NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 1 éve
KeyG
9 477
Baltimore megmenti CanadátLehet ez a Ravens trójai falova
Sifur
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Run or passz a vonalra…Igen....és csodálkozunk, hogy nem haladunk....sehol egy kreatív útvonal....mint ha ezt nálunk nem lehetne...
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 477
Run or passz a vonalra…
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Baltimore megmenti Canadát
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Simán 3 possession különbség van a két csapat között. Ennyi drop-ot...hihetetlen....
több mint 1 éve
Ez már a fordulópont?
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Bazzz
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
na jó szórakozást, a Barca érdekesebbnek tűnik
több mint 1 éve
Ezt miért?
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Jól van bazmeg, ez a challenge aztán kellett
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
Pickett se jónem, de nincs egyszerű dolga...semmi keresztmozgás, semmi egyszerűség, max forogjon ki, ráadásul nehezebb oldalra
Tibi76
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Egy erősebb fingás erejéig kimentem a teraszra, mikor kezdtük a támadást, mire visszajövök -> Punt!!!
több mint 1 éve
Pickett se jó
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
Boooo
több mint 1 éve
gedam
5 892
rossz a spirál 😂😂😂😂Egyszerűen nem tudom túltenni magam azon a tényen, hogy a Steelers az egyenlítésért támad.Majd azért nézd meg, hogyan érkeznek a labdak az elkapókhoz: ez nem gömbölyű bogyó, a Láma ritkán dobja meg spirálban.
Lamart cserbenhagyták az első félidőben.
KeyG
Szokol
több mint 1 éve
Szep jatek
több mint 1 éve
Még Ebronról mesélj nekem kérlek...Pedig Haleyt se szerették a végén, meg a B betűs D koordinátort se pár éve, Butler?ez csak egy új poén...a múlt héten osztotta meg velünk legendás OC-nk...szerintem embert még ennyire nem utáltak mifelénkBrowns ellen is volt comeback, igaz nem a Steelers O-tól 😁mindeni tudja, hogy nem a comebackre vagyunk tervezve...ez már eldőlt, csak nem akarják, hogy az országos TV elkapcsoljon 😉De hol a fordulópont???Legalább 3 labdával kellene vezetni játék képe alapján…És.megint egy fumble a fordulópont a.meccsen
KeyG
Benibácsi
Szokol
Klaci79
KeyG
Klaci79
KeyG
több mint 1 éve
Egyszerűen nem tudom túltenni magam azon a tényen, hogy a Steelers az egyenlítésért támad.Majd azért nézd meg, hogyan érkeznek a labdak az elkapókhoz: ez nem gömbölyű bogyó, a Láma ritkán dobja meg spirálban.
Lamart cserbenhagyták az első félidőben.
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 477
Pedig Haleyt se szerették a végén, meg a B betűs D koordinátort se pár éve, Butler?ez csak egy új poén...a múlt héten osztotta meg velünk legendás OC-nk...szerintem embert még ennyire nem utáltak mifelénkBrowns ellen is volt comeback, igaz nem a Steelers O-tól 😁mindeni tudja, hogy nem a comebackre vagyunk tervezve...ez már eldőlt, csak nem akarják, hogy az országos TV elkapcsoljon 😉De hol a fordulópont???Legalább 3 labdával kellene vezetni játék képe alapján…És.megint egy fumble a fordulópont a.meccsen
KeyG
Benibácsi
Szokol
Klaci79
KeyG
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
ez csak egy új poén...a múlt héten osztotta meg velünk legendás OC-nk...szerintem embert még ennyire nem utáltak mifelénkBrowns ellen is volt comeback, igaz nem a Steelers O-tól 😁mindeni tudja, hogy nem a comebackre vagyunk tervezve...ez már eldőlt, csak nem akarják, hogy az országos TV elkapcsoljon 😉De hol a fordulópont???Legalább 3 labdával kellene vezetni játék képe alapján…És.megint egy fumble a fordulópont a.meccsen
KeyG
Benibácsi
Szokol
Klaci79
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 477
Egyszerűen nem tudom túltenni magam azon a tényen, hogy a Steelers az egyenlítésért támad.Lamart cserbenhagyták az első félidőben.
több mint 1 éve
G.P.
420
A cimpatikusabb csapat vezet, bár ez ebben a felállásban kizárt noncenc
több mint 1 éve
KeyG
9 477
Browns ellen is volt comeback, igaz nem a Steelers O-tól 😁mindeni tudja, hogy nem a comebackre vagyunk tervezve...ez már eldőlt, csak nem akarják, hogy az országos TV elkapcsoljon 😉De hol a fordulópont???Legalább 3 labdával kellene vezetni játék képe alapján…És.megint egy fumble a fordulópont a.meccsen
KeyG
Benibácsi
Szokol
Klaci79