Tennessee Titans - Pittsburgh Steelers
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Nekem reklám megyidőt kértünk, hátha sikerül összeszedni még a labdát
Willie Parker
több mint 4 éve
Spy
2 337
Watt spy-olja Henry-t, beszarokWatt-nak két dolga van, ha van handoff akkor Henry, ha nincs akkor Tannehill.
Willie Parker
Ha a helyén Highsmith Davis-re kiállt az sima 7-8yd a WR-nek. Szóval maradjon az első verzió
több mint 4 éve
no
7 275
egesz meccsen nem de ha itt megvan megint rovid palyaezert kar volt 😕MIért volt kár?.....Azt ne várjuk, hogy Henryt egész meccs alatt a LOS-on tartjuk...
no
Klemó
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Legyen! 😊Ok, hogy azt írod visszanézted, de mindenki visszanézte és tisztán a védő volt az első...ettől még nem volt DPI, de OPI is faszság lett volna erre....de olyan felesleges vita, mint OPI-t emlegetni egy 10 elmúlt játéknál 😊Ebron esetében mindkettő fogott....vagy a védőt nem láttátok?? Amúgy simán elengedhető volt, de annyira nem volt OPI, amennyire DPI...Visszanéztem....full OPI volt ez Laci....érezte Ebron, hogy túlfutott és a védőt használta féknek....
El sem kellett volna addig jutni, ha Johnson megfogja azt a labdát....bosszantó drop megint.
Klaci79
Klemó
Klaci79
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Nekem reklám megy
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Ok, hogy azt írod visszanézted, de mindenki visszanézte és tisztán a védő volt az első...ettől még nem volt DPI, de OPI is faszság lett volna erre....de olyan felesleges vita, mint OPI-t emlegetni egy 10 elmúlt játéknál 😊Ebron esetében mindkettő fogott....vagy a védőt nem láttátok?? Amúgy simán elengedhető volt, de annyira nem volt OPI, amennyire DPI...Visszanéztem....full OPI volt ez Laci....érezte Ebron, hogy túlfutott és a védőt használta féknek....
El sem kellett volna addig jutni, ha Johnson megfogja azt a labdát....bosszantó drop megint.
Klaci79
Klemó
több mint 4 éve
Klemó
5 656
ezert kar volt 😕MIért volt kár?.....Azt ne várjuk, hogy Henryt egész meccs alatt a LOS-on tartjuk...
no
több mint 4 éve
Most pont kívül volt, erre futottak középre 😕Dupree végig nem a helyén játszik, belülről indulRemélem, nem kezdenek a helyére futni
Jan
Spy
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Dupree végig nem a helyén játszik, belülről indulA két OLB-t annak alapján küldjük backfieldre, h melyik oldalra megy a guard
Jan
több mint 4 éve
Spy
2 337
Dupree végig nem a helyén játszik, belülről indulRemélem, nem kezdenek a helyére futni
Jan
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Ebron esetében mindkettő fogott....vagy a védőt nem láttátok?? Amúgy simán elengedhető volt, de annyira nem volt OPI, amennyire DPI...Visszanéztem....full OPI volt ez Laci....érezte Ebron, hogy túlfutott és a védőt használta féknek....
Klaci79
több mint 4 éve
no
7 275
ezert kar volt 😕
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Ebron esetében mindkettő fogott....vagy a védőt nem láttátok?? Amúgy simán elengedhető volt, de annyira nem volt OPI, amennyire DPI...El sem kellett volna addig jutni, ha Johnson megfogja azt a labdát....bosszantó drop megint.
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Meg kell állítani őket...kell a statement....
több mint 4 éve
Dupree végig nem a helyén játszik, belülről indul
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Watt spy-olja Henry-t, beszarok
több mint 4 éve
xtaki
3 440
henry hogy all?
több mint 4 éve
Klemó
5 656
hja......bocs, lassú vok... 😊a vicc arcocska nem veletlen volt ott 😊Ebron DPI-ért reklamált...de OPI volt.... 😊Ebron OPI....visszanézve...csak szólok...reklamalt is 😊
Klemó
no
Klemó
no
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Sztem ez a 2.félidőnek szól már az O-tól, h mélyre is megyünk, ha kell
több mint 4 éve
Most egy labdaszerzés a D-tőlLegyen má' picksix 😊
Willie Parker
több mint 4 éve
no
7 275
a vicc arcocska nem veletlen volt ott 😊Ebron DPI-ért reklamált...de OPI volt.... 😊Ebron OPI....visszanézve...csak szólok...reklamalt is 😊
Klemó
no
Klemó
több mint 4 éve
Most egy labdaszerzés a D-tőlEdmunds Time 🤣
Willie Parker
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Most egy labdaszerzés a D-től
több mint 4 éve
no
7 275
Ez most az első faszság.....simán meg kellett volna csinálni ezt az 5 yardot....nagy játékokra mentünk és ezt már fogták....Jo ez. Nyomas rajtuk es nyitjatok a palyat
Klemó