NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
Minden egyes alkalommal mikor megszólal ez a Joel Klatt, azt hiszem egy pillanatra Colin Cowherd beszél és csodálkozom hogy mi a faszt keres ő ott
Lesz ez még így se!
7 hónapja
nnna Iktriad. parancsolj, hallgatunk 😀Most eljátssza, hogy elaludt. Megértem.
petey
7 hónapja
@hulkenstein eléggé adom, meg látom, hogy mennyi melód van a trackeredben, pár konstruktív kritika:- szerintem nem feltétlenül jó, hogy ott is pickekkel a közvetítés előtt vagy. Most ránéztem, és be is zártam amint láttam, hogy előrébb van
- gondolom próbálod védeni, ezért nem lehet másolni/letölteni. Szerintem ez se szerencsés, akinek kell úgyis megoldja
Pl.: Én ezt használom és ez simán másolható/letölthető, és hasonló alapokra épül (consensus sok board alapján, variance/átlag/stb):
docs.google.com/spreadsheets/d/1u_7bYeFLyPGldL6OqvyEXICH4LCvNZb_iqc2Z3740mo/edit#gid=0
7 hónapja
Stewart nem szarozott, mielőtt még bejelnti a Jags picket, bejelnti,h ogy tegnap este meghalt a húga 😐
7 hónapja
labo7
456
35-ös arm, acl. Never change Baalke.
7 hónapja
Kampman
28 290
A Jags drukkerek között volt egy közepesen hiteles Trevor hasonmás.
7 hónapja
Cruyffista
3 346
Engem is meglep. Ebből most már trend lesz hogy az összes második napra tippelt WR-t kirusholják a második kör elején és utána aki akar valamit az reachel valami 5. körösért.Akkor maradt Adonai Mitchell és Troy Franklin mint fasza WR-ek? Lassan jönni kéne felfeleAdonai nagyon durván lecsúszott. Azt hittem legkorábban a 2. kör elején ki fog menni.
Cruyffista
shagi0206
7 hónapja
A Tiki Barbert bírtam 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
7 hónapja
Jaylen Wright még. Go Vols!És euért feltradelni? RB-ért? Úgy érzem jó magas lesz az a 2. kör is jövőre…Sokak szerint ő az egyetlen futó a classban aki második napos picket ér.
Tomcsik
Cruyffista
7 hónapja
shagi0206
10 921
Akkor maradt Adonai Mitchell és Troy Franklin mint fasza WR-ek? Lassan jönni kéne felfeleAdonai nagyon durván lecsúszott. Azt hittem legkorábban a 2. kör elején ki fog menni.
Cruyffista
7 hónapja
Cruyffista
3 346
És euért feltradelni? RB-ért? Úgy érzem jó magas lesz az a 2. kör is jövőre…Sokak szerint ő az egyetlen futó a classban aki második napos picket ér.
Tomcsik
7 hónapja
jól átbasztunk mindenkit, nem szerettem volna a helyükben lenniAhogy nèzem, le vagytok maradva szèpen az FKtól. Úgyhogy inkább csendre intem magam újra 😁Igen mi nem twitteren nézzük. De nem is mondjuk be DeJeant a 49ershez.
dande2
Sixo
7 hónapja
Cruyffista
3 346
Akkor maradt Adonai Mitchell és Troy Franklin mint fasza WR-ek? Lassan jönni kéne felfele
7 hónapja
shagi0206
10 921
És euért feltradelni? RB-ért? Úgy érzem jó magas lesz az a 2. kör is jövőre…A ti cserétek a Panthersszel eddig az évszázad tradje volt nektek.
Tomcsik
7 hónapja
Tomcsik
8 010
És euért feltradelni? RB-ért? Úgy érzem jó magas lesz az a 2. kör is jövőre…
7 hónapja
Ahogy nèzem, le vagytok maradva szèpen az FKtól. Úgyhogy inkább csendre intem magam újra 😁Igen mi nem twitteren nézzük. De nem is mondjuk be DeJeant a 49ershez.
dande2
7 hónapja
Toto21
5 950
hoppá, mégse Packersé az első RB
7 hónapja
Breece Hall-nál nekünk bejöttA Panthers lett a Packers. Mondjuk futóért felcsere. Hmmvalahogy úgy érzem a Packers fogja kihúzni az első RB-etElső, de LB nem RB.
Toto21
Sixo
Sixo
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Ahogy nèzem, le vagytok maradva szèpen az FKtól. Úgyhogy inkább csendre intem magam újra 😁kösz
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Ahogy nèzem, le vagytok maradva szèpen az FKtól. Úgyhogy inkább csendre intem magam újra 😁Hát mi a közvetítést nézzük, nem twitteren a spoilereket
dande2
7 hónapja
A Panthers lett a Packers. Mondjuk futóért felcsere. Hmmvalahogy úgy érzem a Packers fogja kihúzni az első RB-etElső, de LB nem RB.
Toto21
Sixo
7 hónapja
Ahogy nèzem, le vagytok maradva szèpen az FKtól. Úgyhogy inkább csendre intem magam újra 😁