Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 3 éve
Gabor81
803
Mert dolgozni kell es itt nem tudtak beteget jelenteni...😀 Szegeny def foleg...ertem en, hogy ILB shortban vagyunk, de akkor is meg kellene valahogy ezt allitani, mert ha tudnak minden playben 3-4 yardot futni, akkor minek meccselni?az van, hogy minden futas atmegy a DL-on 3 yardert legalabb.az normális...azért elég komoly a Colts OL közepe....a baj, hogy döbbenetesen szarok a LB-ek. Vince Williams formán kívül, ahogy várható volt.
xtaki
Amíg tehetségben megvoltunk a posztokon ez egy elit védelem volt, de azért Butler hozzáadott értékének hiánya, itt nagyon szembeötlő.
Klaci79
xtaki
több mint 3 éve
Bence94
1 949
most kéne egy hosszú drive pontokkal, és mi kezdjük a második félidőt is.
több mint 3 éve
xtaki
3 441
Laci, hanyadik feles volt ez?
több mint 3 éve
Rebuild legyen már.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
asadjaédsadksélcmédljcédsl
több mint 3 éve
Passz Ebron felé, egy futás középre, passz DJ felé = garantált three and out. De legalább repül a meccs.
több mint 3 éve
oo Leonard
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
batyu
630
Hogy leszerelte az Int után a csapattársa! 😊majdhogynem korházpassz volt 😛
bcsarli
több mint 3 éve
Negatív yardos passzjáték. Ezen már felröhögtem.
több mint 3 éve
Az igen3&9re a Los elé hívni a játékot...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
xtaki
3 441
ertem en, hogy ILB shortban vagyunk, de akkor is meg kellene valahogy ezt allitani, mert ha tudnak minden playben 3-4 yardot futni, akkor minek meccselni?az van, hogy minden futas atmegy a DL-on 3 yardert legalabb.az normális...azért elég komoly a Colts OL közepe....a baj, hogy döbbenetesen szarok a LB-ek. Vince Williams formán kívül, ahogy várható volt.
xtaki
Amíg tehetségben megvoltunk a posztokon ez egy elit védelem volt, de azért Butler hozzáadott értékének hiánya, itt nagyon szembeötlő.
Klaci79
több mint 3 éve
Gabor81
803
Majd valaki számolja már ki, hogy Ebronnak három ember között mekkora esélye van elkapni egy 15 yardos passzt???50% vagy igen. VAgy nem. Valoszinusegszamitas szerint...Nincs benne hogy hany ember van ott...Kb mint mennyi az esely a piros golyo vs kek golyo kihuzasara...A kalapbol...😀
Szokol
Szerkesztette: Gabor81
több mint 3 éve
Hogy leszerelte az Int után a csapattársa! 😊
több mint 3 éve
Gabor81
803
Legalabb a tajkep szep igy havasan...
több mint 3 éve
Majd valaki számolja már ki, hogy Ebronnak három ember között mekkora esélye van elkapni egy 15 yardos passzt???
több mint 3 éve
hegepapa88
53
Oksa, köszi! 😊Ez nem onnan van. A Grandmastreams minden heten ad 3-4 meccset a youtube-on. Be kell kovetni a Twitter fiokot, es mar latod is az adott heti streameket. 😀aki keres az talal. Szoktal youtube on keresni? 😀Hogyan szoktatok youtube linket találni? Én sosem találok, csak nflbite-on találok streamet.Egy ismerősömnek nem tudna valaki streamhez linket adni? Előre is köszi.www.youtube.com/watch?v=tbPqChO3orw&fbclid=IwAR1Lh1rLxzW-89R1MahnLE4tcIspdNsygGYHvIqJgfcclVdPmLoo_njzbLE&ab_channel=venitaasak
Soldados
Farky
hegepapa88
Gabor81
Bence94
több mint 3 éve
Nah INT simán, ha a védők nem ütköznek
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Legalább a Browns meccsnéző topicban lennének hozzászólások, így még kacagni sem tudok 😕Hátha ma megnyeri nekünk a csoportot a Jets 😊
Szokol
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Ez nem onnan van. A Grandmastreams minden heten ad 3-4 meccset a youtube-on. Be kell kovetni a Twitter fiokot, es mar latod is az adott heti streameket. 😀aki keres az talal. Szoktal youtube on keresni? 😀Hogyan szoktatok youtube linket találni? Én sosem találok, csak nflbite-on találok streamet.Egy ismerősömnek nem tudna valaki streamhez linket adni? Előre is köszi.www.youtube.com/watch?v=tbPqChO3orw&fbclid=IwAR1Lh1rLxzW-89R1MahnLE4tcIspdNsygGYHvIqJgfcclVdPmLoo_njzbLE&ab_channel=venitaasak
Soldados
Farky
hegepapa88
Gabor81
több mint 3 éve
Gabor81
803
aki keres az talal. Szoktal youtube on keresni? 😀Hogyan szoktatok youtube linket találni? Én sosem találok, csak nflbite-on találok streamet.Egy ismerősömnek nem tudna valaki streamhez linket adni? Előre is köszi.www.youtube.com/watch?v=tbPqChO3orw&fbclid=IwAR1Lh1rLxzW-89R1MahnLE4tcIspdNsygGYHvIqJgfcclVdPmLoo_njzbLE&ab_channel=venitaasak
Soldados
Farky
hegepapa88
több mint 3 éve
A D 39-es kissé rossz szöget választott.
több mint 3 éve
Legalább a Browns meccsnéző topicban lennének hozzászólások, így még kacagni sem tudok 😕