Washington Redskins - New York Giants
több mint 10 éve
Ne is mond, ma éjfélkor betévedtem egy éjjel-nappali pékségbe, ahol hotdogos péksüteményt vettem, hogy felszívja valami a 6 sört, hát majdnem kihánytam annyira szar volt.Ma inkább a hot dogoknál maradok.iktriadHalkan örülök, mert úgy látom egyedül vagyok....😛nexion218Ne aggódj, ik mindig az underdog-okkal van.Sixo67
több mint 10 éve
szép volt!
több mint 10 éve
Drc mitől lett jo megint?Janektavaly is jó volt
Arizonában tartott egy 1-2 éves pihenőt
több mint 10 éve
Sanyi tényleg kezd idegesítő lenni..
több mint 10 éve
ozibozi
17 156
sanykó rájött ,hogy ha valakit zavarnak, annak nehezebb
több mint 10 éve
Cousins is jó arc, RGIII meg majd elmegy Phillybe, aztán kíváncsi leszek, hogy akkor is ugyanezt mondod-e :pAmit az előbb is írtam: emberileg sajnálom RG3at.nexion218Miért sajnos? Grudenhez Cousins illik jobban, aki amúgy egy jó képességű qb, hol itt a probléma? Majd rg3 kap lehetőséget másholbaggiobye bye rg3StezSajnos esélyes....nexion218
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az meg a másik....😀ott hogy elbasztak rá 4 draftjogot? :A:HöriMiért sajnos? Grudenhez Cousins illik jobban, aki amúgy egy jó képességű qb, hol itt a probléma? Majd rg3 kap lehetőséget másholbaggiobye bye rg3StezSajnos esélyes....nexion218
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Ma inkább a hot dogoknál maradok.Halkan örülök, mert úgy látom egyedül vagyok....😛nexion218Ne aggódj, ik mindig az underdog-okkal van.Sixo67
több mint 10 éve
Helyette meg a 4. körben találtak egy potenciális franchise qb-t, több is veszett Mohácsnálott hogy elbasztak rá 4 draftjogot? :A:HöriMiért sajnos? Grudenhez Cousins illik jobban, aki amúgy egy jó képességű qb, hol itt a probléma? Majd rg3 kap lehetőséget másholbaggiobye bye rg3StezSajnos esélyes....nexion218
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amit az előbb is írtam: emberileg sajnálom RG3at.Miért sajnos? Grudenhez Cousins illik jobban, aki amúgy egy jó képességű qb, hol itt a probléma? Majd rg3 kap lehetőséget másholbaggiobye bye rg3StezSajnos esélyes....nexion218
több mint 10 éve
14-0 után már csak nem.A gyozelmunkre majdnem 3as odds volt ,meg is tettem, szoval mindenki szerint mi vagyunk az underdogok 😀NightBoYHalkan örülök, mert úgy látom egyedül vagyok....😛nexion218Ne aggódj, ik mindig az underdog-okkal van.Sixo67
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
Halkan örülök, mert úgy látom egyedül vagyok....😛nexion218szurkolok én, csak halkan 😀
akkorisredskins
több mint 10 éve
Meccs előtt mi voltunk az underdogokHalkan örülök, mert úgy látom egyedül vagyok....😛nexion218Ne aggódj, ik mindig az underdog-okkal van.Sixo67
több mint 10 éve
ott hogy elbasztak rá 4 draftjogot? :A:Miért sajnos? Grudenhez Cousins illik jobban, aki amúgy egy jó képességű qb, hol itt a probléma? Majd rg3 kap lehetőséget másholbaggiobye bye rg3StezSajnos esélyes....nexion218
több mint 10 éve
Csak sajnálom a kölyköt, összességében szimpatikus.örülj neki, hogy van egy normális pocket passer QBtokbye bye rg3StezSajnos esélyes....nexion218
RG-t meg el lehet adniStez
több mint 10 éve
NightBoY
616
A gyozelmunkre majdnem 3as odds volt ,meg is tettem, szoval mindenki szerint mi vagyunk az underdogok 😀Halkan örülök, mert úgy látom egyedül vagyok....😛nexion218Ne aggódj, ik mindig az underdog-okkal van.Sixo67
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
Sebii
3 534
Halkan örülök, mert úgy látom egyedül vagyok....😛nexion218Én kívülálló vagyok, de Cousinst bírom, szóval ma nektek szurkolok.
több mint 10 éve
Vegas szerint Redskins -3.5!Halkan örülök, mert úgy látom egyedül vagyok....😛nexion218Ne aggódj, ik mindig az underdog-okkal van.Sixo67
több mint 10 éve
Miért sajnos? Grudenhez Cousins illik jobban, aki amúgy egy jó képességű qb, hol itt a probléma? Majd rg3 kap lehetőséget másholbye bye rg3StezSajnos esélyes....nexion218
---
több mint 10 éve
DRC nem is fog visszajonni?NightBoYoldalvonal mellett vizsgálták, nem mondtak semmi infót róla
több mint 10 éve
Halkan örülök, mert úgy látom egyedül vagyok....😛nexion218Ne aggódj, ik mindig az underdog-okkal van.