Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 5 éve
Jó éjt, ez sima volt, nem lesz gond az alvással 😊
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Na majd jól elpicsáznak minket Jacksonville-ben....
több mint 5 éve
Na jó éjt mindenkibe!
több mint 5 éve
Nem, Én nem ezt vártam. A Ravens elleni meccse is szörnyű volt és kiváncsi voltam, hogy egy másik rivalry-ban hogyan teljesít, nem csak "tét nélkül".Nem az volt hogy milyen jó ez a büró gyerek? Kíváncsi is voltam rá 😊hát....ez igazából várható volt....de ettől még amúgy tényleg nem rossz....kicsit túl is volt hypeolva, de nem szabad lebecsülni, mert sok kellemetlen pillanatot okoz majd még...
bcsarli
Közben a Cardinals hail mary-vel nyer
Klaci79
Ez a Bills meccs nagy volt egyébként. No és meg kell követnem Murrayt. Amit idén nyújt az elit és ezt nem néztem volna ki belőle. Persze nála is az a kérdés, hogy mikor fogják először összetörni és lelassítani.
Node no...saját magunnkkal kell foglalkozni....ez 9-0 bárhonnan is nézem...
több mint 5 éve
Berry elcseszte a pro bowl jelölését... 😊
több mint 5 éve
Rudival jobban futunk, mint BB-vel... 😉
több mint 5 éve
Hja...Tomlinnak megint egy pozitív szezon.... 😊
több mint 5 éve
Mondjuk a Texans szurkolóknak nem ajánlott megnézni ezt a Hail Maryt...... 😊
több mint 5 éve
Nem láttam tőle semmit 😊Nem az volt hogy milyen jó ez a büró gyerek? Kíváncsi is voltam rá 😊Na és, nem tetszik?
bcsarli
Jan
több mint 5 éve
KYLER MURRAY HAIL MARY TO DEANDRE HOPKINS🚀
— PFF (@PFF) November 16, 2020
pic.twitter.com/z4aThLrN3p
WOW
több mint 5 éve
most a PFF-nél már csak 3. lesz...mi meg leesünk az 5. helyre, mert a Cardinals is beelőz...Nem az volt hogy milyen jó ez a büró gyerek? Kíváncsi is voltam rá 😊Szörnyen játszik...nem érzi a nyomást....nem olvassa jól a játékokat....Rudi jut eszembe folyamatosan....
bcsarli
No és közben az agyonhypeolt Hawks megint kikap.....a numero uno O...16 pontott tesz fel....
Klemó
több mint 5 éve
Nem az volt hogy milyen jó ez a büró gyerek? Kíváncsi is voltam rá 😊hát....ez igazából várható volt....de ettől még amúgy tényleg nem rossz....kicsit túl is volt hypeolva, de nem szabad lebecsülni, mert sok kellemetlen pillanatot okoz majd még...
bcsarli
Közben a Cardinals hail mary-vel nyer
több mint 5 éve
Nem az volt hogy milyen jó ez a büró gyerek? Kíváncsi is voltam rá 😊Szörnyen játszik...nem érzi a nyomást....nem olvassa jól a játékokat....Rudi jut eszembe folyamatosan....
bcsarli
No és közben az agyonhypeolt Hawks megint kikap.....a numero uno O...16 pontott tesz fel....
több mint 5 éve
Nem az volt hogy milyen jó ez a büró gyerek? Kíváncsi is voltam rá 😊Na és, nem tetszik?
bcsarli
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Nem az volt hogy milyen jó ez a büró gyerek? Kíváncsi is voltam rá 😊
több mint 5 éve
Tessék, Spillane
több mint 5 éve
Futás van, Punci áll egy helyben, pihen a következő playre mikor passz lesz?Pont ezt néztem Én is, hogy Punci mint ha nem is lenne futásnál...
astroid
több mint 5 éve
Futás van, Punci áll egy helyben, pihen a következő playre mikor passz lesz?
több mint 5 éve
Nekifutunk a falnak akkor 2x...majd Rudi pánikpassz....mondjuk azt nem értettem egész meccsen, hogy Snellt miért nem használtuk....de lehet most ő jön.Sima meccs és ezt is vártam...aki a Bengalsra fogadott azon csak mosolyogtam azért....
több mint 5 éve
Amit látok Tua kapcsán pont ezt vártam Burrowtól....Green-en láttam az előző drive-ban, hogy kivan a töke....
több mint 5 éve
Big Ben nem jön vissza!!!!Nagyon helyes, ezt kell most csinálni
Mondjuk ez egy várható és jó döntés....
Rudi time
Klaci79
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
nem baj...nekem akkor is ő....jöhet a mezrendelés 😀Claypool...ki más 😀Azt csak QB-nak lehet adni! 😊
OROY
Klaci79
Szokol