NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 3 éve
Klemó
5 653
Kuldjuk mar be Trace McSorley-t!Ha pontot szerzünk jönni fog...sőt lehet anélkül is....
RedFive
több mint 3 éve
Reggio1914
1 385
Én pedig beleláttam volna egy fake puntot
több mint 3 éve
Ezt elengedte Haribo
több mint 3 éve
Puntolunk. 😩
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Kuldjuk mar be Trace McSorley-t!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Nem játszik "megfizethetetlenül". Ha kicsit enged, szerintem bele fog férni.De jovore megis ezert kulditek el 😄Szep TD volt. 👍A TD-k miatt fizetjük! Nem kell táncos lábú AB ide 😂
Aztan a legratyibb TD tanc jott. 😅
RedFive
Klaci79
RedFive
több mint 3 éve
Game over.Nem baj sracok, nem ez a meccs volt a fontos, de azert respect a D-nek, meg egyket OL embernek... a tobbi kotelezot kell majd hozni, aztan januarnan visszavago.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
fcancellara
1 559
Mon Dieu!
több mint 3 éve
Klemó
5 653
De láttad? Felálltak és arra vigyáztak közelebb ne jöjjön a DL......node no.....12 pont....innentől érdekes lesz mi a Harbó terve.....Hát valamit ki kellett találni a negyedek közötti szünetben! 😀Így terveztük a futást.Az megvan, hogy úgy blokkoltunk, mint ha pasz lenne?
Szokol
DE na....ez a Clark move.....ez mi volt????
Klemó
Szokol
több mint 3 éve
De jovore megis ezert kulditek el 😄Szep TD volt. 👍A TD-k miatt fizetjük! Nem kell táncos lábú AB ide 😂
RedFive
Klaci79
több mint 3 éve
Szep TD volt. 👍Bruce Willisnek jobban állt a dzsiggelés 😊
RedFive
több mint 3 éve
Reggio1914
1 385
Szep TD volt. 👍Biztos nem készült rá 😉
RedFive
több mint 3 éve
Klaci79
22 215
Szep TD volt. 👍A TD-k miatt fizetjük! Nem kell táncos lábú AB ide 😂
RedFive
több mint 3 éve
Szep TD volt. 👍Aztan a legratyibb TD tanc jott. 😅
több mint 3 éve
Klaci79
22 215
Jól láttam...megfutottunk egy 2 yardos rövidet?? OhhNem véletlen, hogy most gyújtják a fényeket a karácsonyfán NY-ban! Ma csodák történnek!
Klemó
több mint 3 éve
Most miért nem 2 pontosra mentünk?
több mint 3 éve
Hát valamit ki kellett találni a negyedek közötti szünetben! 😀Így terveztük a futást.Az megvan, hogy úgy blokkoltunk, mint ha pasz lenne?
Szokol
DE na....ez a Clark move.....ez mi volt????
Klemó
több mint 3 éve
Reggio1914
1 385
De simán végigmentünk... 😊
több mint 3 éve
Klaci79
22 215
Okorafor vissza, JUJu TD, ez a play tetszett
több mint 3 éve
Na most így eldőlt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Tessék, Offense-parádé!
több mint 3 éve
Klemó
5 653
Jól láttam...megfutottunk egy 2 yardos rövidet?? Ohh
több mint 3 éve
Spy
2 337
Nem a mi hibánk, a Baltimore tehet mindenről...Nem lenne ezzel gond, csak motiváció nélkül kellett volna már két TD-t csinálni, hogy nyugodtan mehessünk előre. De nem dobjuk meg a Johnson-Quinn elég tuti játékot sem...viccÉn kérek elnézést ezért az offense játékáért. Botrányosan szar és igazából kifogás sem lehet. Az OC-tól kezdve BB-ig...botrányosan szar.Ebben a meccsben nem sikerült motivációt találnunk, előfordul
Klaci79
Willie Parker
Klaci79
RT off. Idén a másodikez a felállás erősebb. futásban mindenképp
Klaci79
több mint 3 éve
Klemó
5 653
Juji beidegelte magát...