Tennessee Titans - Pittsburgh Steelers
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
hoppá...és tudnak még mélyebre süllyedni 😀
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Nekünk is pattant jól, de a BB passzbeleütésből minden meccsen van, a Claypool játék volt máknekik is jó fele pattant, az is igazTanyahill megúszott 2 intet meg egy fumblit eddigÉletemben nem láttam ilyen komplett félidőt a csapattól, mindenki nagyon fókuszált!labdák is jó fele pattannak. a karma felkészül a jövő hétre
Willie Parker
gedam
Willie Parker
gedam
több mint 4 éve
Miért kértünk időt?
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
azért ne legyünk elégedetlenek így se 😉Baszki és még az sem....a 7 pontjuknál 2x volt mákjuk...nem volt INT....fumble...Életemben nem láttam ilyen komplett félidőt a csapattól, mindenki nagyon fókuszált!labdák is jó fele pattannak. a karma felkészül a jövő hétre
Willie Parker
gedam
Klemó
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Ben nem hitte, hogy vissza kell még menni.....de most semmi hiba!!!
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Elbizonytalanodás van....szóval kellene egy INT...
több mint 4 éve
gedam
5 902
nekik is jó fele pattant, az is igazTanyahill megúszott 2 intet meg egy fumblit eddigÉletemben nem láttam ilyen komplett félidőt a csapattól, mindenki nagyon fókuszált!labdák is jó fele pattannak. a karma felkészül a jövő hétre
Willie Parker
gedam
Willie Parker
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Baszki és még az sem....a 7 pontjuknál 2x volt mákjuk...nem volt INT....fumble...Életemben nem láttam ilyen komplett félidőt a csapattól, mindenki nagyon fókuszált!labdák is jó fele pattannak. a karma felkészül a jövő hétre
Willie Parker
gedam
több mint 4 éve
24 pont az első félidőben, az elég jó. De gondolom most durván beindul az elemzés, és a következő negyedet megnyomja a Titans. Ha jól reagálunk, a vége a miénk lehet.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Tanyahill megúszott 2 intet meg egy fumblit eddigÉletemben nem láttam ilyen komplett félidőt a csapattól, mindenki nagyon fókuszált!labdák is jó fele pattannak. a karma felkészül a jövő hétre
Willie Parker
gedam
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Sírok! Holnaptól Patriots szurkoló leszek, mert nem bírom ezt a tökéletes O-t, nekem a szenvedés kell+ 😀A siratóasszonyok úgyis ott vannak, elférsz köztük😂😋😘
Szokol
több mint 4 éve
gedam
5 902
Életemben nem láttam ilyen komplett félidőt a csapattól, mindenki nagyon fókuszált!labdák is jó fele pattannak. a karma felkészül a jövő hétre
Willie Parker
több mint 4 éve
Nagyon szürreális ami megy, még keresem az állam.
több mint 4 éve
Sírok! Holnaptól Patriots szurkoló leszek, mert nem bírom ezt a tökéletes O-t, nekem a szenvedés kell+ 😀
több mint 4 éve
gedam
5 902
igaza van a titansnekbeengedték a steelerst, hogy vissza tudjanak támadni
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Életemben nem láttam ilyen komplett félidőt a csapattól, mindenki nagyon fókuszált!
több mint 4 éve
Klemó
5 656
minden meccsunk mas WR-re van felrajzolva.Elképesztő komplett ez az O....készülnek Chasepool-ra....erre Johnson és JuJu kapja a legtöbb lasztit....
most DJ
xtaki
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Most lassítsunk kicsit.....hja nem...vagy igen....TD......élmény nézni az O-t...komolyan...
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
DJ
több mint 4 éve
Tényleg valami hiba van a rendszerben: Tomlin óramegállító időkérése után nem csinálták meg a fd-t.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
20-ig ment Ray-Ray
több mint 4 éve
Klemó
5 656
😊 Mccloud.... 😊
több mint 4 éve
no
7 275
igy is meglett 😊