Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
több mint 10 éve
Most már legyen egy értelmes drive. Please...
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
hamisítatlan NFC WEST derbi 😊
több mint 10 éve
kurva jó ez a meccs 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Hyde hogy pörög, szó szerint
több mint 10 éve
Nem,Ő soha 😀😀😀ez olyan gyönyörű amikor Caroll zászlóért sír 😀peteyazért jim is szokott ilyet tenni 😉BigBaltazar

több mint 10 éve
Ez szerintem megvolt
több mint 10 éve
faszság ez is...
több mint 10 éve
Ezt miért dobta be?
több mint 10 éve
Crab is játszik?
több mint 10 éve
nála az a szép amikor nemez olyan gyönyörű amikor Caroll zászlóért sír 😀peteyazért jim is szokott ilyet tenni 😉BigBaltazar
több mint 10 éve
ez olyan gyönyörű amikor Caroll zászlóért sír 😀peteyazért jim is szokott ilyet tenni 😉
több mint 10 éve
Wilson hogy bújt ki, atyaég 😀😀
több mint 10 éve
Aldon picit alacsonyabban, Dontae Jonhson remekel
több mint 10 éve
Okung vért köpött fel nem jön vissza, Bailey van bent helyette.Gora már nem játszik ma, agyrázkódás miatt.
több mint 10 éve
Sziasztok! Eddig meglepetés, végre van pass rush! A D# megint karcol, az O# olyan, mint szokott, Kap megint menekül, viszont néha már futunk is valamit. GO 9ERS!

több mint 10 éve
akármi is a vége, nem fogok csalódott lenni, már megérte látni őket így játszanipeteypontosan, nem biztos, hogy tudunk nyerni, viszont visszaadhat némi hitet amit elvesztettünk pár hét alatt
több mint 10 éve
akármi is a vége, nem fogok csalódott lenni, már megérte látni őket így játszani
több mint 10 éve
nézem a félidőt is és a FOX 25 bemondója Heather HegedusHeather Hegedűs...csak nincs közöd valami magyarhoz?Alabama Niners? ezmiezpetey
több mint 10 éve
Heather Hegedűs...csak nincs közöd valami magyarhoz?Alabama Niners? ezmiez
több mint 10 éve
Ami ebben a meccsben látható, az a tűz és akarat, hol volt az elmúlt hetekben?Alabama Ninersez megér egy napi oravecz coelho díjat 😀
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 10 éve
jaj Pitbull megsérült 😕ja ja... viszont Gore questionable to return, head injury
RayMac mekkorát kiosztott Okungnak láttátok?petey
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója