NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 616
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Tampa Bay Buccaneers - Chicago Bears
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Fura úgy nézni egy támadást, hogy nincs minden playben a támadófalra dobva valami
több mint 4 éve
Kampman
28 304
Milyen szemét már az NFL Network. Mielőtt elmennek reklámra, ráfókuszál a kép Bradyre, miközben szól valami olyan szám, hogy I've seen better days
több mint 4 éve
Most Mack mit is csinált rosszul?Nem engedte időben lefeküdni Brédit.
Tomcsik
"Győzni szerényen, veszíteni emelt fővel illik."
több mint 4 éve
Tomcsik
8 010
Na úgy látszik a 3. negyedben megint nem fogunk pontokat csinálni. Zsinórban 5 meccsen. Azért ez teljesítmény a javából...
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Full egyértelmű volt, hogy belefutásra megy a sárga, de ügyesen visszafogta magátBazdmeg Evans! Mondjuk 1st lettNem igazán...
Wyatt
Tomcsik
több mint 4 éve
Flag FociOlimpiai megnyiton nincs ennyi zaszlo bazdmegTélin biztosan.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
De vajon Brady miért köpte le Macket?Lehet ezért.
shawnka
Khalil Mack just tossing 340-pound Tristan Wirfs 👀 pic.twitter.com/65Ti6t578a
— Field Yates (@FieldYates) October 9, 2020
több mint 4 éve
Kampman
28 304
Még 2008-ban egy Vikings elleni MNF-en volt egy 1. és 33-unk, közel van a Bucs is.
több mint 4 éve
Olimpiai megnyiton nincs ennyi zaszlo bazdmeg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
És mindenekelőtt Tavennek!A neki való szurkolásod bénítja fejben. 😊
Wyatt
Baszki 3&15 miért vagyunk ilyen prevent szárba???Hogy utána Mack újra sackelhesse a nyugdíjast.
Tomcsik
több mint 4 éve
De vajon Brady miért köpte le Macket?
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
LOLPatsnek. Bradynek.
Te most akkor kinek drukkolsz, kezdem elveszteni a fonalat. Bucs? Pats? Taven Bryan?Az fasza, általában csak fordítva szokott lenni. A másik kedvencem, a defensive holding futásnál, olyanból is lehet évente vagy 5, de abból 3 ellenünk 😀Wow, na mondjuk ilyen büntit is csak a Pats ellen láttam eddig, rúgócsapatra nem szokásMi kb minden meccsen kapunk egyet... Tabor is elmehet a picsába
Wyatt
Tomcsik
Wyatt
iktriad
És mindenekelőtt Tavennek!
több mint 4 éve
LOLTe most akkor kinek drukkolsz, kezdem elveszteni a fonalat. Bucs? Pats? Taven Bryan?Az fasza, általában csak fordítva szokott lenni. A másik kedvencem, a defensive holding futásnál, olyanból is lehet évente vagy 5, de abból 3 ellenünk 😀Wow, na mondjuk ilyen büntit is csak a Pats ellen láttam eddig, rúgócsapatra nem szokásMi kb minden meccsen kapunk egyet... Tabor is elmehet a picsába
Wyatt
Tomcsik
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Az fasza, általában csak fordítva szokott lenni. A másik kedvencem, a defensive holding futásnál, olyanból is lehet évente vagy 5, de abból 3 ellenünk 😀Wow, na mondjuk ilyen büntit is csak a Pats ellen láttam eddig, rúgócsapatra nem szokásMi kb minden meccsen kapunk egyet... Tabor is elmehet a picsába
Wyatt
Tomcsik
több mint 4 éve
Tomcsik
8 010
Wow, na mondjuk ilyen büntit is csak a Pats ellen láttam eddig, rúgócsapatra nem szokásMi kb minden meccsen kapunk egyet... Tabor is elmehet a picsába
Wyatt