NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 614
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Tampa Bay Buccaneers - Chicago Bears
több mint 4 éve
FunHun
1 482
Bírom Cordelle-t, sajnáltam, hogy nem maradt Patriot
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Francért kellett beindítani ilyen kamukkal. Na mindegy, legalább egy FG jöjjön még akkor legalább
több mint 4 éve
Egész pofásan cammog előre ez a támadás a maciktól.
több mint 4 éve
Miért mondod, az idei CB pickje remek.Hát egy évben nem csinálunk ennyi miss tacklet...Roquan egy kibaszott megbízhatatlan játékos. Nincs teli ilyenekkel a keret.
Tomcsik
Nála csak 3 jobb ILB jött ki arról a draftról.
Ryan Pace egy ritka szar GM.
tüsi91
Meg a most a most bent lévő QB-ért is csak 4. kört adott 1/2 helyett feltraddel. 😊
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Hát egy évben nem csinálunk ennyi miss tacklet...Roquan egy kibaszott megbízhatatlan játékos. Nincs teli ilyenekkel a keret.
Tomcsik
Nála csak 3 jobb ILB jött ki arról a draftról.
Ryan Pace egy ritka szar GM.
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Onnan 4. kísérletre ne menjünk már neki vazzeKb ennyi respektje van a Bearsnek.
Wyatt
több mint 4 éve
Mivel szopatjuk még meg magunkat?Bejön Mitsubishi a szünetben,
Tomcsik
több mint 4 éve
Spin move miracle ON
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
YIKES....I feel bad for Bears fans but this is tremendous content pic.twitter.com/qliaDcWMXC
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) October 9, 2020
Amikor azt írtam, hogy a Bears veszélyes útra léphet, akkor erre gondoltam, hogy Foles így játszik. Trubiskyt nem lehet már visszarakni.Miért ne lehetne, nálunk is visszarakták Bortlest, miután lecseréltük Cody kibaszott Kesslerre. Év végén repült mind a kettő... Ti amúgy szinte minden hibánkat egy évvel később követitek el egy ideje. Csak itt nincs egy 6. körös reménység még. 😉
Szél bekavar szerintem, meg szar passz volt.
tüsi91
több mint 4 éve
Mondta soha senkimindig is sejtettem, hogy a Jakcs a sors kegyeltje 😊, a drukkerek meg pláneIstenem így mellédobni...És ennek adtunk évi 22 milliót tavaly, konkurencia nélkül. Ha nem sérül meg, még mindig mi szívnánk vele...
FunHun
iktriad
batyu
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Amikor azt írtam, hogy a Bears veszélyes útra léphet, akkor erre gondoltam, hogy Foles így játszik. Trubiskyt nem lehet már visszarakni.Szél bekavar szerintem, meg szar passz volt.
több mint 4 éve
batyu
630
mindig is sejtettem, hogy a Jakcs a sors kegyeltje 😊, a drukkerek meg pláneIstenem így mellédobni...És ennek adtunk évi 22 milliót tavaly, konkurencia nélkül. Ha nem sérül meg, még mindig mi szívnánk vele...
FunHun
iktriad
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Ez viszont szép védekezés volt, ha itt beljebb dobja Füles, akkor tán még inti is van.