Tampa Bay Buccaneers - Chicago Bears
3 hónapja
Bírom Cordelle-t, sajnáltam, hogy nem maradt Patriot
3 hónapja
Francért kellett beindítani ilyen kamukkal. Na mindegy, legalább egy FG jöjjön még akkor legalább
3 hónapja
Egész pofásan cammog előre ez a támadás a maciktól.
3 hónapja
Lol, false start volt, erre még be is nyalja a védelem.
3 hónapja
Miért mondod, az idei CB pickje remek.Hát egy évben nem csinálunk ennyi miss tacklet...Roquan egy kibaszott megbízhatatlan játékos. Nincs teli ilyenekkel a keret.
Tomcsik
Nála csak 3 jobb ILB jött ki arról a draftról.
Ryan Pace egy ritka szar GM.
tüsi91
Meg a most a most bent lévő QB-ért is csak 4. kört adott 1/2 helyett feltraddel. 😊
3 hónapja
Hát egy évben nem csinálunk ennyi miss tacklet...Roquan egy kibaszott megbízhatatlan játékos. Nincs teli ilyenekkel a keret.
Tomcsik
Nála csak 3 jobb ILB jött ki arról a draftról.
Ryan Pace egy ritka szar GM.
3 hónapja
Onnan 4. kísérletre ne menjünk már neki vazzeKb ennyi respektje van a Bearsnek.
Wyatt
3 hónapja
Mivel szopatjuk még meg magunkat?Bejön Mitsubishi a szünetben,
Tomcsik
3 hónapja
Spin move miracle ON

No1 Drew Lock, Amari Cooper, Myles Jack, Jerry Jeudy .Tyrod Taylor, Myles Garrett és Nick Chubb fan!!!!!!!!!!
3 hónapja
YIKES....I feel bad for Bears fans but this is tremendous content pic.twitter.com/qliaDcWMXC
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) October 9, 2020
Amikor azt írtam, hogy a Bears veszélyes útra léphet, akkor erre gondoltam, hogy Foles így játszik. Trubiskyt nem lehet már visszarakni.Miért ne lehetne, nálunk is visszarakták Bortlest, miután lecseréltük Cody kibaszott Kesslerre. Év végén repült mind a kettő... Ti amúgy szinte minden hibánkat egy évvel később követitek el egy ideje. Csak itt nincs egy 6. körös reménység még. 😉
Szél bekavar szerintem, meg szar passz volt.
tüsi91
3 hónapja
Mondta soha senkimindig is sejtettem, hogy a Jakcs a sors kegyeltje 😊, a drukkerek meg pláneIstenem így mellédobni...És ennek adtunk évi 22 milliót tavaly, konkurencia nélkül. Ha nem sérül meg, még mindig mi szívnánk vele...
FunHun
iktriad
batyu
3 hónapja
Amikor azt írtam, hogy a Bears veszélyes útra léphet, akkor erre gondoltam, hogy Foles így játszik. Trubiskyt nem lehet már visszarakni.Szél bekavar szerintem, meg szar passz volt.
3 hónapja
mindig is sejtettem, hogy a Jakcs a sors kegyeltje 😊, a drukkerek meg pláneIstenem így mellédobni...És ennek adtunk évi 22 milliót tavaly, konkurencia nélkül. Ha nem sérül meg, még mindig mi szívnánk vele...
FunHun
iktriad

3 hónapja
Ez viszont szép védekezés volt, ha itt beljebb dobja Füles, akkor tán még inti is van.