NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
13
6
2:15, Arena4
Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
több mint 9 éve
Joggal indulhat majd az év legrosszabb fújása címért
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
lehetett volna izgalmaz végjáték...így meg.A játékosok miért nem dobhatnak flag-et a bírókra?
több mint 9 éve
nfl_lover
912
Elmehetnek a bírók a fenébe... Öljék ki az NFLből az ütközéseket is akkor már...csibuazon vannak serényen
több mint 9 éve
nfl_lover
912
bravó b+
több mint 9 éve
csibu
16
Elmehetnek a bírók a fenébe... Öljék ki az NFLből az ütközéseket is akkor már...
több mint 9 éve
nfl_lover
912
tököm tele van, h elbasszák a meccseket ezek a csíkos állatok
több mint 9 éve
el kell rontania a bíróknak egy kiélezett meccset ilyen ítéletekkel
több mint 9 éve
ASR10
135
ez mia fasz??
több mint 9 éve
köszönjük
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Duff
3 133
Ez elég buzi flag volt
több mint 9 éve
ez egy kibaszott kamu flag
több mint 9 éve
buzi bírók! 😀
több mint 9 éve
Milyen siránkozás? Mutasd már meg légyszíves, remélem itt nem a játékosok egészségével kapcsolatos hszre gondolsz. Parotoknak kellene tükörbe nézni,azt hiszem.Na,kezdünk beindulni.megnőtt az arc látom a kezdeti siránkozás után....Josszi
9ers O az elején ezekkel a 7tagu falakkal meglepte a védelmet,azóta szerintem first downjuk se volt.undisputedly
Második felidoban 6 yardot csináltatok. Vitatkozz a hozzaszolasommal ennek fényében.
több mint 9 éve
ez vicc....már nem először
több mint 9 éve
red6t6
988
Sajnos innentől annyi. Azért kíváncsi lettem volna, mi van, ha nem sérül le megint a fél csapat. De ez egy ilyen év... 😕
több mint 9 éve
ASR10
135
én kezdetben is nagynak láttam..Na,kezdünk beindulni.megnőtt az arc látom a kezdeti siránkozás után....Josszi
9ers O az elején ezekkel a 7tagu falakkal meglepte a védelmet,azóta szerintem first downjuk se volt.undisputedly
több mint 9 éve
Ez így téves,mert vissza jött a harmadikra,több futasnal is fent volt.Borlandal mi van, egész jó a srác nem?BigBaltazarbokasérülés, nem játszik a második negyed óta.Fucu
több mint 9 éve
Borlandal mi van, egész jó a srác nem?BigBaltazarWagzot nem adnám érte.
több mint 9 éve
Borlandal mi van, egész jó a srác nem?BigBaltazarbokasérülés, nem játszik a második negyed óta.
több mint 9 éve
Josszi
3 362
Na,kezdünk beindulni.megnőtt az arc látom a kezdeti siránkozás után....
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
csibu
16
Ennek innentől annyi sajnos...