NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
6 hónapja
Nem tudunk annyira szarok lenni, hogy a Failconst ne verjük meg, tavaly is sikerült 🤣nem tudom panthers mikor lesz megint igazi riválisFalcons draft tetszik 😊Dolgok, amiket nem akarsz hallani a divízió rivális szurkolótól. 😀
gabokocka
iktriad
Kúrfürst briareos
Inkább hátra is cseréltünk, már nincs lyuk a rosteren, nem kell senki 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
6 hónapja
Nose guard, Moon le se tagadhatja hogy nem ebben az évszázadban játszott
Lesz ez még így se!
6 hónapja
Kampman
28 290
A Titans draftolt egy játékost a Key & Peele videókból.
6 hónapja
Sweatben reménykedtem, hogy lecsúszik :/
6 hónapja
Eddig 3 WR, 3 DT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
dt run
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Amadeus the Young
32 896
Dejean miért csúszik egyébként? Volt valami hír?Fehér
Valamint JPJ is, gondoltam mostanra egyik se lesz már bent
Toto21
criminal lawyer or criminal lawyer?
6 hónapja
labo7
456
Dejean miért csúszik egyébként? Volt valami hír?Sérülések.
Valamint JPJ is, gondoltam mostanra egyik se lesz már bent
Toto21
6 hónapja
shagi0206
10 921
nem is írtam semmi konkrétumot 😊Még nincs se DAZN-ön, se trackerekben a pick.?a Titans eddigi teljesítménye a drafton hát - nálam eddig kritikán aluli .iktriad pls
shagi0206
Sixo
shagi0206
tenorx
6 hónapja
Emiatt ne izzadj meg!?a Titans eddigi teljesítménye a drafton hát - nálam eddig kritikán aluli .iktriad pls
shagi0206
Sixo
shagi0206
6 hónapja
Még nincs se DAZN-ön, se trackerekben a pick.?a Titans eddigi teljesítménye a drafton hát - nálam eddig kritikán aluli .iktriad pls
shagi0206
Sixo
shagi0206
6 hónapja
No spoiler, még nincs kint sehol?a Titans eddigi teljesítménye a drafton hát - nálam eddig kritikán aluli .iktriad pls
shagi0206
Sixo
shagi0206
6 hónapja
shagi0206
10 921
?a Titans eddigi teljesítménye a drafton hát - nálam eddig kritikán aluli .iktriad pls
shagi0206
Sixo
6 hónapja
Nekem WR/DB testem van 6'3, 200 font. Kár, hogy 40 felett vagyok mellé visszeres lábbal. 😀Inkább beállok én balra, jobbra meg Iktriad, oszt megvagyunk.majd tradeltek érte. Probléma megoldvaViks kivágta?Tillery FA még? 😀Jah WR. De az eddig is volt. DT nincs egy kezdő sem.nah kiért jöttünk?Gondolom WR.. Az nincs 😅
Sixo
Chargers LT
Sixo
Toto21
Sixo
Toto21
Sixo
6 hónapja
a Titans eddigi teljesítménye a drafton hát - nálam eddig kritikán aluli .iktriad pls
shagi0206
6 hónapja
shagi0206
10 921
a Titans eddigi teljesítménye a drafton hát - nálam eddig kritikán aluli .
6 hónapja
Toto21
5 950
Simmons szindróma? ÉrtemDejean miért csúszik egyébként? Volt valami hír?Sok poszton tud játszani, lehet az NFL-nél azt gondolják igazából egyiken se
Toto21
Wester
6 hónapja
az a robbanás Brady mögött olyan szinten fosul néz ki hogy hihetetlen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Inkább beállok én balra, jobbra meg Iktriad, oszt megvagyunk.majd tradeltek érte. Probléma megoldvaViks kivágta?Tillery FA még? 😀Jah WR. De az eddig is volt. DT nincs egy kezdő sem.nah kiért jöttünk?Gondolom WR.. Az nincs 😅
Sixo
Chargers LT
Sixo
Toto21
Sixo
Toto21
6 hónapja
Dejean miért csúszik egyébként? Volt valami hír?Sok poszton tud játszani, lehet az NFL-nél azt gondolják igazából egyiken se
Toto21
Lesz ez még így se!
6 hónapja
De legalább a Polkát jól nyomja..Belichick kutyusa után lett egy újabb Husky a Peccben. Needre jött a pick, remek választás.needre jött de azt nem mondanám, hogy remek pick.
Heisman nádor
Drip
6 hónapja
shagi0206
10 921
Dejean miért csúszik egyébként? Volt valami hír?fehér db játékos, félnek tőle 😀
Toto21
6 hónapja
Belichick kutyusa után lett egy újabb Husky a Peccben. Needre jött a pick, remek választás.needre jött de azt nem mondanám, hogy remek pick.
Heisman nádor