NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 1 éve
Ezért végez Tomlin csapata mindig 50% fölött, mindegy ki a QB vagy az OC.
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Kell még first down, nem lehet kitérdelni.
több mint 1 éve
Ez a vedelem mit ment.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
Klemó
5 653
No akkor a válasz. A második félidőben szart se csináltatok és még ez az O is megvert benneteket. Az elsőben tényleg agyon voltunk véve.
több mint 1 éve
xtaki
3 439
A D kurvanagyot ment
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Így legyen ötösöm!Sck + fumble és vége a.meccsnekJó ez a TD nekünk?Nem. Ki kellett volna lépni.
Szokol
Tibi76
Benibácsi
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
teljesen megérdemelt, nem.....😀
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Ott van ni!
több mint 1 éve
Izgi még ez.. Kell a sack!
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Sck + fumble és vége a.meccsnekJó ez a TD nekünk?Nem. Ki kellett volna lépni.
Szokol
Tibi76
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Ezzel csak az dőlt el, hogy Pickettnek rendben van a töke és van benne kraft. Canada továbbra is borzalmas. De a közönségnek kell ez!Már pedig Canada nem megy északra jövő héten.Ezt nem.hiszem.el.mindent megteszünk hogy elbasszuk ezt a meccset.Szerintem ti akarjatok h canada maradjon.
Benibácsi
xtaki
iktriad
több mint 1 éve
na én megyek hunyni akkor. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Ez van amikor az elkapo elkapja a.labdat ès nem ejti el mint baltimoreban szokás....
több mint 1 éve
Már pedig Canada nem megy északra jövő héten.Ezt nem.hiszem.el.mindent megteszünk hogy elbasszuk ezt a meccset.Szerintem ti akarjatok h canada maradjon.
Benibácsi
xtaki
több mint 1 éve
Benibácsi
802
MRlo.meg maradhatott.volna a.palya szélén ..
több mint 1 éve
Jó ez a TD nekünk?Nem. Ki kellett volna lépni.
Szokol
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
Klemó
5 653
A faszom, hogy bemegy a célterületre!!!!!!Buta fasz, nem tudok mást mondani.
több mint 1 éve
Jó ez a TD nekünk?
több mint 1 éve
xtaki
3 439
B+
több mint 1 éve
xtaki
3 439
Ezt nem.hiszem.el.mindent megteszünk hogy elbasszuk ezt a meccset.Szerintem ti akarjatok h canada maradjon.
Benibácsi
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Engem többet nem láttokMost nézzen meg mindenki, többet itt téged nem látunk?
Sziasztok
KeyG
több mint 1 éve
Onnan mar berugja...megmarad canadaEgyfelől nyugtával, másfelől kilenc pontot csinál akkor is csak a támadósor, abból hatot rövid pálya után...
xtaki
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Ezt nem.hiszem.el.mindent megteszünk hogy elbasszuk ezt a meccset.
több mint 1 éve
xtaki
3 439
Onnan mar berugja...megmarad canada