NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 630
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Tampa Bay Buccaneers - Chicago Bears
több mint 4 éve
Tomcsik
8 010
De az O megint faszán tolja a 3. negyedben. Na meg ST bünti egy ócska szar punttal megspékelve. Nem lehet ennyi hibával játszani egy HOF QB ellen...
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Wow, na mondjuk ilyen büntit is csak a Pats ellen láttam eddig, rúgócsapatra nem szokás
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Gronk többet árt, mint használ ma (is).Ez megint hülyeség. 3. és 21 helyett 3. és 21 lett. Na bumm. Ez a sacknél volt para. Meg persze a facemasket sem kell befújni
iktriad
több mint 4 éve
Gronk többet árt, mint használ ma (is).
több mint 4 éve
Na a D is be kezdett ...Igen, szép sacket csinált Mack. 😉
Tomcsik
több mint 4 éve
Tomcsik
8 010
2 screen ami eleve halálra volt ítélve és egy holding a. Tetejére... Így kell kijönni a nagy szünetről...
több mint 4 éve
Idei 3. negyedes Bears sighting.
több mint 4 éve
Tomcsik
8 010
Most komolyan ? 2 ilyen screen szarral kezdünk??? Atya isten de jó hogy mi kezdhettük a félidőt.... Pfff
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Ne tedd akkor.Az utolsó mondatodig reagáltam is volna érdembenAkkor eddig, kamu offside 3. és 17 helyett, be nem fújt OPI-k, meg nem adott elkapás, visszavett sárga, majd fumble. Akkor jó. Remélem, a második félidő elején is sikerül egy TD-t összeszedni, és akkor meg is lesz, hogy a Bearsé lesz először a 20 pont...Kamuboffside vita nélküli.
Wyatt
Melyik OPI?
Meg nem adott elkapas. Videó után megadták.
Visdzavett sárga. Szerinted illegal hit volt?
Fumble. Lehet vitatkozni. Szerintem első lépés után picit mintha dadogott volna. Ha elkapasnak ítélték, akkor 3. láb lenn volt. Hit, labda kijott, Quinn felszedte. Fújtak. Játék halott.
Itt is elismerjük, hogy a bírók egyértelműen bizonyos esetekben a Bearsnek kedveztek. De azért Te csak csinálod.
Az ilyen dulifuli kislányok miatt nem eredménykövetőzök régóta. Hiba volt ma ideönni.
tüsi91
Wyatt
Bocsánat ha megbantottalak.
Én viszont elköszönök, gondolom nem hiányol majd senki sem. Bár ez kölcsönös.
több mint 4 éve
Az élet nem habos torta Pelikán elvtárs. 😀Az oké, de attól még a 20 pontot a Bucsnak kellene először elérniAkkor eddig, kamu offside 3. és 17 helyett, be nem fújt OPI-k, meg nem adott elkapás, visszavett sárga, majd fumble. Akkor jó. Remélem, a második félidő elején is sikerül egy TD-t összeszedni, és akkor meg is lesz, hogy a Bearsé lesz először a 20 pont...Nem nyerhet mindig a
WyattPatsBucs. 😊 Ettől függetlenül ma még simán megtehetik.
iktriad
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Az utolsó mondatodig reagáltam is volna érdembenAkkor eddig, kamu offside 3. és 17 helyett, be nem fújt OPI-k, meg nem adott elkapás, visszavett sárga, majd fumble. Akkor jó. Remélem, a második félidő elején is sikerül egy TD-t összeszedni, és akkor meg is lesz, hogy a Bearsé lesz először a 20 pont...Kamuboffside vita nélküli.
Wyatt
Melyik OPI?
Fumble. Lehet vitatkozni. Szerintem első lépés után picit mintha dadogott volna. Ha elkapasnak ítélték, akkor 3. láb lenn volt. Hit, labda kijott, Quinn felszedte. Fújtak. Játék halott.
Itt is elismerjük, hogy a bírók egyértelműen bizonyos esetekben a Bearsnek kedveztek. De azért Te csak csinálod.
Az ilyen dulifuli kislányok miatt nem eredménykövetőzök régóta. Hiba volt ma ideönni.
tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Akkor eddig, kamu offside 3. és 17 helyett, be nem fújt OPI-k, meg nem adott elkapás, visszavett sárga, majd fumble. Akkor jó. Remélem, a második félidő elején is sikerül egy TD-t összeszedni, és akkor meg is lesz, hogy a Bearsé lesz először a 20 pont...Kamuboffside vita nélküli.
Wyatt
Melyik OPI?
több mint 4 éve
Tomcsik
8 010
Én már a vissza játszás előtt mondtam hogy az fumbli volt. Tanítani való ütés volt szóval ha arra sárgát dobnak bekaphatják, helyesen fel is vették. A sípszó pillanatában Quinnél volt a labda... Ez szerintem teljesen jó hívás volt a bíróktól. Nem mondom emellett kedvezett nekünk 1-2 döntés. Egy évben egyszer nekünk is lehet ilyen meccsünk...
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Az oké, de attól még a 20 pontot a Bucsnak kellene először elérniAkkor eddig, kamu offside 3. és 17 helyett, be nem fújt OPI-k, meg nem adott elkapás, visszavett sárga, majd fumble. Akkor jó. Remélem, a második félidő elején is sikerül egy TD-t összeszedni, és akkor meg is lesz, hogy a Bearsé lesz először a 20 pont...Nem nyerhet mindig a
WyattPatsBucs. 😊 Ettől függetlenül ma még simán megtehetik.
iktriad
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Térdeljünk, szenzációs. Amit itt az első félidő végén sikerült összehozni, az remek volt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Futtassunk le 30 mp-et egy futással, majd dobjunk a végén 8 mp alatt kettőt
több mint 4 éve
Akkor eddig, kamu offside 3. és 17 helyett, be nem fújt OPI-k, meg nem adott elkapás, visszavett sárga, majd fumble. Akkor jó. Remélem, a második félidő elején is sikerül egy TD-t összeszedni, és akkor meg is lesz, hogy a Bearsé lesz először a 20 pont...Nem nyerhet mindig a
Wyatt