Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
több mint 10 éve
egy szerelem nehezen múlik naMi lenne ha hagynátok a faszba ezt a faszságot? Köszi.FucuCsatlakozom!.... vagy menjetek ki a hóra 😊szaszia
több mint 10 éve
Jaja, én is azt hittem hogy ez a +10 új hsz vaalmi értelmes lesz... Ahelyett hogy arról beszélnétek, hogy Kap mekkora passzokat adott, meg hogy ismét elővette a 49ers a futójátékot...csibufutunk...Kap fut... haladunk... mi vaaan? 😊
több mint 10 éve
Gondolom a flaggelt hitre írtad,mivel Reid nevét is említetted. Épp eleget kapnak a játékosok meccs közben, abszolút elitelendo,ha valaki még játék után,vagy direkt fejre megy. Igen,megkapjak a játékosok a pénzt,hogy ott legyenek,de még a mai orvostudomany sem tudja felmerni,egy-egy ilyen ütés mit okozhat. Ezért is írtam Seau esetet. Évekkel,évtizedekkel később is hathat a játékos életére.undisputedlyja Reidre, de nem láttam mennyire volt kint mikor adta, de ha jól láttam nem volt dirty hit, meg a lába nem ért le, de dobható volt.
vagy most melyikről beszélünk?
több mint 10 éve
Na ezaz,Kap fut,passzol meg minden 😊!
több mint 10 éve
inkább énekeljük el közösen a himnuszt 😀
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 10 éve
Mi lenne ha hagynátok a faszba ezt a faszságot? Köszi.FucuCsatlakozom!.... vagy menjetek ki a hóra 😊
több mint 10 éve
Jaja, én is azt hittem hogy ez a +10 új hsz vaalmi értelmes lesz... Ahelyett hogy arról beszélnétek, hogy Kap mekkora passzokat adott, meg hogy ismét elővette a 49ers a futójátékot...
több mint 10 éve
Mi lenne ha hagynátok a faszba ezt a faszságot? Köszi.
több mint 10 éve
szerintem inkább nézzétek a meccset, ilyen drive-ot nem toltunkkét hónapja 😀
több mint 10 éve
ne fogd vissza magad, légy a vendégem 😀Ez az ussetek,mint állat komment remekül szemlélteti,hogy ha már gyozteanek nem sikerült lenni, vesztesek sem tudtok. Legalábbis egy-egy szurkoló. Az ilyen utesekbol lesznek olyan sajnálatos esetek,hogy megnyomorodik valaki,vagy Seau esete. Ehhez kellene egy kis intelligencia,hogy megertsd. Teljesen mindegy milyen méz van valakin, ilyenkor az életével játszik a másik paraszt.undisputedlyEzért nem eredménykövetőztem már 2 hete sem, mert még a végén valami csúnyát írtam volna. Most is nehéz megállni.Sebii
több mint 10 éve
Gondolom a flaggelt hitre írtad,mivel Reid nevét is említetted. Épp eleget kapnak a játékosok meccs közben, abszolút elitelendo,ha valaki még játék után,vagy direkt fejre megy. Igen,megkapjak a játékosok a pénzt,hogy ott legyenek,de még a mai orvostudomany sem tudja felmerni,egy-egy ilyen ütés mit okozhat. Ezért is írtam Seau esetet. Évekkel,évtizedekkel később is hathat a játékos életére.
több mint 10 éve
Ez az ussetek,mint állat komment remekül szemlélteti,hogy ha már gyozteanek nem sikerült lenni, vesztesek sem tudtok. Legalábbis egy-egy szurkoló. Az ilyen utesekbol lesznek olyan sajnálatos esetek,hogy megnyomorodik valaki,vagy Seau esete. Ehhez kellene egy kis intelligencia,hogy megertsd. Teljesen mindegy milyen méz van valakin, ilyenkor az életével játszik a másik paraszt.undisputedlyEzért nem eredménykövetőztem már 2 hete sem, mert még a végén valami csúnyát írtam volna. Most is nehéz megállni.
több mint 10 éve
Ez az ussetek,mint állat komment remekül szemlélteti,hogy ha már gyozteanek nem sikerült lenni, vesztesek sem tudtok. Legalábbis egy-egy szurkoló. Az ilyen utesekbol lesznek olyan sajnálatos esetek,hogy megnyomorodik valaki,vagy Seau esete. Ehhez kellene egy kis intelligencia,hogy megertsd. Teljesen mindegy milyen méz van valakin, ilyenkor az életével játszik a másik paraszt.undisputedly*facepalm* mert azt írtam hogy törje el mindenét nem? hitet kiosztani csak szabálytalanul lehet. anyám...
több mint 10 éve
Ez az ussetek,mint állat komment remekül szemlélteti,hogy ha már gyozteanek nem sikerült lenni, vesztesek sem tudtok. Legalábbis egy-egy szurkoló. Az ilyen utesekbol lesznek olyan sajnálatos esetek,hogy megnyomorodik valaki,vagy Seau esete. Ehhez kellene egy kis intelligencia,hogy megertsd. Teljesen mindegy milyen méz van valakin, ilyenkor az életével játszik a másik paraszt.undisputedly
Ez az ussetek,mint állat komment remekül szemlélteti,hogy ha már gyozteanek nem sikerült lenni, vesztesek sem tudtok. Legalábbis egy-egy szurkoló. Az ilyen utesekbol lesznek olyan sajnálatos esetek,hogy megnyomorodik valaki,vagy Seau esete. Ehhez kellene egy kis intelligencia,hogy megertsd. Teljesen mindegy milyen méz van valakin, ilyenkor az életével játszik a másik paraszt.undisputedlyah iq tesztet is végzel közben?
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 10 éve
Undi telefonról nyomod? 😊FucuIgen,elnézést,de az autocorrect hatalmat élvez felettem.
több mint 10 éve
Sziasztok, látom már bemelegítés lezajlott.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
szép estétrantotthusvipbox.biz/football/watch-1fifm-san-francisco-49ers-at-seattle-seahawks
több mint 10 éve
Undi telefonról nyomod? 😊
több mint 10 éve
Ez az ussetek,mint állat komment remekül szemlélteti,hogy ha már gyozteanek nem sikerült lenni, vesztesek sem tudtok. Legalábbis egy-egy szurkoló. Az ilyen utesekbol lesznek olyan sajnálatos esetek,hogy megnyomorodik valaki,vagy Seau esete. Ehhez kellene egy kis intelligencia,hogy megertsd. Teljesen mindegy milyen méz van valakin, ilyenkor az életével játszik a másik paraszt.undisputedlyjajj ne már........
több mint 10 éve
Mocskos ez a bííráúú átillááá.
több mint 10 éve
Brooks eddig jól tolja btw
több mint 10 éve
Ez az ussetek,mint állat komment remekül szemlélteti,hogy ha már gyozteanek nem sikerült lenni, vesztesek sem tudtok. Legalábbis egy-egy szurkoló. Az ilyen utesekbol lesznek olyan sajnálatos esetek,hogy megnyomorodik valaki,vagy Seau esete. Ehhez kellene egy kis intelligencia,hogy megertsd. Teljesen mindegy milyen méz van valakin, ilyenkor az életével játszik a másik paraszt.
több mint 10 éve
van nyomás elég jól eddig