NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
6 hónapja
shagi0206
10 921
fk-sok hol nézik vajon?
6 hónapja
Foldesi26
317
Még jó, hogy Morris ezért a performanszért vezekelt 10 évet az előző bukta után! De majd a pályán, nem az offseasont kell megnyerni
6 hónapja
nfl.comon sincs fent még, klasszik iktriadSzép pick a Commandótól!Dazn-on még Eisen beszélgetett...
iktriad
Heisman nádor
6 hónapja
itt sincs még ottSzép pick a Commandótól!Dazn-on még Eisen beszélgetett...
iktriad
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Tomcsik
8 010
Jah csúszikSzép pick a Commandótól!Dazn-on még Eisen beszélgetett...
iktriad
Heisman nádor
6 hónapja
shagi0206
10 921
nfl.com kurva lassan írja ki, ott még mindig üres a rubrika a Wsh-nál
6 hónapja
És tényleg.Hát nem tudom Fashanu szerintem hagyományőrző pick voltJets sapka2010es évek Jets sapkája. 😀
Heisman nádor
iktriad
Wester
6 hónapja
Szép pick a Commandótól!Dazn-on még Eisen beszélgetett...
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Szép pick a Commandótól!nálam csúszik a dazn?
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Toto21
5 950
helyükben bejelentkeznék Cousins-ért xDHa beáll Dalton. 😀nem tudom panthers mikor lesz megint igazi riválisFalcons draft tetszik 😊Dolgok, amiket nem akarsz hallani a divízió rivális szurkolótól. 😀
gabokocka
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
6 hónapja
Hát nem tudom Fashanu szerintem hagyományőrző pick voltJets sapka2010es évek Jets sapkája. 😀
Heisman nádor
iktriad
Lesz ez még így se!
6 hónapja
shagi0206
10 921
warrb megint sírni fog. Minek oda még több DT? 😀
6 hónapja
Szép pick a Commandótól!
6 hónapja
Ha beáll Dalton. 😀nem tudom panthers mikor lesz megint igazi riválisFalcons draft tetszik 😊Dolgok, amiket nem akarsz hallani a divízió rivális szurkolótól. 😀
gabokocka
iktriad
Kúrfürst briareos
6 hónapja
nem tudom panthers mikor lesz megint igazi riválisFalcons draft tetszik 😊Dolgok, amiket nem akarsz hallani a divízió rivális szurkolótól. 😀
gabokocka
iktriad
6 hónapja
shagi0206
10 921
A reach még hagyján, mert a boardok nem minden esetben mérvadók. Itt a feltrade volt egy faszság. De hát mi meg köszönjük szépen 😀Szerintem ő inkább 3. kör. Newton és Fiske is jobb nála. Ez itt hatalmas reach és fel trade …Ruke Orhoroho itt??? Tudtam hogy megint elbasszáknem lesz ő rossz amúgy, csak picit fura, hogy ennyire korán ment el. Őt kivihették volna trade nélkül is szerintem.
Tomcsik
shagi0206
Tomcsik
6 hónapja
Falcons draft tetszik 😊Dolgok, amiket nem akarsz hallani a divízió rivális szurkolótól. 😀
gabokocka
6 hónapja
Falcons draft tetszik 😊Ők eddig 2027re draftolnak 😅
gabokocka
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
6 hónapja
Tomcsik
8 010
Szerintem ő inkább 3. kör. Newton és Fiske is jobb nála. Ez itt hatalmas reach és fel trade …Ruke Orhoroho itt??? Tudtam hogy megint elbasszáknem lesz ő rossz amúgy, csak picit fura, hogy ennyire korán ment el. Őt kivihették volna trade nélkül is szerintem.
Tomcsik
shagi0206
6 hónapja
Toto21
5 950
épp ez az. Egy 3. kört elbasztak ezért. Sztem jövőre nem lesz itt ez a stáb 😀Ruke Orhoroho itt??? Tudtam hogy megint elbasszáknem lesz ő rossz amúgy, csak picit fura, hogy ennyire korán ment el. Őt kivihették volna trade nélkül is szerintem.
Tomcsik
shagi0206
6 hónapja
Amadeus the Young
32 894
Atlantában felütötték a kólát vagy mi történik a FO-ban?
criminal lawyer or criminal lawyer?
6 hónapja
Newton előtt.Ruke Orhoroho itt??? Tudtam hogy megint elbasszáknem lesz ő rossz amúgy, csak picit fura, hogy ennyire korán ment el. Őt kivihették volna trade nélkül is szerintem.
Tomcsik
shagi0206
6 hónapja
Falcons draft tetszik 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
6 hónapja
Jets sapka2010es évek Jets sapkája. 😀
Heisman nádor