Pittsburgh Steelers - Detroit Lions
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Ez a balfasz arra a CB-re lögybölget, akinek van INT-je, biztos, ami sicher
több mint 3 éve
Egyben 😊Azt se gondoltam, hogy tud futni 30 yardot.Rudi amúgy tud lőtt passzt dobni?Szerinted tud?
Szokol
Willie Parker
Szokol
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Decemberben kell jól focizni, csak nem árt, ha novemberben nem tűnsz kreténnek!
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Azt se gondoltam, hogy tud futni 30 yardot.Rudi amúgy tud lőtt passzt dobni?Szerinted tud?
Szokol
Willie Parker
több mint 3 éve
Ezek a lögybölt passzok nem annyira rosszak. Play actiont amúgy ezzel sem lehet játszatni?Rudi amúgy tud lőtt passzt dobni?mé' tud bármilyen normálisan? 😀
Szokol
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
Rudi amúgy tud lőtt passzt dobni?mé' tud bármilyen normálisan? 😀
Szokol
több mint 3 éve
Persze, hogy nem! Szerencsével lehet 9-8, reálisan 6-7 győzelem ilyen sorsolás mellett.most független a játéktól, ez a steelers nem mondható erősnek. mi sem persze.Pont azon agyaltam, hogy a Cicuskák csak azért nem kapnak ki most a Northból, mert ők bye weeken vannak. Mondjuk itt még sok van, nincs ennek még vége.Nna ehhez a TD-hez kéne valami zene...az afc northban egyébként nincs jó csapat. mondjuk az afc-ben sem sok, de a csoport ennyire vakon még nem volt szerintem.
Spy
gedam
Szokol
gedam
több mint 3 éve
Büntikkel eljuthatunk FG-ig 😊
több mint 3 éve
Rudi amúgy tud lőtt passzt dobni?
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
ez egy egyértelmű zakó volt...múlt héten is csak mázlival nyertünk...ne legyen már kétségünk, hogy ez a Steelers nem egy 6-3-as csapat sajnos....ez van...talán 2-3 év múlva, új edzőkkel QB-val, rendes fallal, stb
több mint 3 éve
gedam
5 902
most független a játéktól, ez a steelers nem mondható erősnek. mi sem persze.Pont azon agyaltam, hogy a Cicuskák csak azért nem kapnak ki most a Northból, mert ők bye weeken vannak. Mondjuk itt még sok van, nincs ennek még vége.Nna ehhez a TD-hez kéne valami zene...az afc northban egyébként nincs jó csapat. mondjuk az afc-ben sem sok, de a csoport ennyire vakon még nem volt szerintem.
Spy
gedam
Szokol
több mint 3 éve
mekkora ostoba
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Nyargalj Rudiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😊Pont úgy futott, mint Forrest Gump!😃
bcsarli
több mint 3 éve
Duma. Rendszerszintű probléma van elsősorban.Mi a fasz folyik itt gyerekek? 😀Nincs run D...a két legfontosabb darabja év elején kiesett...ILB-ben nem találtunk megoldást, S poszton meg évek óta szenvedünk. Ha a nagyobb tömeget jól használják, ez van egész évben...
A Steelers mire készült egész héten? Hogy majd Goff szétdobálja őket? 400y, 5TD? Vagy miafasz? 😀
És akkor most kapnak észbe, hogy hú bazdki, a run defet elfelejtettük átbeszélni...?
akdestroyer
Klaci79
több mint 3 éve
Spy
2 337
Rudi kilépett Cody White előtt? Jól láttam ?
több mint 3 éve
Nyargalj Rudiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😊
több mint 3 éve
Reggio1914
1 386
Na ha ők futnak, akkor Rudi is 😊
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
akkor mi is futunk 😀
több mint 3 éve
Pont azon agyaltam, hogy a Cicuskák csak azért nem kapnak ki most a Northból, mert ők bye weeken vannak. Mondjuk itt még sok van, nincs ennek még vége.Nna ehhez a TD-hez kéne valami zene...az afc northban egyébként nincs jó csapat. mondjuk az afc-ben sem sok, de a csoport ennyire vakon még nem volt szerintem.
Spy
gedam
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
Mi a fasz folyik itt gyerekek? 😀Nincs run D...a két legfontosabb darabja év elején kiesett...ILB-ben nem találtunk megoldást, S poszton meg évek óta szenvedünk. Ha a nagyobb tömeget jól használják, ez van egész évben...
A Steelers mire készült egész héten? Hogy majd Goff szétdobálja őket? 400y, 5TD? Vagy miafasz? 😀
És akkor most kapnak észbe, hogy hú bazdki, a run defet elfelejtettük átbeszélni...?
akdestroyer
több mint 3 éve
Butler papa észrevehetné hogy ezek futnak 😀
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Mi a fasz folyik itt gyerekek? 😀Nem szoktunk készülni, mi intuícióból játszunk!
akdestroyer
több mint 3 éve
Hát, ez eddig nem az AFC North hete...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Es a Lions a 26.futasban a ligaban? 93 yard atlaggal? Ez kamu????
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!