Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
Gabor81
803
Mert dolgozni kell es itt nem tudtak beteget jelenteni...😀 Szegeny def foleg...ertem en, hogy ILB shortban vagyunk, de akkor is meg kellene valahogy ezt allitani, mert ha tudnak minden playben 3-4 yardot futni, akkor minek meccselni?az van, hogy minden futas atmegy a DL-on 3 yardert legalabb.az normális...azért elég komoly a Colts OL közepe....a baj, hogy döbbenetesen szarok a LB-ek. Vince Williams formán kívül, ahogy várható volt.
xtaki
Amíg tehetségben megvoltunk a posztokon ez egy elit védelem volt, de azért Butler hozzáadott értékének hiánya, itt nagyon szembeötlő.
Klaci79
xtaki
több mint 5 éve
most kéne egy hosszú drive pontokkal, és mi kezdjük a második félidőt is.
több mint 5 éve
Laci, hanyadik feles volt ez?
több mint 5 éve
Rebuild legyen már.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
asadjaédsadksélcmédljcédsl
több mint 5 éve
Passz Ebron felé, egy futás középre, passz DJ felé = garantált three and out. De legalább repül a meccs.
több mint 5 éve
oo Leonard
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 5 éve
Hogy leszerelte az Int után a csapattársa! 😊majdhogynem korházpassz volt 😛
bcsarli
több mint 5 éve
Negatív yardos passzjáték. Ezen már felröhögtem.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Az igen3&9re a Los elé hívni a játékot...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
ertem en, hogy ILB shortban vagyunk, de akkor is meg kellene valahogy ezt allitani, mert ha tudnak minden playben 3-4 yardot futni, akkor minek meccselni?az van, hogy minden futas atmegy a DL-on 3 yardert legalabb.az normális...azért elég komoly a Colts OL közepe....a baj, hogy döbbenetesen szarok a LB-ek. Vince Williams formán kívül, ahogy várható volt.
xtaki
Amíg tehetségben megvoltunk a posztokon ez egy elit védelem volt, de azért Butler hozzáadott értékének hiánya, itt nagyon szembeötlő.
Klaci79
több mint 5 éve
Gabor81
803
Majd valaki számolja már ki, hogy Ebronnak három ember között mekkora esélye van elkapni egy 15 yardos passzt???50% vagy igen. VAgy nem. Valoszinusegszamitas szerint...Nincs benne hogy hany ember van ott...Kb mint mennyi az esely a piros golyo vs kek golyo kihuzasara...A kalapbol...😀
Szokol
Szerkesztette: Gabor81
több mint 5 éve
Hogy leszerelte az Int után a csapattársa! 😊
több mint 5 éve
Gabor81
803
Legalabb a tajkep szep igy havasan...
több mint 5 éve
Majd valaki számolja már ki, hogy Ebronnak három ember között mekkora esélye van elkapni egy 15 yardos passzt???
több mint 5 éve
Oksa, köszi! 😊Ez nem onnan van. A Grandmastreams minden heten ad 3-4 meccset a youtube-on. Be kell kovetni a Twitter fiokot, es mar latod is az adott heti streameket. 😀aki keres az talal. Szoktal youtube on keresni? 😀Hogyan szoktatok youtube linket találni? Én sosem találok, csak nflbite-on találok streamet.Egy ismerősömnek nem tudna valaki streamhez linket adni? Előre is köszi.www.youtube.com/watch?v=tbPqChO3orw&fbclid=IwAR1Lh1rLxzW-89R1MahnLE4tcIspdNsygGYHvIqJgfcclVdPmLoo_njzbLE&ab_channel=venitaasak
Soldados
Farky
hegepapa88
Gabor81
Bence94
több mint 5 éve
Nah INT simán, ha a védők nem ütköznek
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Legalább a Browns meccsnéző topicban lennének hozzászólások, így még kacagni sem tudok 😕Hátha ma megnyeri nekünk a csoportot a Jets 😊
Szokol
több mint 5 éve
Ez nem onnan van. A Grandmastreams minden heten ad 3-4 meccset a youtube-on. Be kell kovetni a Twitter fiokot, es mar latod is az adott heti streameket. 😀aki keres az talal. Szoktal youtube on keresni? 😀Hogyan szoktatok youtube linket találni? Én sosem találok, csak nflbite-on találok streamet.Egy ismerősömnek nem tudna valaki streamhez linket adni? Előre is köszi.www.youtube.com/watch?v=tbPqChO3orw&fbclid=IwAR1Lh1rLxzW-89R1MahnLE4tcIspdNsygGYHvIqJgfcclVdPmLoo_njzbLE&ab_channel=venitaasak
Soldados
Farky
hegepapa88
Gabor81
több mint 5 éve
Gabor81
803
aki keres az talal. Szoktal youtube on keresni? 😀Hogyan szoktatok youtube linket találni? Én sosem találok, csak nflbite-on találok streamet.Egy ismerősömnek nem tudna valaki streamhez linket adni? Előre is köszi.www.youtube.com/watch?v=tbPqChO3orw&fbclid=IwAR1Lh1rLxzW-89R1MahnLE4tcIspdNsygGYHvIqJgfcclVdPmLoo_njzbLE&ab_channel=venitaasak
Soldados
Farky
hegepapa88
több mint 5 éve
A D 39-es kissé rossz szöget választott.
több mint 5 éve
Legalább a Browns meccsnéző topicban lennének hozzászólások, így még kacagni sem tudok 😕