NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
Klaci79
22 220
valami nagyon lehet itt az orvosi dolgokkalSimán lehet, de nagyon valuenak tűnik itt, és nem hiszem, hogy hozzánk lecsúszik. Persze van még C, és simán lehet, hogy amúgy is WR-t akarunk.A Steelersnek is kurvára telefonálnia kellene JPJért.eddig azért nem állunk rosszul...szerintem amúgy nem ő a mi OC kiszemeltünk...rengeteg lehetőség még, igaz még választás is van előttünk
tenorx
Klaci79
tenorx
7 hónapja
fuckmajd miRemek DT rum van. Ennek nem örülökDT, WR és CB ezek mennek. JPJ-ért felmehetnénk lassan 😀
Tomcsik
Toto21
Kúrfürst briareos
7 hónapja
😕
7 hónapja
2. napos random Rutgers DB reach, BB te vagy az ?Arizonába szökött a kutya?
Sixo
Lesz ez még így se!
7 hónapja
2. napos random Rutgers DB reach, BB te vagy az ?Nem, nála 1. körös lett volna. 😀
Sixo
7 hónapja
Simán lehet, de nagyon valuenak tűnik itt, és nem hiszem, hogy hozzánk lecsúszik. Persze van még C, és simán lehet, hogy amúgy is WR-t akarunk.A Steelersnek is kurvára telefonálnia kellene JPJért.eddig azért nem állunk rosszul...szerintem amúgy nem ő a mi OC kiszemeltünk...rengeteg lehetőség még, igaz még választás is van előttünk
tenorx
Klaci79
7 hónapja
Na lett egy Melton ... Én bírom amúgy, jobb is mint Lassiter szerintemMindenki CB-t akar már meghát nekünk is az kellene. De ki? Kool-Aidet akartam magunkhoz. Vagy húzunk megint dline embert?
Drip
shagi0206
7 hónapja
Szép CB run
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
shagi0206
10 921
Hát CB jött, de miért pont Melton?
7 hónapja
RIP Löfli, Darius Robinson után ez. Menjen csak a CB run, a DT.ket hagyjuk a Chargersnek.
7 hónapja
Toto21
5 950
ezért mondom, nem vicc voltvalahogy úgy érzem a Packers fogja kihúzni az első RB-etSzükségünk lenne rá éppen.
Toto21
De kéne majd még támadó falember, meg a védelembe kb. mindenhova, talán a falba a legkevésbé.
Kampman
7 hónapja
Toto21
5 950
igen, ennek ellenére úgy gondolom, hogy kellene nekik. Dillon-nál szerintem kiürült a tank. JJ mellé kell egy másik futóvalahogy úgy érzem a Packers fogja kihúzni az első RB-etJosh Jacobs igazplás után? AJ Dillon is ott van.
Toto21
Sixo
7 hónapja
Kampman
28 290
Én sem most húznék futót, ráérne egy későbbi körben is.valahogy úgy érzem a Packers fogja kihúzni az első RB-etJosh Jacobs igazplás után? AJ Dillon is ott van.
Toto21
Sixo
7 hónapja
Kampman
28 290
valahogy úgy érzem a Packers fogja kihúzni az első RB-etSzükségünk lenne rá éppen.
Toto21
De kéne majd még támadó falember, meg a védelembe kb. mindenhova, talán a falba a legkevésbé.
7 hónapja
valahogy úgy érzem a Packers fogja kihúzni az első RB-etJosh Jacobs igazplás után? AJ Dillon is ott van.
Toto21
7 hónapja
Toto21
5 950
valahogy úgy érzem a Packers fogja kihúzni az első RB-et
7 hónapja
majd miRemek DT rum van. Ennek nem örülökDT, WR és CB ezek mennek. JPJ-ért felmehetnénk lassan 😀
Tomcsik
Toto21
7 hónapja
shagi0206
10 921
Mindenki CB-t akar már meghát nekünk is az kellene. De ki? Kool-Aidet akartam magunkhoz. Vagy húzunk megint dline embert?
Drip
7 hónapja
Ohh yess...Lassiter is jó
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
7 hónapja
Toto21
5 950
Remek DT rum van. Ennek nem örülökDT, WR és CB ezek mennek. JPJ-ért felmehetnénk lassan 😀
Tomcsik
7 hónapja
Kampman
28 290
Ismét egy Key & Peele jelölt, várom még F'Ried Chicken Hendersont is a Kentuckyról.