Tennessee Titans - Pittsburgh Steelers
több mint 5 éve
hoppá...és tudnak még mélyebre süllyedni 😀
több mint 5 éve
Nekünk is pattant jól, de a BB passzbeleütésből minden meccsen van, a Claypool játék volt máknekik is jó fele pattant, az is igazTanyahill megúszott 2 intet meg egy fumblit eddigÉletemben nem láttam ilyen komplett félidőt a csapattól, mindenki nagyon fókuszált!labdák is jó fele pattannak. a karma felkészül a jövő hétre
Willie Parker
gedam
Willie Parker
gedam
több mint 5 éve
Miért kértünk időt?
több mint 5 éve
azért ne legyünk elégedetlenek így se 😉Baszki és még az sem....a 7 pontjuknál 2x volt mákjuk...nem volt INT....fumble...Életemben nem láttam ilyen komplett félidőt a csapattól, mindenki nagyon fókuszált!labdák is jó fele pattannak. a karma felkészül a jövő hétre
Willie Parker
gedam
Klemó
több mint 5 éve
Ben nem hitte, hogy vissza kell még menni.....de most semmi hiba!!!
több mint 5 éve
Elbizonytalanodás van....szóval kellene egy INT...
több mint 5 éve
gedam
6 507
nekik is jó fele pattant, az is igazTanyahill megúszott 2 intet meg egy fumblit eddigÉletemben nem láttam ilyen komplett félidőt a csapattól, mindenki nagyon fókuszált!labdák is jó fele pattannak. a karma felkészül a jövő hétre
Willie Parker
gedam
Willie Parker
több mint 5 éve
Baszki és még az sem....a 7 pontjuknál 2x volt mákjuk...nem volt INT....fumble...Életemben nem láttam ilyen komplett félidőt a csapattól, mindenki nagyon fókuszált!labdák is jó fele pattannak. a karma felkészül a jövő hétre
Willie Parker
gedam
több mint 5 éve
24 pont az első félidőben, az elég jó. De gondolom most durván beindul az elemzés, és a következő negyedet megnyomja a Titans. Ha jól reagálunk, a vége a miénk lehet.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Tanyahill megúszott 2 intet meg egy fumblit eddigÉletemben nem láttam ilyen komplett félidőt a csapattól, mindenki nagyon fókuszált!labdák is jó fele pattannak. a karma felkészül a jövő hétre
Willie Parker
gedam
több mint 5 éve
Sírok! Holnaptól Patriots szurkoló leszek, mert nem bírom ezt a tökéletes O-t, nekem a szenvedés kell+ 😀A siratóasszonyok úgyis ott vannak, elférsz köztük😂😋😘
Szokol
több mint 5 éve
gedam
6 507
Életemben nem láttam ilyen komplett félidőt a csapattól, mindenki nagyon fókuszált!labdák is jó fele pattannak. a karma felkészül a jövő hétre
Willie Parker
több mint 5 éve
Nagyon szürreális ami megy, még keresem az állam.
több mint 5 éve
Sírok! Holnaptól Patriots szurkoló leszek, mert nem bírom ezt a tökéletes O-t, nekem a szenvedés kell+ 😀
több mint 5 éve
gedam
6 507
igaza van a titansnekbeengedték a steelerst, hogy vissza tudjanak támadni
több mint 5 éve
Életemben nem láttam ilyen komplett félidőt a csapattól, mindenki nagyon fókuszált!
több mint 5 éve
minden meccsunk mas WR-re van felrajzolva.Elképesztő komplett ez az O....készülnek Chasepool-ra....erre Johnson és JuJu kapja a legtöbb lasztit....
most DJ
xtaki
több mint 5 éve
Most lassítsunk kicsit.....hja nem...vagy igen....TD......élmény nézni az O-t...komolyan...
több mint 5 éve
DJ
több mint 5 éve
Tényleg valami hiba van a rendszerben: Tomlin óramegállító időkérése után nem csinálták meg a fd-t.
több mint 5 éve
20-ig ment Ray-Ray
több mint 5 éve
😊 Mccloud.... 😊
több mint 5 éve
igy is meglett 😊