Tennessee Titans - Pittsburgh Steelers
több mint 5 éve
Ebron DPI-ért reklamált...de OPI volt.... 😊Ebron OPI....visszanézve...csak szólok...reklamalt is 😊
Klemó
no
több mint 5 éve
Mi÷rt megyünk td-re?
több mint 5 éve
Ez most az első faszság.....simán meg kellett volna csinálni ezt az 5 yardot....nagy játékokra mentünk és ezt már fogták....
több mint 5 éve
Ebron OPI....visszanézve...csak szólok...
több mint 5 éve
Faszom, ezt meg kell fogni...
több mint 5 éve
visszaszívtam a labdás dolgot
több mint 5 éve
Röplabda, strandfejes ötvözik a sportokat a fiúk 😊
több mint 5 éve
DJ-től félek, a helyükben én őt hagynám utolsónak, nem valami labdabiztos, bár a big play benne van, csak sajnos ide is oda is...
több mint 5 éve
DJ-nek lyukas a keze
több mint 5 éve
Most nekünk volt mákunk
több mint 5 éve
Uhh...most itt egy mák.....19. perce támadunk viszont.....ez mindenképp jó lesz a végén...
több mint 5 éve
Connernek meglesz szünetre a 100 yard?
több mint 5 éve
Sutton maradt le..Ki hibázott?Ordas holding középenElengedhető volt...visszanéztem...ilyen minden drive-ban van sok...
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
több mint 5 éve
Hosszú még ez a meccs, félidőben is lesz változtatás, itt-ott, sokféle kimenetel lehet
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Ki hibázott?Ordas holding középenElengedhető volt...visszanéztem...ilyen minden drive-ban van sok...
Willie Parker
Klemó
több mint 5 éve
Szerintem, ha csak Henry-re figyelünk, Tannehill visszahozza őket.Jójó. Ebben a driveban volt egy intje, amit megúszott és volt egy fumbleje, amit más összeszedett. Ha Henryt fogjuk, miénk a meccs.Baszok én a passzokra, ha Henryt fogjuk. Tannehill kisebb eséllyel nyeri meg egyedül a meccset.Óriási tévedés......idén ő simán megnyeri, ha nem figyelünk oda.....
Szokol
Klemó
Szokol
több mint 5 éve
Ordas holding középenElengedhető volt...visszanéztem...ilyen minden drive-ban van sok...
Willie Parker
több mint 5 éve
Nem hiszem el, hogy minden labda feléjük pattan...😊Már amit ők szórnak el
Spy
több mint 5 éve
Jójó. Ebben a driveban volt egy intje, amit megúszott és volt egy fumbleje, amit más összeszedett. Ha Henryt fogjuk, miénk a meccs.Baszok én a passzokra, ha Henryt fogjuk. Tannehill kisebb eséllyel nyeri meg egyedül a meccset.Óriási tévedés......idén ő simán megnyeri, ha nem figyelünk oda.....
Szokol
Klemó
több mint 5 éve
Nem hiszem el, hogy minden labda feléjük pattan...😊Egyszer nem fog
Spy
több mint 5 éve
Nem hiszem el, hogy minden labda feléjük pattan...😊
több mint 5 éve
Ordas holding középen
több mint 5 éve
Baszok én a passzokra, ha Henryt fogjuk. Tannehill kisebb eséllyel nyeri meg egyedül a meccset.Óriási tévedés......idén ő simán megnyeri, ha nem figyelünk oda.....
Szokol
több mint 5 éve
na a titans és a malacka betalált....pedig nagyon kellene az a +14