Philadelphia Eagles - Minnesota Vikings
1 feliratkozó
több mint 2 éve
a büdös picsába.. közben a youtube már nincs 😕 ezeket nem bírom ki 5 percig se (bocs Höri)érjen véget a sírás!
zsoeo
stream: aclee.memesyndicate.com/eagles
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Azért az ünneplést most mutatják, remélem. Korábban legalábbis úgy volt a konfi döntőkön is.
több mint 2 éve
Eagles fans savagely mock the Vikings' "Skol" chant by saying "Foles"
több mint 2 éve
Ricsi szerint Keenum csak két hét múlva fog fürödni.
több mint 2 éve
Tőlem minél messzebb ha lehet 😉EatDatPussy 1 hétig felállt dákóval fog járkálni a meccs után Philyben.Én is csak nem Phillyben.
iktriad
balintbaba
több mint 2 éve
EatDatPussy 1 hétig felállt dákóval fog járkálni a meccs után Philyben.Asszem pont az a poén, hogy valahol Dallas környékén él a faszi és kb. évente egyszer utazik Philybe, hogy megnézzen egy meccset.
iktriad
több mint 2 éve
Dogeagles leszünk innentől, olyan állat van😊
több mint 2 éve
twitter.com/BigSeanQ/status/955257551725178885/video/1😀
WITH THE 2ND PICK IN THE 2016 NFL DRAFT THE PHILADELPHIA EAGLES SELECT CARSON WENTZ, QUARTERBACK, NORTH DAKOTA STATE (R. Goodell, 2016)
SUPER BOWL LII CHAMPS | Nick Foles Super Bowl LII MVP

több mint 2 éve
Lassan ki kéne szedni Folest.Adja a handoffokat és akkor nem lesz baj.
2 kezdő QB kiesését nem biztos, hogy elbírná a csapat... 😀
Bébé
több mint 2 éve
EatDatPussy 1 hétig felállt dákóval fog járkálni a meccs után Philyben.Én is csak nem Phillyben.
iktriad

több mint 2 éve
Lassan ki kéne szedni Folest. 2 kezdő QB kiesését nem biztos, hogy elbírná a csapat... 😀
több mint 2 éve
EatDatPussy 1 hétig felállt dákóval fog járkálni a meccs után Philyben.
több mint 2 éve
Mr.Breaker
1 350
Ki mondta,hogy a nyakába varrom.Egyszerűen csak azt mondtam,hogy kijöttek a gyenge pontjai a meccsen amiért el lehet gondolkozni ki maradjon a következő szezonra.Azért most eléggé kijöttek Keenum hiányosságai amellett persze ,hogy a D hatalmasat betlizett.Ennek tudatában is érdekes lesz a Vikings QB döntése az Offseasonban.Hagyjuk már ezt a vereség Keenum nyakába varrását.
Mr.Breaker
Súlytalan D, súlytalan D-Line 38 bekapott pont, intnél és a fumblenál is megütötték. Csinálta amit tud, de leginkább ő az akit cserben hagytak.
Toca
több mint 2 éve
előtte már bevette az adag arzént a meccseteken, utána már nem mindegy ??Persze csak Hearthstoneoztam egyet. De a háttérben végig megy a meccs.Úristen, te még mérgezed magad azzal a játékkal?
iktriad
Solymi

No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Kicsit/kicsit/egyáltalán nem.Mennyire vagy szomorú/csalódott/ideges?Persze csak Hearthstoneoztam egyet. De a háttérben végig megy a meccs.Ik te élsz?Járjatok nagyobb szerencsével most, mint akkor anno Jacksonfalván.13. éve várok erre!bazzz most kezdem felfogni, hogy ebből Super Bowl lesz!!! Annyira hihetetlen!!!Szintén. Álmomban sem gondoltam vna...de most már EAGLES STRIKES BACK !😀
marci88
Greengo
eaglesmcnabb
iktriad
dande
iktriad
Kampman
több mint 2 éve
Matthewsnak már csak azért is érdemes lenne elfogadnia a fizetéscsökkentést, mert Rodgers csapatársaként több esélye lesz a reklámpiacon is.Ő sem éri már meg a pénzét (bár nem tudom mennyi az az annyi). Lehet csak a hosszú távú minőségi védelem rántotta magával?
Kampman
több mint 2 éve
Persze csak Hearthstoneoztam egyet. De a háttérben végig megy a meccs.Úristen, te még mérgezed magad azzal a játékkal?
iktriad
több mint 2 éve
Mennyire vagy szomorú/csalódott/ideges?Persze csak Hearthstoneoztam egyet. De a háttérben végig megy a meccs.Ik te élsz?Járjatok nagyobb szerencsével most, mint akkor anno Jacksonfalván.13. éve várok erre!bazzz most kezdem felfogni, hogy ebből Super Bowl lesz!!! Annyira hihetetlen!!!Szintén. Álmomban sem gondoltam vna...de most már EAGLES STRIKES BACK !😀
marci88
Greengo
eaglesmcnabb
iktriad
dande
iktriad
több mint 2 éve
Azért most eléggé kijöttek Keenum hiányosságai amellett persze ,hogy a D hatalmasat betlizett.Ennek tudatában is érdekes lesz a Vikings QB döntése az Offseasonban.Hagyjuk már ezt a vereség Keenum nyakába varrását.
Mr.Breaker
Súlytalan D, súlytalan D-Line 38 bekapott pont, intnél és a fumblenál is megütötték. Csinálta amit tud, de leginkább ő az akit cserben hagytak.
több mint 2 éve
Grat a Philinek!Remeljuk marad valami ida is, jah es thx
Ez embertelen meccs volt tőletek, remélem a Pats ellen is jönni fog ez.
Toca
több mint 2 éve
Matthewsnak már csak azért is érdemes lenne elfogadnia a fizetéscsökkentést, mert Rodgers csapatársaként több esélye lesz a reklámpiacon is.
több mint 2 éve
Persze csak Hearthstoneoztam egyet. De a háttérben végig megy a meccs.Ik te élsz?Járjatok nagyobb szerencsével most, mint akkor anno Jacksonfalván.13. éve várok erre!bazzz most kezdem felfogni, hogy ebből Super Bowl lesz!!! Annyira hihetetlen!!!Szintén. Álmomban sem gondoltam vna...de most már EAGLES STRIKES BACK !😀
marci88
Greengo
eaglesmcnabb
iktriad
dande
több mint 2 éve
Sör kibontva adrenalin az egekben hogy a faszba fogok elaludni???kb 7-8 kulcsember
Ez egy álom meccs!
Álom szezon pedig mennyi serult volt...
Janek
több mint 2 éve
ha ilyen formában folytatjuk ott, akkor nem reménytelen, sőtÖrülök h unkább a Pats ellen játszunk (talán most már ki merem mondani😊)merjed bátran megyünk a SB-ba 😀 😀 😀 😀 2 hét múlva minket néz a világ és miért ne nyerhetnénk?
dande
zsoeo
WITH THE 2ND PICK IN THE 2016 NFL DRAFT THE PHILADELPHIA EAGLES SELECT CARSON WENTZ, QUARTERBACK, NORTH DAKOTA STATE (R. Goodell, 2016)
SUPER BOWL LII CHAMPS | Nick Foles Super Bowl LII MVP

több mint 2 éve
Grat a Philinek!Ez embertelen meccs volt tőletek, remélem a Pats ellen is jönni fog ez.
több mint 2 éve
Mert ti 11-en lesztek a pályán, az ellenfél pedig lehet, hogy nemÖrülök h unkább a Pats ellen játszunk (talán most már ki merem mondani😊)merjed bátran megyünk a SB-ba 😀 😀 😀 😀 2 hét múlva minket néz a világ és miért ne nyerhetnénk?
dande
zsoeo