Philadelphia Eagles - Minnesota Vikings
1 feliratkozó
több mint 6 éve
a büdös picsába.. közben a youtube már nincs 😕 ezeket nem bírom ki 5 percig se (bocs Höri)érjen véget a sírás!
zsoeo
stream: aclee.memesyndicate.com/eagles
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
jeffery baszod, alapszakaszban hol voltak a 2 TD-s meccsek a fantasymba? :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Beszaras...AJ
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Dzseffffriiiiiiii is beköszönt 😀
több mint 6 éve
😊
több mint 6 éve
akkor ide is: bocsánatMikor rányomtam a küldésre, gondolkoztam, hogy kellett volna egy spoiler alá irónia, nehogy valaki komolyan vegye...Poen voltbuzi bírók. Tolják az Eaglest. Ezek is csak velük tudnak nyerni 😊igen, azon múlik a meccs..
shagi0206
karmïgran
zsojti
shagi0206
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
GÁLAAA 😕
több mint 6 éve
gaborik
514
s.storage.akamai.coub.com/get/b57/p/coub/simple/cw_timeline_pic/c934e3b76bc/5b0162ccf3cede1ad7d50/med_1424731872_image.jpg
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 6 éve
Ha már kutyák...Ezen a héten a fiam "nyomására" őgy tűnik befogaunk egy macskát, ezt jutalmam? 😊
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Mikor rányomtam a küldésre, gondolkoztam, hogy kellett volna egy spoiler alá irónia, nehogy valaki komolyan vegye...Poen voltbuzi bírók. Tolják az Eaglest. Ezek is csak velük tudnak nyerni 😊igen, azon múlik a meccs..
shagi0206
karmïgran
zsojti
több mint 6 éve
Egy INT mennyire megtudja változtatni a meccsek menetét durva. 😕Nem az inten múlt .
Mr.Breaker
Egyszerűen súlytalan a D a sérülések vagy nem tudom mi miatt.
több mint 6 éve
volt olyan valamikor, valamilyen sportban, hogy egy miracle győzelem után a döntőt is megnyerte a csapat? auburn is kikapott a florida state-től a kick six után, seattle is a brandon bostickos nfc döntő után, biztos van még más példa
több mint 6 éve
bocsánatPoen voltbuzi bírók. Tolják az Eaglest. Ezek is csak velük tudnak nyerni 😊igen, azon múlik a meccs..
shagi0206
karmïgran
zsojti
több mint 6 éve
nyugi, csak poén voltbuzi bírók. Tolják az Eaglest. Ezek is csak velük tudnak nyerni 😊igen, azon múlik a meccs..
shagi0206
karmïgran
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Poen voltbuzi bírók. Tolják az Eaglest. Ezek is csak velük tudnak nyerni 😊igen, azon múlik a meccs..
shagi0206
karmïgran
több mint 6 éve
Sziasztok, mit kell eddig tudni a meccsről? 😊szarok vagyunk, de megkapjuk a hazai pályát.
Bébé
több mint 6 éve
picksix
800
Ha most ezt bevisszuk elhiszem h megnyertuk. Ugatok en is.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 6 éve
nem semmi kihívás lesz egy Giants drukkernek ez a SBrohadtul passzol az avatarodhoz ez a komment 😀
ozibozi
több mint 6 éve
összeszámoltam, már millió fölötti csirkeszárnynál járunk
több mint 6 éve
Ajai visszavág..ez mehetne esetleg a Pats ellen is mint volt Miami játékos 😊
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Egy INT mennyire megtudja változtatni a meccsek menetét durva. 😕
több mint 6 éve
Sziasztok, mit kell eddig tudni a meccsről? 😊
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Long teljes erőből ugat 😀 😀
több mint 6 éve
ozibozi
17 142
nem semmi kihívás lesz egy Giants drukkernek ez a SB
több mint 6 éve
buzi bírók. Tolják az Eaglest. Ezek is csak velük tudnak nyerni 😊igen, azon múlik a meccs..
shagi0206