NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
6 hónapja
Tegnap is végig fix volt, egy ember írt hülyeséget 😀Ez fix, vagy mint tegnap?Ma mikor kezdődik a buli?1:00
Toto21
deyell
Sixo
6 hónapja
Ma is pörög majd a live tracker:docs.google.com/spreadsheets/d/1BymZ5J6oUHpDfMrp6sTaHW9Ady5uu72_B15dfLBTJlA/edit?usp=sharing
6 hónapja
Kurva keményen kell kinézni/be voltak állva mint a gerely
6 hónapja
Lehet volt már nem olvastam vissza addig, de nem tudja valaki mi volt ez a nagy napszemüveg mánia a játékosokon? Mindenki abban volt kb, az is aki otthon a nappaliban ült 😁
6 hónapja
ma is biztos lesz valami felvezető fasságEz fix, vagy mint tegnap?Ma mikor kezdődik a buli?1:00
Toto21
deyell
Sixo
6 hónapja
Ez fix, vagy mint tegnap?Ma mikor kezdődik a buli?1:00
Toto21
deyell
6 hónapja
Toto21
5 949
Ma mikor kezdődik a buli?
6 hónapja
Ja jó 😀Adonai Mitchellre gondoltam, a WR-re 😀Érdekes, hogy Mitchell nem ment ki.Nem-e? Nèzzè a megye másik felère 😉 vagy a korábban szó kimaradt 😁 egyébként a sok QB húzás sok mindent felborított nálam soha nem volt bent mockdradtokban ő se de pl Cooper se jutott el hozzank aztan.
tenorx
dande2
tenorx
6 hónapja
Adonai Mitchellre gondoltam, a WR-re 😀Érdekes, hogy Mitchell nem ment ki.Nem-e? Nèzzè a megye másik felère 😉 vagy a korábban szó kimaradt 😁 egyébként a sok QB húzás sok mindent felborított nálam soha nem volt bent mockdradtokban ő se de pl Cooper se jutott el hozzank aztan.
tenorx
dande2
6 hónapja
Érdekes, hogy Mitchell nem ment ki.Nem-e? Nèzzè a megye másik felère 😉 vagy a korábban szó kimaradt 😁 egyébként a sok QB húzás sok mindent felborított nálam soha nem volt bent mockdradtokban ő se de pl Cooper se jutott el hozzank aztan.
tenorx
6 hónapja
Ha Josh Allen lennék, én cserét kérnék de kurva gyorsan.KHALIL SHAKIR TIME
KeyG
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Hát, ez elég ergya kör volt.Szerintem jó volt, főleg a 6 QB 😀
warr_b
6 hónapja
Hát, ez elég ergya kör volt.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Ha Josh Allen lennék, én cserét kérnék de kurva gyorsan.Miért?
KeyG
Még van bent egy csomó jó player, és vannak lyukak a Billsnél, így jobban betudják foltozni.
6 hónapja
Jó éjt, holnap folyt.köv.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Érdekes, hogy Mitchell nem ment ki.
6 hónapja
nah jóccakát
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
KeyG
9 477
Ha Josh Allen lennék, én cserét kérnék de kurva gyorsan.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 hónapja
a közönség ezt megette
6 hónapja
Senkinem nem kell a fehét corenr, sok rasszista köcsöga riemann lobby
Azon mondjuk csodálkozom, hogy Johnny Newton nem kelt el
warr_b
6 hónapja
Deebo?Nem hiszem, hogy megtartanák mindhárom WR-t tbh, de meglátjuk.Viszlát AiyukDe nem egy poszton vannak, egyik szélső másik slot.
tenorx
Sixo
tenorx
6 hónapja
Nem hiszem, hogy megtartanák mindhárom WR-t tbh, de meglátjuk.Viszlát AiyukDe nem egy poszton vannak, egyik szélső másik slot.
tenorx
Sixo