NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 3 éve
De kurva jó a Pitt védelem, rögtön labdát szerzett..... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Klaci79
22 215
Go Ravens! Jo meccsnezest mindenkinek, remelhetoleg nem lesz serules. RG3-at jo latni a palyan, drukkolok neki.Eddig nekem is tetszik RG 😉
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
BOB fumble forcing
több mint 3 éve
Csak a szokásos kezdés mindkét oldalon...semmi extra.Fumble recovery megfelel?
Klaci79
több mint 3 éve
Hol van Flacco, amikor szükség van rá?
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Go Ravens! Jo meccsnezest mindenkinek, remelhetoleg nem lesz serules. RG3-at jo latni a palyan, drukkolok neki.
több mint 3 éve
Spy
2 337
De sz..r nézni ezeket az üres stadionokat.
több mint 3 éve
Klaci79
22 215
Csak a szokásos kezdés mindkét oldalon...semmi extra.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Próbáljuk meglepni a meggyengült sec-t passzjátékkal, ahogy nézem..oh wait.
több mint 3 éve
Hideg a sisak belülről 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Hiányzik a darázsmez! 😕
több mint 3 éve
Vajon Ravens 3 & out-os ivójátékkal ma mennyire lehet majd berúgni?
több mint 3 éve
én feltennék 2000 eurocskát egy feltűnik e bane a félidő előttre is.Itt lesz több közte vagy a fradi-meccsen? 😀a "ki szerez több pontot", a Barca vagy a Ravens?" szerintem érdekesebb kérdés
Szokol
r.baggio
több mint 3 éve
Nem akarok köcsög lenni de Makának nagyon nem áll jól ez a kameraállás..Nagy az arca? Az nem kameraállás kérdése! 😀
Kissé aránytalannak tűnik a feje 😊
gordon
több mint 3 éve
Jól kezdődik. Remélem nem tartjuk majd a másfél méter távolságot.
több mint 3 éve
Nem akarok köcsög lenni de Makának nagyon nem áll jól ez a kameraállás..Kissé aránytalannak tűnik a feje 😊
több mint 3 éve
Kampman
28 290
attól még lehet, hogy tényleg nem ért ráTony Romo nem ért rá?Másik csatorna
tamaske (doki)
Jakehomer
több mint 3 éve
A Steelers hajlamos chokerkedni a tutit (igaz, inkább idegenben), a fötöcö meccsen meg kinéz a TD-különbség, szóval nem tuti az! 😊Itt lesz több közte vagy a fradi-meccsen? 😀a "ki szerez több pontot", a Barca vagy a Ravens?" szerintem érdekesebb kérdés
Szokol
r.baggio
több mint 3 éve
Remelem egy FG re azert jok leszunk. 😊Itt lesz több közte vagy a fradi-meccsen? 😀a "ki szerez több pontot", a Barca vagy a Ravens?" szerintem érdekesebb kérdés
Szokol
r.baggio
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Tony Romo nem ért rá?Másik csatorna
tamaske (doki)
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Itt lesz több közte vagy a fradi-meccsen? 😀a "ki szerez több pontot", a Barca vagy a Ravens?" szerintem érdekesebb kérdés
Szokol
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Itt lesz több közte vagy a fradi-meccsen? 😀Miért, kit fog ma megverni a Fradi?
Szokol
több mint 3 éve
Itt lesz több közte vagy a fradi-meccsen? 😀