Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 5 éve
Nekünk most FG is elég, ha jól tudom.
több mint 5 éve
Gorcsev
500
Ha tudod mit tett le a Ravens az asztalra, onnantól már fixen 4 kísérlettel dolgozhatsz ha olyan az állás, míg döntetlennél nem. Talán ez volt a terv.
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
Lassan a topic megérett arra, hogy valaki belinkelje Borkai yachtos szexvideóját! 😀Még nincs itt?
Szokol
több mint 5 éve
miért nem értelmes embert küldünk a pénzfeldobáshoz?
több mint 5 éve
Lassan a topic megérett arra, hogy valaki belinkelje Borkai yachtos szexvideóját! 😀
több mint 5 éve
Hat ilyet se lattam meg, ez valami Tomlini titkos terv?A "hogyan rúgassam ki magamat" titkos tervé.
LeviPoki
több mint 5 éve
xtaki
3 441
3&OUT
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Hat ilyet se lattam meg, ez valami Tomlini titkos terv?
több mint 5 éve
Heyward ott integetett hogy melyik térfelet akarja, Ő volt a segghülye. Csak amikor bemondták, akkor tudatosult benne, hogy ezzel elveszíti a visszahordást is. Középiskolában nem csinálnak már ilyet...
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Amugy soldi 100x tobbet tud szakmailag nalam a pitrol. en csak regota szurkolo vagyok.
O Meg sport ujsagiro is es igy melyebben ment bele a dolgokba mint en. Szoval 9 ev alatt lassan fejlodtem es picit jobban kezdtem belelatni az itteni dolgukba. Eletvitelukbe gondolkodasukba.
De de tobb se kevesebb.
több mint 5 éve
MT megint BB-t játszik, csak észrevehetné már, hogy ő nem fehérwww.youtube.com/watch?v=Aicdfl1-bi8
Fast Willie
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
Kajak átadtuk a támadást nekik?Nyugi! D TD-vel akarunk nyerni....úgy bosszantó
laby
több mint 5 éve
Spy
2 337
csalva dobta fel a bíró a pénzt, láttam 😊Én is láttam, hogy csak kettőt fordult...
bcsarli
több mint 5 éve
Loller, itt vmi félrement, a zebra süket lehet mint az ágyú, Heywardon látszott h nem ez volt a terv.
több mint 5 éve
szerintem rosszul mondta, mert nagyon értetlenkedett mikor bemondta a bíró
több mint 5 éve
xtaki
3 441
nem ugy vna, hogy az elso TD veget vet a meccsnek?akkor? nyerunk cointoss-t aztan atadjuk a lehetoseget????
vagy ez megvaltozott?
több mint 5 éve
Édes Istenem, elmagyarázná valaki hogy miért akarunk kikapni mindenáron? Ezek után remélem megnyeri a Ravens...
több mint 5 éve
wtf, miért nem mi kezdjük? Olyan bitang a D-nk, hogy Tomlin vakon bízik bennük?
több mint 5 éve
Ennyire bízunk Lámában..Védekezünk???Nem is értem, hogy ez mi volt.
Fast Willie
geleven
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
Hat de ha úgyse használod fel később? Vagy mozijegyet vett és siet?2 TO és nincs jegeles...szép volt TomlinTuckert mar ovodas koraba se jegelted le
Klaci79
LeviPoki
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
MT megint BB-t játszik, csak észrevehetné már, hogy ő nem fehér
több mint 5 éve
Willie Parker
15 376
Védekezünk???