja az ilyet. 😊Fő h összezavarjon mindent és mindenkit!
peterk2005
több mint 4 éve
,Kisfiam kapcsold ki a Maddent' 😁nem is kell qb, stidham megoldja 😊Leigazolják Bortlest és irány az AFC Döntő!
eaglesmcnabb
iktriad
több mint 4 éve
Ja, én is örültem, mikor Derek Rivers odament, micsoda remek játékos lett belőle... oh wait.A 3. körös pickem (Hamler)már rég dratolva lett. 😉 Belichick meg sztárt csinál Ucheból. 😊A 2. körös GM Game pickem!!!Nekem 3/3 volt Jaflben 😎
iktriad
Chargers LT
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
nem is kell qb, stidham megoldja 😊Leigazolják Bortlest és irány az AFC Döntő!
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Kampman
28 323
Megjött Bill
több mint 4 éve
szegény Fultont vigye már el valakia GB-nek most megjósolom Lynn Bowdent meglássátok
---
több mint 4 éve
Újabb tipik Pats pick. Én a filmjét nézve nem tudtam eldönteni, hogy LB-t, Safety-t vagy edge rushert nézek. Belichick bírja az ilyet. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
A 3. körös pickem (Hamler)már rég dratolva lett. 😉 Belichick meg sztárt csinál Ucheból. 😊A 2. körös GM Game pickem!!!Nekem 3/3 volt Jaflben 😎
iktriad
Chargers LT
több mint 4 éve
A háttérben MM. De nem az az MM.
több mint 4 éve
Toto21
5 952
Titans DL?
több mint 4 éve
nem is kell qb, stidham megoldja 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Uccse fog beválni.