NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Tennessee Titans - Pittsburgh Steelers
több mint 4 éve
Kezdődik baszod, kezdődik... 😀
több mint 4 éve
Klemó
5 653
No...punt....20 yardon belülre.....újra meccs van....nem csodálkozom.....
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Pont ez lehetett volna a first diwn játékunk
több mint 4 éve
Ne most legyen 3&out, ha kérhetném!
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Azért ez Minkah-ra nézve egy baromi csúnya eset...nagyon jó lenne ha végre megtalálná tavalyi önmagát, nem csak 1-1 meccsreEzért büntethető a single high
Klaci79
több mint 4 éve
Klemó
5 653
Nem tetszik most, ahogy játszunk.....momentumot adunk át.....de ez minden meccsen volt....
több mint 4 éve
Klaci79
22 215
Azért ez Minkah-ra nézve egy baromi csúnya eset...nagyon jó lenne ha végre megtalálná tavalyi önmagát, nem csak 1-1 meccsre
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Ha van gondom ezzel a Steelersszel, akkor ez.....csak ezt nem szabadott volna....mehettek volna lassan, órát égetve....mindegy.....menni kell előre....Ja, néha vannak blackoutjaink
Jöjjön az O, kell még több pont...
Klemó
több mint 4 éve
Klemó
5 653
Ha van gondom ezzel a Steelersszel, akkor ez.....csak ezt nem szabadott volna....mehettek volna lassan, órát égetve....mindegy.....menni kell előre....Jöjjön az O, kell még több pont...
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Bár igazából kibaszott a saját védelmével...Gondolom lélegeztető gépen van mindegyik már
több mint 4 éve
Surda
3 297
Ohhh
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Uh ez csúnyán el lett nézve
több mint 4 éve
Milyen volt a meccs? Jók voltunk. Fogtuk őket harmadikra is. Olyankor csak field gólt kaptunk. Vrabelnek nagy tanulójátéka lesz ez. Legalább is remélem. Mondjuk felforgatni a D kócsingot.Várjál, még nincs vége
Hamilkar
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Aha, perszeMost a Def pihenhetett, rem élesek leszünkennek a meccsnek mán mindegy, a titans def. a seggén veszi a levegőt. futni kell sokat.
Willie Parker
gedam
több mint 4 éve
Klaci79
22 215
na ezt csúnyán benyaltuk....mondjuk nem értem miért futást vártunk
több mint 4 éve
Klemó
5 653
Már éppen mondani szerettem volna, hogy csak splash playt ne......
több mint 4 éve
gedam
5 901
Most a Def pihenhetett, rem élesek leszünkennek a meccsnek mán mindegy, a titans def. a seggén veszi a levegőt. futni kell sokat.
Willie Parker
több mint 4 éve
Sose fogom megérteni, hogy ha BB-nek van egy Jujuja, egy Washingtona, egy Jonhsona és egy Deadpoolja, akkor mi a fasznak néz egyáltalán Ebron felé? Mindegy, második félidőben miénk az első pontszerzés, ez fontos volt!
több mint 4 éve
Hamilkar
190
Milyen volt a meccs? Jók voltunk. Fogtuk őket harmadikra is. Olyankor csak field gólt kaptunk. Vrabelnek nagy tanulójátéka lesz ez. Legalább is remélem. Mondjuk felforgatni a D kócsingot.
több mint 4 éve
Beszoktatjuk az új puntert, mielőtt pályára engedjük?
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Most a Def pihenhetett, rem élesek leszünk
több mint 4 éve
Klemó
5 653
Továbbra sem értem, hogy miért nem csináljuk meg a 3rd és shortot...miért TD-t akarunk....ugyanez volt az első végén....persze jó ilyenkor az FG is...de jobban nézett volna ki egy 4 possession előny...
több mint 4 éve
Klemó
5 653
Megadható volt ez, így lassítás után....de az első fordulóban egy rookienak ilyet nem adnak meg....kellett ehhez az ismertség....sztmMondjuk sztem ez pont nem volt semmi komolyKommentátor szt adható, mert a WR kezei közé nem teheted be a tested
Jan
Willie Parker
több mint 4 éve
Klaci79
22 215
Mondjuk sztem ez pont nem volt semmi komolyamúgy valóban kicsi volt a kontakt de ilyenkor azt is kell nézni, hogy a labdára ránézett e a védő...és ezúttal nem
Jan