Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 5 éve
Én beugorhatok, rengeteget gyakoroltam Maddenben!BB ballal 😊Akkor Samuels lesz full time QBez td voltHodges-t is gyorsan ki kell fejelni.
gedam
bcsarli
Fast Willie
bcsarli
több mint 5 éve
Csak amikor kikapnak, lásd KC. Ez jó jel a mai meccsre nézve. 😊szépen összehozták a bírókRemélem minden meccsen beírod
gedam
Fast Willie
több mint 5 éve
h2h nem legál, de lehajtott fejjel sisakkal lehet oda-visszaAttól hogy futónak minősül valaki még nem legál a sisak a sisaknak ütközés.Drága barátom, amikor elkezd futni, akkortól kezdve RB-nek minősül. Tehát boxon belül lehet sisakkal is ütközni. Neki is, és őt is. Ilyenkor teljesen szabályosan seggre lehet fejelni.gedamEgyszer belefut az tuti. Az összes futkosó iránytó belefut olyanba ami után vissza vesz.szejjelfut minketEccer akkorát fog kapni valamelyik LB-től, hogy game over
xtaki
Jan
prérifarkas
Zseben belüli QB, passzjáték, labda elengedése után nem támadható. Sehogy. Remélem segítettem.
Jan
laby
több mint 5 éve
És magát futtatja 😊Akkor Samuels lesz full time QBez td voltHodges-t is gyorsan ki kell fejelni.
gedam
bcsarli
Fast Willie
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Harmadik szamu qbval alazzak a vedelmet... Nem tudom hogy sirjak e vagy nevessek
több mint 5 éve
Willie Parker
15 378
szépen összehozták a bírókRemélem minden meccsen beírod
gedam
Különben ezek tényleg hülyék mind a segg
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
BB ballal 😊Akkor Samuels lesz full time QBez td voltHodges-t is gyorsan ki kell fejelni.
gedam
bcsarli
Fast Willie
több mint 5 éve
gedam
5 905
szépen összehozták a bírók
több mint 5 éve
Willie Parker
15 378
Akkor Samuels lesz full time QBez td voltHodges-t is gyorsan ki kell fejelni.
gedam
bcsarli
több mint 5 éve
gedam
5 905
meg igazamKomoly kisebbségi komplexusod van LJ kapcsándehogy, ez az, hogy sérüljön már meg, hogy én megmondtamolhassakÉszrevehetnéd, hogy nem azt kívánjuk, hogy belefusson, hanem azt mondjuk a játékstílusából ez fog következnigedamEgyszer belefut az tuti. Az összes futkosó iránytó belefut olyanba ami után vissza vesz.szejjelfut minketEccer akkorát fog kapni valamelyik LB-től, hogy game over
xtaki
Jan
prérifarkas
Fast Willie
gedam
Fast Willie
több mint 5 éve
ez td voltHodges-t is gyorsan ki kell fejelni.
gedam
több mint 5 éve
Attól hogy futónak minősül valaki még nem legál a sisak a sisaknak ütközés.Drága barátom, amikor elkezd futni, akkortól kezdve RB-nek minősül. Tehát boxon belül lehet sisakkal is ütközni. Neki is, és őt is. Ilyenkor teljesen szabályosan seggre lehet fejelni.gedamEgyszer belefut az tuti. Az összes futkosó iránytó belefut olyanba ami után vissza vesz.szejjelfut minketEccer akkorát fog kapni valamelyik LB-től, hogy game over
xtaki
Jan
prérifarkas
Zseben belüli QB, passzjáték, labda elengedése után nem támadható. Sehogy. Remélem segítettem.
Jan
több mint 5 éve
gedam
5 905
láttam
több mint 5 éve
gedam
5 905
ez td volt
több mint 5 éve
Willie Parker
15 378
Mondjuk az elkapás-nem elkapás dolgok sztem már kár rugózni
több mint 5 éve
Willie Parker
15 378
Komoly kisebbségi komplexusod van LJ kapcsándehogy, ez az, hogy sérüljön már meg, hogy én megmondtamolhassakÉszrevehetnéd, hogy nem azt kívánjuk, hogy belefusson, hanem azt mondjuk a játékstílusából ez fog következnigedamEgyszer belefut az tuti. Az összes futkosó iránytó belefut olyanba ami után vissza vesz.szejjelfut minketEccer akkorát fog kapni valamelyik LB-től, hogy game over
xtaki
Jan
prérifarkas
Fast Willie
gedam
több mint 5 éve
gedam
5 905
vicc vicc vicc
több mint 5 éve
gedam
5 905
dehogy, ez az, hogy sérüljön már meg, hogy én megmondtamolhassakÉszrevehetnéd, hogy nem azt kívánjuk, hogy belefusson, hanem azt mondjuk a játékstílusából ez fog következnigedamEgyszer belefut az tuti. Az összes futkosó iránytó belefut olyanba ami után vissza vesz.szejjelfut minketEccer akkorát fog kapni valamelyik LB-től, hogy game over
xtaki
Jan
prérifarkas
Fast Willie
több mint 5 éve
Kompenzálnak rendesen
több mint 5 éve
www.facebook.com/fuzovelkifele/videos/vb.288076751430/523955511481653/?type=2&theaterEz ebből a felvételből ET egy köcsög volt!
Fast Willie
több mint 5 éve
www.facebook.com/fuzovelkifele/videos/vb.288076751430/523955511481653/?type=2&theaterLökték mi....
Fast Willie
több mint 5 éve
Drága barátom, amikor elkezd futni, akkortól kezdve RB-nek minősül. Tehát boxon belül lehet sisakkal is ütközni. Neki is, és őt is. Ilyenkor teljesen szabályosan seggre lehet fejelni.gedamEgyszer belefut az tuti. Az összes futkosó iránytó belefut olyanba ami után vissza vesz.szejjelfut minketEccer akkorát fog kapni valamelyik LB-től, hogy game over
xtaki
Jan
prérifarkas
több mint 5 éve
Amúgy a KO-nál volt zászló?