Philadelphia Eagles - Minnesota Vikings
1 feliratkozó
több mint 6 éve
a büdös picsába.. közben a youtube már nincs 😕 ezeket nem bírom ki 5 percig se (bocs Höri)érjen véget a sírás!
zsoeo
stream: aclee.memesyndicate.com/eagles
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Olyan van hogy OVERDOG?
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Azt mondta hogy Ajayi nem kellett a Dolphinsnak nálunk meg sb-t fog játszaniHöri ne jinxelj😊mi volt? lemaradtam
dande
karmïgran
több mint 6 éve
Ha innen kikapnánk, az egész éves baszogatást nem tudnám elviselni, pláne azután nem, hogy mennyit szekáltam az utóbbi időben a Falcons drukkereket.te megérdemelnéd mi nem 😀
balintbaba
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
A sors ismétli önmagát és újra az Eagles-t kell legyőznie a Peccnek a duplázáshoz.
több mint 6 éve
Höri baszki ilyet nem mondunk a 3. Negyedbenfőleg nem ha mi játszunk, pats meccsen nyugodtan mondogassa
MrMiksa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Höri ne jinxelj😊mi volt? lemaradtam
dande
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Höri baszki ilyet nem mondunk a 3. Negyedben
több mint 6 éve
Höri ne jinxelj😊
több mint 6 éve
Na ebbölsem gindoltam h 1st down lesz
több mint 6 éve
3rd down ismet,katasztrofa
több mint 6 éve
Ha innen kikapnánk, az egész éves baszogatást nem tudnám elviselni, pláne azután nem, hogy mennyit szekáltam az utóbbi időben a Falcons drukkereket.inkább innen kapjunk ki ma, mint a döntőben a patstől bárhogyan
balintbaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ha innen kikapnánk, az egész éves baszogatást nem tudnám elviselni, pláne azután nem, hogy mennyit szekáltam az utóbbi időben a Falcons drukkereket.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
bredli kúper, színművész
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Ez a mostani incomplete azert nagyon kellett most nekunkIgy mar lefutott, kozel tokeletes meccset hoztok, mi meg...Meg ez se jon be,...pedig ez nagyon gyorsan jott volna..talan kisse tul gyorsan is
Vito
zsojti
Vito
több mint 6 éve
Rövid nem jatszik.Megvarom a negyed veget azert
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
befejezem én: "ti meg nagyon nem" 😊Igy mar lefutott, kozel tokeletes meccset hoztok, mi meg...Meg ez se jon be,...pedig ez nagyon gyorsan jott volna..talan kisse tul gyorsan is
Vito
zsojti
Vito
több mint 6 éve
Ano úgy látszik jól keveri 😊Lassan bonthatok egy sört?Nem, ma mar csak rovidet
Janek
zsojti
több mint 6 éve
Igy mar lefutott, kozel tokeletes meccset hoztok, mi meg...Meg ez se jon be,...pedig ez nagyon gyorsan jott volna..talan kisse tul gyorsan is
Vito
zsojti
több mint 6 éve
Lassan bonthatok egy sört?Én már a sokadikat, de egészségedre! 😊
Janek
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Ja nem az, csak ha pont Vikings fan sírna a szerencse miatt.😀😀Azért még csendben óvatosan 😉Ez sem... na akkor ennyi...Múlt heti meccs után azért nem is lehet sokat várni a fortunától.
Toca
balintbaba
dande
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c