Philadelphia Eagles - Minnesota Vikings
1 feliratkozó
több mint 6 éve
a büdös picsába.. közben a youtube már nincs 😕 ezeket nem bírom ki 5 percig se (bocs Höri)érjen véget a sírás!
zsoeo
stream: aclee.memesyndicate.com/eagles
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Azért az ünneplést most mutatják, remélem. Korábban legalábbis úgy volt a konfi döntőkön is.
több mint 6 éve
ozibozi
17 142
Eagles fans savagely mock the Vikings' "Skol" chant by saying "Foles"
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Ricsi szerint Keenum csak két hét múlva fog fürödni.
több mint 6 éve
Tőlem minél messzebb ha lehet 😉EatDatPussy 1 hétig felállt dákóval fog járkálni a meccs után Philyben.Én is csak nem Phillyben.
iktriad
balintbaba
több mint 6 éve
Kampman
28 290
EatDatPussy 1 hétig felállt dákóval fog járkálni a meccs után Philyben.Asszem pont az a poén, hogy valahol Dallas környékén él a faszi és kb. évente egyszer utazik Philybe, hogy megnézzen egy meccset.
iktriad
több mint 6 éve
Dogeagles leszünk innentől, olyan állat van😊
több mint 6 éve
Lassan ki kéne szedni Folest.Adja a handoffokat és akkor nem lesz baj.
2 kezdő QB kiesését nem biztos, hogy elbírná a csapat... 😀
Bébé
több mint 6 éve
EatDatPussy 1 hétig felállt dákóval fog járkálni a meccs után Philyben.Én is csak nem Phillyben.
iktriad
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Lassan ki kéne szedni Folest. 2 kezdő QB kiesését nem biztos, hogy elbírná a csapat... 😀
több mint 6 éve
EatDatPussy 1 hétig felállt dákóval fog járkálni a meccs után Philyben.
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Ki mondta,hogy a nyakába varrom.Egyszerűen csak azt mondtam,hogy kijöttek a gyenge pontjai a meccsen amiért el lehet gondolkozni ki maradjon a következő szezonra.Azért most eléggé kijöttek Keenum hiányosságai amellett persze ,hogy a D hatalmasat betlizett.Ennek tudatában is érdekes lesz a Vikings QB döntése az Offseasonban.Hagyjuk már ezt a vereség Keenum nyakába varrását.
Mr.Breaker
Súlytalan D, súlytalan D-Line 38 bekapott pont, intnél és a fumblenál is megütötték. Csinálta amit tud, de leginkább ő az akit cserben hagytak.
Toca
több mint 6 éve
előtte már bevette az adag arzént a meccseteken, utána már nem mindegy ??Persze csak Hearthstoneoztam egyet. De a háttérben végig megy a meccs.Úristen, te még mérgezed magad azzal a játékkal?
iktriad
Solymi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Kicsit/kicsit/egyáltalán nem.Mennyire vagy szomorú/csalódott/ideges?Persze csak Hearthstoneoztam egyet. De a háttérben végig megy a meccs.Ik te élsz?Járjatok nagyobb szerencsével most, mint akkor anno Jacksonfalván.13. éve várok erre!bazzz most kezdem felfogni, hogy ebből Super Bowl lesz!!! Annyira hihetetlen!!!Szintén. Álmomban sem gondoltam vna...de most már EAGLES STRIKES BACK !😀
marci88
Greengo
eaglesmcnabb
iktriad
dande
iktriad
Kampman
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Matthewsnak már csak azért is érdemes lenne elfogadnia a fizetéscsökkentést, mert Rodgers csapatársaként több esélye lesz a reklámpiacon is.Ő sem éri már meg a pénzét (bár nem tudom mennyi az az annyi). Lehet csak a hosszú távú minőségi védelem rántotta magával?
Kampman
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 017
Persze csak Hearthstoneoztam egyet. De a háttérben végig megy a meccs.Úristen, te még mérgezed magad azzal a játékkal?
iktriad
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Mennyire vagy szomorú/csalódott/ideges?Persze csak Hearthstoneoztam egyet. De a háttérben végig megy a meccs.Ik te élsz?Járjatok nagyobb szerencsével most, mint akkor anno Jacksonfalván.13. éve várok erre!bazzz most kezdem felfogni, hogy ebből Super Bowl lesz!!! Annyira hihetetlen!!!Szintén. Álmomban sem gondoltam vna...de most már EAGLES STRIKES BACK !😀
marci88
Greengo
eaglesmcnabb
iktriad
dande
iktriad
több mint 6 éve
Azért most eléggé kijöttek Keenum hiányosságai amellett persze ,hogy a D hatalmasat betlizett.Ennek tudatában is érdekes lesz a Vikings QB döntése az Offseasonban.Hagyjuk már ezt a vereség Keenum nyakába varrását.
Mr.Breaker
Súlytalan D, súlytalan D-Line 38 bekapott pont, intnél és a fumblenál is megütötték. Csinálta amit tud, de leginkább ő az akit cserben hagytak.
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Grat a Philinek!Remeljuk marad valami ida is, jah es thx
Ez embertelen meccs volt tőletek, remélem a Pats ellen is jönni fog ez.
Toca
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Matthewsnak már csak azért is érdemes lenne elfogadnia a fizetéscsökkentést, mert Rodgers csapatársaként több esélye lesz a reklámpiacon is.
több mint 6 éve
Persze csak Hearthstoneoztam egyet. De a háttérben végig megy a meccs.Ik te élsz?Járjatok nagyobb szerencsével most, mint akkor anno Jacksonfalván.13. éve várok erre!bazzz most kezdem felfogni, hogy ebből Super Bowl lesz!!! Annyira hihetetlen!!!Szintén. Álmomban sem gondoltam vna...de most már EAGLES STRIKES BACK !😀
marci88
Greengo
eaglesmcnabb
iktriad
dande
több mint 6 éve
Sör kibontva adrenalin az egekben hogy a faszba fogok elaludni???kb 7-8 kulcsember
Ez egy álom meccs!
Álom szezon pedig mennyi serult volt...
Janek
több mint 6 éve
ha ilyen formában folytatjuk ott, akkor nem reménytelen, sőtÖrülök h unkább a Pats ellen játszunk (talán most már ki merem mondani😊)merjed bátran megyünk a SB-ba 😀 😀 😀 😀 2 hét múlva minket néz a világ és miért ne nyerhetnénk?
dande
zsoeo
több mint 6 éve
Grat a Philinek!Ez embertelen meccs volt tőletek, remélem a Pats ellen is jönni fog ez.
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Mert ti 11-en lesztek a pályán, az ellenfél pedig lehet, hogy nemÖrülök h unkább a Pats ellen játszunk (talán most már ki merem mondani😊)merjed bátran megyünk a SB-ba 😀 😀 😀 😀 2 hét múlva minket néz a világ és miért ne nyerhetnénk?
dande
zsoeo