Oakland Raiders - Baltimore Ravens
több mint 7 éve
valamit csinálhatna most már cooper, tekintve, hogy eddig egy értékelhető meccse volt idén, de azon is elejtett 3 TD-t
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Legalább A D mutat vmitJah a második félidőben 2 yardot engedtünk.
Surda
Csak kár, hogy az elsőben meg aludtak
több mint 7 éve
fantasztikus támadást vezettünk.
több mint 7 éve
Surda
3 297
Legalább A D mutat vmit
több mint 7 éve
Surda
3 297
Ne védd!!! 😀Na most felezném le a sztrájkirály Penn lóvéját. HihetettlenMost mi van, ketten mentek rá, így egyiket sem blokkolta 😊
Surda
Bruce
több mint 7 éve
Nálam leált a stream
több mint 7 éve
Na most felezném le a sztrájkirály Penn lóvéját. HihetettlenMost mi van, ketten mentek rá, így egyiket sem blokkolta 😊
Surda
több mint 7 éve
Surda
3 297
Na most felezném le a sztrájkirály Penn lóvéját. Hihetettlen
több mint 7 éve
Na most már a futás sem megy
több mint 7 éve
jók a playcallok továbbra is. elemében van a vöröserre mondom én mindig, hogy
deyell
veres kutya, veres ló
veres ember, egy se jó
több mint 7 éve
Jol kidolgozott first drive volt
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 7 éve
ötletes playek
több mint 7 éve
malkav
2 468
Év elején aggódtam hogy Guy hiányozni fog a védelembő, de Urban is jó volt, meg most Henry is ügyes
több mint 7 éve
malkav
2 468
du sollst schlafen gehen
több mint 7 éve
malkav
2 468
Nekem is megmelengette a szívem, mondom hogy ezek olvassák a fórumot, láttátok hogy lehet az oldalvonal fele is passzolni nem csak a pálya közepére... legalább a gamepass pízt meg egy tálca sört fizethetnének nekünk...En egy kicsit megkonnyeztem 😊blitz-e;tunk 😊és működött,mik vannak... 😛
no
kátrány
no
több mint 7 éve
Maradt volna mustár, meg hoztunk volna egy DC-t aztán jóság van.This team is just bad. Who cans their OC when the offense is top 10 but keeps DC when the defense is bottom 5.So true...
Bruce
Rolni
több mint 7 éve
This team is just bad. Who cans their OC when the offense is top 10 but keeps DC when the defense is bottom 5.So true...
Bruce
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
rugnatok?14pont előnyben végülis nekünk nem kell kockáztatni.Majd talán nem fog hiányozni ez a 3 pont a végén.
no
több mint 7 éve
Haljak meg nekem is ők jutottak eszembe, az ikertestvérévelSzíp gyerek ez a Jensenmint ő
Bruce
photos1.blogger.com/blogger/7230/1365/320/Paul%20McQuistan.0.jpg
deyell
több mint 7 éve
This team is just bad. Who cans their OC when the offense is top 10 but keeps DC when the defense is bottom 5.
több mint 7 éve
deyell
11 702
Szíp gyerek ez a Jensenmint ő
Bruce
photos1.blogger.com/blogger/7230/1365/320/Paul%20McQuistan.0.jpg
choose life
több mint 7 éve
no
7 279
rugnatok?