NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
Akkor ti viszitek.NFL szinten igen. De nagyon atletikus, mint abból a programból szinte mindenki.Nyers játékos?K ivan még bent DTből? Dorlus Hall Wingo?Boyd a Northern Iowáról. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
7 hónapja
NFL szinten igen. De nagyon atletikus, mint abból a programból szinte mindenki.Nyers játékos?K ivan még bent DTből? Dorlus Hall Wingo?Boyd a Northern Iowáról. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
7 hónapja
Ne csináljunk hülyeséget. Adonai Mitchell / Zach Frazier / Troy Franklin és én boldog vagyokLégyszi ne. Elég volt a fasza WR draftokból 😀
tenorx
7 hónapja
A 3. körre gondoltam, de igaz úgy is kell kettő ő jöhet az 5.ben.K ivan még bent DTből? Dorlus Hall Wingo?Leonard Taylor III
Sixo
deyell
7 hónapja
deyell
11 702
a Raiders is.Állítólag Jordan Travisre hajtanak a srácok!Rattlerért nem fog felcserélni a Falcons?úgy hallom a jövő évi 1. kört akarják adni, de senki nem vállalta be idáig
Cruyffista
Toto21
shawnka
choose life
7 hónapja
Állítólag Jordan Travisre hajtanak a srácok!Rattlerért nem fog felcserélni a Falcons?úgy hallom a jövő évi 1. kört akarják adni, de senki nem vállalta be idáig
Cruyffista
Toto21
7 hónapja
deyell
11 702
K ivan még bent DTből? Dorlus Hall Wingo?Leonard Taylor III
Sixo
choose life
7 hónapja
Toto21
5 950
Rattlerért nem fog felcserélni a Falcons?úgy hallom a jövő évi 1. kört akarják adni, de senki nem vállalta be idáig
Cruyffista
7 hónapja
Klaci79
22 220
WR lesz ebből Corley, Wilson vagy Michell...utóbbi sokat csúszik, lehet rá itt nem is számítottunk
7 hónapja
Nyers játékos?K ivan még bent DTből? Dorlus Hall Wingo?Boyd a Northern Iowáról. 😀
Sixo
iktriad
7 hónapja
Nah ez egy jó Warrb pick. Likeolom. Neki örültem volna nálunk. Sajnos most az én kiszemeltjeimet viszik ki.
7 hónapja
Ne csináljunk hülyeséget. Adonai Mitchell / Zach Frazier / Troy Franklin és én boldog vagyok
7 hónapja
Cruyffista
3 346
Rattlerért nem fog felcserélni a Falcons?
7 hónapja
Az OG/OT rush lassan kezdődhetne, hadd tolódjanak a skill playerek.majd mi 😀
Cruyffista
egyelőre a DB-ket viszik, mint a cukrot
7 hónapja
K ivan még bent DTből? Dorlus Hall Wingo?Boyd a Northern Iowáról. 😀
Sixo
7 hónapja
Tomcsik
8 010
Jó hát akkor ebből DT is cinkesen lesz a 3. elején.Ja nekünk is az kéne aztán lófasz se lesz már bent…
Sixo
7 hónapja
shagi0206
10 921
ahogy nekem kellett tegnapi drafton gm játékban 😀 Fel akartam tradelni 1. körbe a 18. helyre, hogy kihúzzam Brian Thomast, kiment 1/12-n. Utána valahova 1/23-25 környékére McConkeyért, az is kiment korábban. 2. kör elejére már nem cseréltem fel, mert ott már reachek lettek volna, 2/21-re nem maradt bent senki, akit ott szívesen húztam volna, úgyhogy 3/21-en húztam De'vontez Walkert, aki szintén kicsit reach, de valaki kellett.Engem is meglep. Ebből most már trend lesz hogy az összes második napra tippelt WR-t kirusholják a második kör elején és utána aki akar valamit az reachel valami 5. körösért.Akkor maradt Adonai Mitchell és Troy Franklin mint fasza WR-ek? Lassan jönni kéne felfeleAdonai nagyon durván lecsúszott. Azt hittem legkorábban a 2. kör elején ki fog menni.
Cruyffista
shagi0206
Cruyffista
7 hónapja
nnna Iktriad. parancsolj, hallgatunk 😀2. és 3. nap Baalke rendszersen Baffékké változik.
petey
Most eljátssza, hogy elaludt. Megértem.Itt vagyok,
Sixo
#Jaguars take LSU DL Maason Smith at pick No. 48.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) April 27, 2024
Matt House is currently the Jaguars' LB coach, he was the LSU DC while Smith was there.
Ragyogok.
6’5” 310 and moves smooth like an edge rusher. I think he can be Chris Jonesish if he hits and lower body stays healthy. Damn I was praying he fell to 64 I legit just told Jinx in discord I thought we had a shot https://t.co/Y0W2SAPEo5
— Sully (@SullyFootball) April 27, 2024
Szerkesztette: iktriad
7 hónapja
Toto21
5 950
ez jó pick a Bengalshoz