NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
6 hónapja
Jaj hagyjad már magad.de abba mi a jó? Előbb nyer a United BL-t majd. just sayin 😀Akkor nekem nagyon jó lesz. 28 éve várok Juve BL győzelemre.Azt mondják a jó dolgokra várni mindig várni kell. Meglátjuk megérte-e nekik. 😀Másodjára azért már szarabb felkelni 😀Hát még a Bill fanoknak, aki virrasztottak egyet tegnap 2 letradeért. 😀
Drip
iktriad
Toto21
Sixo
Toto21
6 hónapja
shagi0206
10 921
Na, azon se kell izgulni egy ideig.de abba mi a jó? Előbb nyer a United BL-t majd. just sayin 😀Akkor nekem nagyon jó lesz. 28 éve várok Juve BL győzelemre.Azt mondják a jó dolgokra várni mindig várni kell. Meglátjuk megérte-e nekik. 😀Másodjára azért már szarabb felkelni 😀Hát még a Bill fanoknak, aki virrasztottak egyet tegnap 2 letradeért. 😀
Drip
iktriad
Toto21
Sixo
Toto21
6 hónapja
Toto21
5 949
de abba mi a jó? Előbb nyer a United BL-t majd. just sayin 😀Akkor nekem nagyon jó lesz. 28 éve várok Juve BL győzelemre.Azt mondják a jó dolgokra várni mindig várni kell. Meglátjuk megérte-e nekik. 😀Másodjára azért már szarabb felkelni 😀Hát még a Bill fanoknak, aki virrasztottak egyet tegnap 2 letradeért. 😀
Drip
iktriad
Toto21
Sixo
6 hónapja
shagi0206
10 921
Hát arra várhatsz lehet még ennyit 😀Akkor nekem nagyon jó lesz. 28 éve várok Juve BL győzelemre.Azt mondják a jó dolgokra várni mindig várni kell. Meglátjuk megérte-e nekik. 😀Másodjára azért már szarabb felkelni 😀Hát még a Bill fanoknak, aki virrasztottak egyet tegnap 2 letradeért. 😀
Drip
iktriad
Toto21
Sixo
6 hónapja
Kampman
28 290
Ez a detroiti funkzenés vagy milyen reklám most már így a 151. alkalommal kicsit repetitív és irritáló, pedig tegnap az 1. kör első felét át is aludtam.
6 hónapja
Akkor nekem nagyon jó lesz. 28 éve várok Juve BL győzelemre.Azt mondják a jó dolgokra várni mindig várni kell. Meglátjuk megérte-e nekik. 😀Másodjára azért már szarabb felkelni 😀Hát még a Bill fanoknak, aki virrasztottak egyet tegnap 2 letradeért. 😀
Drip
iktriad
Toto21
6 hónapja
shagi0206
10 921
Sokat segítene a tömegnek egy detroiti ónos eső? 😀
6 hónapja
Toto21
5 949
Egyébként azon gondolkodtam, hogy lehet csak meg akarják dönteni a Broncos rekordját, mint a legtöbb benyelt halott pénz. Most van 4 évig egy olcsó irányítójuk. Kuzin-t meg elcserélik ma egy 4.körös pick-re. 😀Ez az nfl draft, bármi megtörténhet. De még mindig azt mondom, hogy nem a Bills fanok lehetnek a legdurcisabbak. Azokat Georgiaban keresném.Másodjára azért már szarabb felkelni 😀Hát még a Bill fanoknak, aki virrasztottak egyet tegnap 2 letradeért. 😀
Drip
iktriad
shagi0206
6 hónapja
shagi0206
10 921
Remélem DeJean vagy Kool-Aid lesz a miénk.
6 hónapja
Állandó rémálmom volt régen 😀Másodjára azért már szarabb felkelni 😀Hát még a Bill fanoknak, aki virrasztottak egyet tegnap 2 letradeért. 😀
Drip
iktriad
6 hónapja
Toto21
5 949
Azt mondják a jó dolgokra várni mindig várni kell. Meglátjuk megérte-e nekik. 😀Másodjára azért már szarabb felkelni 😀Hát még a Bill fanoknak, aki virrasztottak egyet tegnap 2 letradeért. 😀
Drip
iktriad
6 hónapja
shagi0206
10 921
Ez az nfl draft, bármi megtörténhet. De még mindig azt mondom, hogy nem a Bills fanok lehetnek a legdurcisabbak. Azokat Georgiaban keresném.Másodjára azért már szarabb felkelni 😀Hát még a Bill fanoknak, aki virrasztottak egyet tegnap 2 letradeért. 😀
Drip
iktriad
6 hónapja
És ma is lehet így fognak kezdeni.Másodjára azért már szarabb felkelni 😀Hát még a Bill fanoknak, aki virrasztottak egyet tegnap 2 letradeért. 😀
Drip
iktriad
6 hónapja
Másodjára azért már szarabb felkelni 😀Hát még a Bill fanoknak, aki virrasztottak egyet tegnap 2 letradeért. 😀
Drip
6 hónapja
Kampman
28 290
Másodjára azért már szarabb felkelni 😀A trashélmény teszi nálam is függővé, hogy mennyire tudok/akarok egy ilyenen fennmaradni.
Drip
6 hónapja
Toto21
5 949
linket szúrjatok ha vanFK kidobta már, hogy ők közvetítik. Meg a DAZN-on is ingyenes az NFL Network
petey
6 hónapja
Én konfliktuskerülő ember vagyok. Összekeversz önmagaddal.rosszul tudta* Olyan leszel lassan, mint Iktriad. Mindenkibe belekötsz.Tegnap is végig fix volt, egy ember írt hülyeséget 😀Ez fix, vagy mint tegnap?Ma mikor kezdődik a buli?1:00
Toto21
deyell
Sixo
tenorx
Sixo
6 hónapja
FIFYrosszul tudta* Olyan leszel lassan, mintTegnap is végig fix volt, egy ember írt hülyeséget 😀Ez fix, vagy mint tegnap?Ma mikor kezdődik a buli?1:00
Toto21
deyell
Sixo
tenorxIktriadSobri. Mindenkibe belekötsz.
Sixo
6 hónapja
istenem, te sosem hibázol bazdmegTegnap is végig fix volt, egy ember írt hülyeséget 😀Ez fix, vagy mint tegnap?Ma mikor kezdődik a buli?1:00
Toto21
deyell
Sixo
tenorx
6 hónapja
Toto21
5 949
Egyébként több insider lehozta mi is történt pontosan a Falcons-al. Elvileg a GM Alexa-n keresztül küldte be a pick-et.GM: Alexa please draft a cornerback.
Alexa: Okay, Quarterback it is!
És így kötött ki náluk Penix.
Azóta tudtommal javítottak a mai napra az akusztikán a war room-ban. Meglátjuk, hogy ma jobb lesz-e.
Szerkesztette: Toto21
6 hónapja
kicsit jobban elvesztem a manor lordsban :_Dde még időben eszembe jutott felnézni ide 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
rosszul tudta* Olyan leszel lassan, mint Iktriad. Mindenkibe belekötsz.Tegnap is végig fix volt, egy ember írt hülyeséget 😀Ez fix, vagy mint tegnap?Ma mikor kezdődik a buli?1:00
Toto21
deyell
Sixo
tenorx