Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 5 éve
xtaki
3 441
majdnem biztonsagi 😊
több mint 5 éve
Picksix-et akarok
több mint 5 éve
ha meg kikapunk, akor szurkolok a Browns-nak magunk után.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Nagyon sajnálatos, hogy kórház meccs lett. Kinyírjuk teljesen egymás skill playereit
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
Nem voltam elnéző! Tuitt egy fasz volt....nem kellett volna. Ettől a büdös gyökér védő szetfejelte szándékosan Rudit, de nyugodjon meg a kis szíved, téged senki nem hibáztat ezért!ezek közül én melyiket és mikor vitattam mutasd már meg 😊Senkinek nem tetszett Tutt megmozdulása...szerencsére azonban felkelt és felsegítette a kishölgyet, aki nem ugrott felé sisakkal előre fejmagasságban....ráadásul 15 yardos bünti jött....érthetetlen, hogy te milyen meccset nézel...látom itt egyeseknek szelektív a memoriája...Amit ma zebrák megint lemüvelnek,az kritikán aluli, így fújni a hazai csapatnak ritkán látni. ha nyertek akkor megköszönhetitek a bíróknak.Baszd orrba Earl Thomast helyettem is, jó?!
Norbi180
Fast Willie
mennyivel volt szándékosabb ez mint amikor LJ-t lökték neki a camera(wo)man-nak mikor már kint volt? ja, hogy ott LJ nem sérült le? Gondolom azért mert Tuit pontos számításokat végzett a lökés elptt, hogy hol nem esik baja majd a QB-nak, esetleg azért mert gondosan megtervezett kaszkadőr mutatvány volt?
Szóval ha ET szándékosságát feltételezzük akkor ne legyetek szemellenzősök a saját oldalon se 😉
Snagal
Klaci79
de ha szerinted egy aljas megmozdulás csak akkor aljas ha sikerül, de ha nem akkor csak "a huncut védő" megpróbálta de szerencsére nem sérült meg senki, ejnye, Tuit te kis pernahajder😊
Csak megjegyeztem, hogy azzal a play-jel meglepően elnézőek voltatok ahhoz képest utána milyen önérzetesek lettetek a ET megmozdulására.
Szerintem ha valaki aljas az nem csak akkor számít ha sikerül neki a sérülés okozás hanem a szándék az önmagában (az meg hogy a bírók mit dobnak be rá, az ne a játékos hibája legyen már)
Snagal
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Korhaz passz, koszi lemar.
több mint 5 éve
Na, most egy picksix, vagy egy safety és köszi.
több mint 5 éve
Spy
2 337
R-GO semmi közünk nincs a meccshez.Ne altalanositsunk, a harom eszrevetel meg tok jogos.Na most várjuk meg a meccs végét, de ha nyerünk, akkor az azért lesz, mert:Felesleges bírózni meg vitatkozni mert úgyse ismeri el senki hogy a pits a bírók miatt nyerhet.Vicc az egész bíráskodás. Akarják a Steelers W-t a zebrák.Kezdd már úgy légy szíves a mondanivalódat, hogy "nem szoktam bírózni, de..". Úgy hitelesebb! 😊
KeyG
Szokol
Törpe_Tacskó
- annyira szar a védelmetek, hogy egy harmadik számú QB tud ellene haladni,
- Csillámfasz Láma három INT-et dobott nyomás nélkül,
- három szituációban a Steelers javára tévedtek a bírók.
Csak járnánk már ott, hogy nyerünk. Akkor mindenki boldog lesz: mi behúzzuk a wint, ti meg hisztizhettek.
Szokol
LeviPoki
több mint 5 éve
Vannak köztetek reálisak, pl: Te, meg NONe altalanositsunk, a harom eszrevetel meg tok jogos.Na most várjuk meg a meccs végét, de ha nyerünk, akkor az azért lesz, mert:Felesleges bírózni meg vitatkozni mert úgyse ismeri el senki hogy a pits a bírók miatt nyerhet.Vicc az egész bíráskodás. Akarják a Steelers W-t a zebrák.Kezdd már úgy légy szíves a mondanivalódat, hogy "nem szoktam bírózni, de..". Úgy hitelesebb! 😊
KeyG
Szokol
Törpe_Tacskó
Csak járnánk már ott, hogy nyerünk. Akkor mindenki boldog lesz: mi behúzzuk a wint, ti meg hisztizhettek.
Szokol
LeviPoki
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
Barron megint a pályán....mi se akarunk nyerni 😢😢😢
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Sima td egy harmadik szamu kubetol, felesleges tovabb nezni ezt a szezont, ilyen retek vedelemre nem emlekszem, pedig ez mar a 12.szezon ha jol szamolom
több mint 5 éve
1. körös ST játékos! 😂
több mint 5 éve
Snagal
902
ezek közül én melyiket és mikor vitattam mutasd már meg 😊Senkinek nem tetszett Tutt megmozdulása...szerencsére azonban felkelt és felsegítette a kishölgyet, aki nem ugrott felé sisakkal előre fejmagasságban....ráadásul 15 yardos bünti jött....érthetetlen, hogy te milyen meccset nézel...látom itt egyeseknek szelektív a memoriája...Amit ma zebrák megint lemüvelnek,az kritikán aluli, így fújni a hazai csapatnak ritkán látni. ha nyertek akkor megköszönhetitek a bíróknak.Baszd orrba Earl Thomast helyettem is, jó?!
Norbi180
Fast Willie
mennyivel volt szándékosabb ez mint amikor LJ-t lökték neki a camera(wo)man-nak mikor már kint volt? ja, hogy ott LJ nem sérült le? Gondolom azért mert Tuit pontos számításokat végzett a lökés elptt, hogy hol nem esik baja majd a QB-nak, esetleg azért mert gondosan megtervezett kaszkadőr mutatvány volt?
Szóval ha ET szándékosságát feltételezzük akkor ne legyetek szemellenzősök a saját oldalon se 😉
Snagal
Klaci79
de ha szerinted egy aljas megmozdulás csak akkor aljas ha sikerül, de ha nem akkor csak "a huncut védő" megpróbálta de szerencsére nem sérült meg senki, ejnye, Tuit te kis pernahajder😊
Csak megjegyeztem, hogy azzal a play-jel meglepően elnézőek voltatok ahhoz képest utána milyen önérzetesek lettetek a ET megmozdulására.
Szerintem ha valaki aljas az nem csak akkor számít ha sikerül neki a sérülés okozás hanem a szándék az önmagában (az meg hogy a bírók mit dobnak be rá, az ne a játékos hibája legyen már)
több mint 5 éve
Burns LOL, ti meg csak szídjátok 😊
több mint 5 éve
xtaki
3 441
99 yardja van a D-nek, hogy megallitsa oket
több mint 5 éve
Hihetetlen, de Burns csinált valami hasznosat
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Ne altalanositsunk, a harom eszrevetel meg tok jogos.Na most várjuk meg a meccs végét, de ha nyerünk, akkor az azért lesz, mert:Felesleges bírózni meg vitatkozni mert úgyse ismeri el senki hogy a pits a bírók miatt nyerhet.Vicc az egész bíráskodás. Akarják a Steelers W-t a zebrák.Kezdd már úgy légy szíves a mondanivalódat, hogy "nem szoktam bírózni, de..". Úgy hitelesebb! 😊
KeyG
Szokol
Törpe_Tacskó
Szokol
több mint 5 éve
Na most várjuk meg a meccs végét, de ha nyerünk, akkor az azért lesz, mert:Felesleges bírózni meg vitatkozni mert úgyse ismeri el senki hogy a pits a bírók miatt nyerhet.Vicc az egész bíráskodás. Akarják a Steelers W-t a zebrák.Kezdd már úgy légy szíves a mondanivalódat, hogy "nem szoktam bírózni, de..". Úgy hitelesebb! 😊
KeyG
Szokol
Törpe_Tacskó
több mint 5 éve
Spy
2 337
Johnson okos volt
több mint 5 éve
Én nagyon nagyot fogok röhögni ha nyerünk 😀
több mint 5 éve
Törpe_Tacskó
396
Ezen nem kell vitatkozni, mert ez tény. Totálisan visszaesett a tavalyi szintjére.Felesleges bírózni meg vitatkozni, mert úgyse ismeri el senki, hogy a ravens LJ miatt veszíthetFelesleges bírózni meg vitatkozni mert úgyse ismeri el senki hogy a pits a bírók miatt nyerhet.Vicc az egész bíráskodás. Akarják a Steelers W-t a zebrák.Kezdd már úgy légy szíves a mondanivalódat, hogy "nem szoktam bírózni, de..". Úgy hitelesebb! 😊
KeyG
Szokol
Törpe_Tacskó
Fast Willie
több mint 5 éve
Szemét bírók!!!! 😊
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Felesleges bírózni meg vitatkozni, mert úgyse ismeri el senki, hogy a ravens LJ miatt veszíthetFelesleges bírózni meg vitatkozni mert úgyse ismeri el senki hogy a pits a bírók miatt nyerhet.Vicc az egész bíráskodás. Akarják a Steelers W-t a zebrák.Kezdd már úgy légy szíves a mondanivalódat, hogy "nem szoktam bírózni, de..". Úgy hitelesebb! 😊
KeyG
Szokol
Törpe_Tacskó
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Ha en megloklek vs full lefejellek nekifutva melyiket valasztanad? Nem kotekedes csak kerdes?látom itt egyeseknek szelektív a memoriája...Amit ma zebrák megint lemüvelnek,az kritikán aluli, így fújni a hazai csapatnak ritkán látni. ha nyertek akkor megköszönhetitek a bíróknak.Baszd orrba Earl Thomast helyettem is, jó?!
Norbi180
Fast Willie
Snagal
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Szerintem ő nem is a meccset nézi, hanem csak a sporikat. Lehet, hogy ellenőrVicc az egész bíráskodás. Akarják a Steelers W-t a zebrák.Kezdd már úgy légy szíves a mondanivalódat, hogy "nem szoktam bírózni, de..". Úgy hitelesebb! 😊
KeyG
Szokol