NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 625
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Tennessee Titans - Buffalo Bills
több mint 4 éve
gedam
5 905
én nem mondtam, hogy azért nyertetek és én sem kívánom senkinek és nem gondolom, hogy szándékos vagy, hogy hibás a titans ezért (na jó egy picit igen, bár az tannehill felelőtlensége).azért az vicces lesz, hogy a titans jön ki majd jól ebből az egész covid hercehurcából.A Patriots miatt több meccset kellett tologatni, azért ne már hogy miattunk van minden felforgatva. Amúgy eddig is veretlenek voltunk, szóval ne mond, hogy csak azért nyertünk, mert két hétig pihentünk... Bár én nem kívánom egyik csapatnak se, hogy hasonló okokból pihenjen.
kipihenve, bomba formában, afc-s csapatok sorsolása felforgatva.
gedam
Nandito
de rosszul nem jöttetek ki belőle.
több mint 4 éve
Scorigami! BUF 16 - 42 TEN
— Scorigami (@NFL_Scorigami) October 14, 2020
Final
That's Scorigami!! It's the 1058th unique final score in NFL history.
több mint 4 éve
azért az vicces lesz, hogy a titans jön ki majd jól ebből az egész covid hercehurcából.A Patriots miatt több meccset kellett tologatni, azért ne már hogy miattunk van minden felforgatva. Amúgy eddig is veretlenek voltunk, szóval ne mond, hogy csak azért nyertünk, mert két hétig pihentünk... Bár én nem kívánom egyik csapatnak se, hogy hasonló okokból pihenjen.
gedam
Music City Miracle
több mint 4 éve
azért az vicces lesz, hogy a titans jön ki majd jól ebből az egész covid hercehurcából.Mondtam, hogy Vrabel az új Belichick. 😊
gedam
több mint 4 éve
gedam
5 905
azért az vicces lesz, hogy a titans jön ki majd jól ebből az egész covid hercehurcából.kipihenve, bomba formában, afc-s csapatok sorsolása felforgatva.
több mint 4 éve
ThySoul
1 618
Ez akkor elment mikor az első passzkisérlet int lett, kis túlzással azóta a Titansnek minden bejön, a Billsnek semmi. Segáz, 16-0ra nem számítottam, lehet javítani a Chiefs ellen.
több mint 4 éve
Most van vége.
több mint 4 éve
Epenesa fiam, hát ezt tanultad Iowában?
több mint 4 éve
Tannehill tényleg kezd franchise QB-ra hasonlítani.LOL
That was T.J. Yeldon's first touchdown since he caught a score for the Jags vs. the Texans on 10/21/2018. #TheMoreUKnow
— John Shipley (@_John_Shipley) October 14, 2020
több mint 4 éve
Megjárta az AFC döntőt is ez idő alatt!Nem is olyan rossz, ahhoz képest, hogy a Jax O 😊Gondolom a Jaxben egy darab TD-je nem volt Yeldonnak6 futott, 6 elkapott TD 4 év alatt nálunk. "Remek" 2. körös pick volt...
Jakehomer
iktriad
Jakehomer
több mint 4 éve
Nem is olyan rossz, ahhoz képest, hogy a Jax O 😊Gondolom a Jaxben egy darab TD-je nem volt Yeldonnak6 futott, 6 elkapott TD 4 év alatt nálunk. "Remek" 2. körös pick volt...
Jakehomer
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
FunHun
1 482
Na ez a false start legalább vicces volt 😊
több mint 4 éve
Gondolom a Jaxben egy darab TD-je nem volt Yeldonnak
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
TJ YELDON TD - Milyen évet írunk????
több mint 4 éve
Cruyffista
3 346
Tavaly is elkezdtek random meccseket nyerni amikor senki nem számított rá, meg ott a Miami tavalyi példája is, akik hasonlóan kezdtek. Amíg nincs a kezükben az 1/1 addig nem fogják cserélni, ennyire még ők sem lehetnek hülyék.Nagy a Gase ott (is), amióta oda került.A Jetsnél nagyon rámentek Lawrencere.De nem ezzel, hanem Gase alkalmazásával
iktriad
Jakehomer
Én a Colts helyében megpróbálnék tradelni Darnoldért, Mostanság.
iktriad
több mint 4 éve
Nagy a Gase ott (is), amióta oda került.A Jetsnél nagyon rámentek Lawrencere.De nem ezzel, hanem Gase alkalmazásával
iktriad
Jakehomer
Én a Colts helyében megpróbálnék tradelni Darnoldért, Mostanság.
több mint 4 éve
Hát ez se kamu lát-e hit volt...Bőven fújható volt, pontosan tudják a védők is, hogy kétes dolgokra is mehet (és egyre inkább megy is) flag.
Tomcsik
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
A Jetsnél nagyon rámentek Lawrencere.De nem ezzel, hanem Gase alkalmazásával
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
A Jetsnél nagyon rámentek Lawrencere.Jets: "After failing to find a trade partner, we've decided to release RB Le'Veon Bell."
— NFL Memes (@NFL_Memes) October 14, 2020
Bill Belichick: pic.twitter.com/OAaRXHti82
shawnka
több mint 4 éve
ThySoul
1 618
Ezzel el is dőlt, legalább aludhatok 😀