NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
6 hónapja
Én végig azt hittem érte megyünk. Azt mondják lehet a sérüléseivel van gondunk.Bekaphatja Warrb a pélóm. Ő kellett volna nekünk.Miért nem érte ment fel Haribó? McConkey amúgy szép pick.
Sixo
iktriad
6 hónapja
Toto21
5 950
majd tradeltek érte. Probléma megoldvaViks kivágta?Tillery FA még? 😀Jah WR. De az eddig is volt. DT nincs egy kezdő sem.nah kiért jöttünk?Gondolom WR.. Az nincs 😅
Sixo
Chargers LT
Sixo
Toto21
Sixo
6 hónapja
Jó pick, örülök neki...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
6 hónapja
Belichick kutyusa után lett egy újabb Husky a Peccben. Needre jött a pick, remek választás.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
shagi0206
10 921
Na, majd a Titans viszi ki Adonait? Mert oda nagyon kell.
6 hónapja
Bekaphatja Warrb a pélóm. Ő kellett volna nekünk.Miért nem érte ment fel Haribó? McConkey amúgy szép pick.
Sixo
6 hónapja
Viks kivágta?Tillery FA még? 😀Jah WR. De az eddig is volt. DT nincs egy kezdő sem.nah kiért jöttünk?Gondolom WR.. Az nincs 😅
Sixo
Chargers LT
Sixo
Toto21
6 hónapja
látom a Commie drukkerek megakadtak hogy ez ki? 10 mp múlva - leccgóóó XDDDD
6 hónapja
Be kell nyomni egy fake Schefter tweetet, ami 10 éve divat volt.fk-sok hol nézik vajon?twitteren a beatwrittereket
shagi0206
Sixo
6 hónapja
Toto21
5 950
Tillery FA még? 😀Jah WR. De az eddig is volt. DT nincs egy kezdő sem.nah kiért jöttünk?Gondolom WR.. Az nincs 😅
Sixo
Chargers LT
Sixo
6 hónapja
Darrell Green warr_b-val ivott vagy mi van hogy ennyit pofázik
Lesz ez még így se!
6 hónapja
Jah WR. De az eddig is volt. DT nincs egy kezdő sem.nah kiért jöttünk?Gondolom WR.. Az nincs 😅
Sixo
Chargers LT
6 hónapja
legalább akkor annyit várj hogy az nfl.com kirakja 😊Szép pick a Commandótól!Dazn-on még Eisen beszélgetett...
iktriad
Heisman nádorBocsi, én az FK streamet nézem (tudom, tudom). My bad.Szép pick a Commandótól!nálam csúszik a dazn?
iktriad
Negritis, a vajda
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Hát igen, NFL Networkön még öltözött a pali konkrétan 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Semmi gond hozzászoktunk, csak a szokásos.Szép pick a Commandótól!Dazn-on még Eisen beszélgetett...
iktriad
Heisman nádorBocsi, én az FK streamet nézem (tudom, tudom). My bad.Szép pick a Commandótól!nálam csúszik a dazn?
iktriad
Negritis, a vajda
iktriad
6 hónapja
fk-sok hol nézik vajon?twitter
shagi0206
Lesz ez még így se!
6 hónapja
Szép pick a Commandótól!Dazn-on még Eisen beszélgetett...
iktriad
Heisman nádor
Bocsi, én az FK streamet nézem (tudom, tudom). My bad.Szép pick a Commandótól!nálam csúszik a dazn?
iktriad
Negritis, a vajda
6 hónapja
Toto21
5 950
nálam még a Goddell dumálSzép pick a Commandótól!nálam csúszik a dazn?
iktriad
Negritis, a vajda