Wild Card szombat
több mint 5 éve
ő Sasha Grey, nem? twitchen nagyot megyúgy emlékszem még sosem posztoltam csöcsöket PO eredménykövetőbe, most se tennéma man of culture
www.shottalk.com/attachments/ai-minus-com_ibg3wr0nvoesmg-gif.21200/
Tactful Cactus
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
miután a fürdővizét is megvették a simp loserek minek erőltetné meg magát?aki esetleg félne, itt a kisasszony másik klippjeElképesztően silány amúgy a produktum, amit nyomat.
Negritis
Hanni
több mint 5 éve
divatok3 éve, mikor vertük őket a PO-ban, ilyen reakciók voltak.Közben Buffaloban buli van 😀Ilyen bagázs nincs még egy. 😀
Bills Mafia is on FIRE (via @Bakerian11pic.twitter.com/T8g5v9ge1G
— Barstool Sports (@barstoolsports) January 9, 2021
empty taxi
Kampman
Bruh pic.twitter.com/LsDAywHOuy
— Aaron (@abake6) January 8, 2018
iktriad
több mint 5 éve
úgy emlékszem még sosem posztoltam csöcsöket PO eredménykövetőbe, most se tennéma man of culture
www.shottalk.com/attachments/ai-minus-com_ibg3wr0nvoesmg-gif.21200/
Tactful Cactus
több mint 5 éve
aki esetleg félne, itt a kisasszony másik klippjeMicsoda őstehetség 😀
www.youtube.com/watch?v=TL470fJMi7w
Negritis
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Gabor81
803
la qb mar korhazban van. nyak.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=miomuSGoPzI
több mint 5 éve
Na akkor jöjjenek a csöcsök, megyek hányni, majd egyszer jövök.Köszönjük, hogy ezt megmutattad. Van még?
Cypress
több mint 5 éve
Annyira sokkolt az első félidő, hogy nincs kedvem csöcsöket posztolni orosz 14 éves lányokról, bocsi.Most mindenki hagyjon...
több mint 5 éve
aki esetleg félne, itt a kisasszony másik klippjeElképesztően silány amúgy a produktum, amit nyomat.
Negritis
több mint 5 éve
punt return TD benne van a pakliban.De ennek mi értelme volt? Ha marad 1 mp, onnan rúg a 'Hawks. Ha elpuntolják, 4 mp lemegy a rúgással.szerintem maradt 1 mp 😊Majdnem sikerült túl korán eldobni.
NB2
Kampman
Burkus
több mint 5 éve
Sean McVay is 36-0 when leading at halftime, including playoffs, as the Rams take a 20-10 lead over the Seahawks into halftime.
— Lindsey Thiry (@LindseyThiry) January 9, 2021
több mint 5 éve
Mindent egybevetve ez eddig egy nagyon rossz meccsPont ezt akartam írni. Ahhoz képest, hogy milyen rosszul indult...
garrett27
több mint 5 éve
Jobban féltek a punt returntől ezek szerint.De ennek mi értelme volt? Ha marad 1 mp, onnan rúg a 'Hawks. Ha elpuntolják, 4 mp lemegy a rúgással.szerintem maradt 1 mp 😊Majdnem sikerült túl korán eldobni.
NB2
Kampman
Burkus
több mint 5 éve
3 éve, mikor vertük őket a PO-ban, ilyen reakciók voltak.Közben Buffaloban buli van 😀Ilyen bagázs nincs még egy. 😀
Bills Mafia is on FIRE (via @Bakerian11pic.twitter.com/T8g5v9ge1G
— Barstool Sports (@barstoolsports) January 9, 2021
empty taxi
Kampman
Bruh pic.twitter.com/LsDAywHOuy
— Aaron (@abake6) January 8, 2018
több mint 5 éve
De ennek mi értelme volt? Ha marad 1 mp, onnan rúg a 'Hawks. Ha elpuntolják, 4 mp lemegy a rúgással.szerintem maradt 1 mp 😊Majdnem sikerült túl korán eldobni.
NB2
Kampman
több mint 5 éve
aki esetleg félne, itt a kisasszony másik klippjewww.youtube.com/watch?v=TL470fJMi7w
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=Zc09khxyXfA
több mint 5 éve
Olyan mintha a Seattle először játszana a Rams ellen... 2 meccs tapasztalat után nem tudom hogy a félidőben mit tudnak ezen változtatni... Rams meg olyan mintha ismernék a Seattlet xDEvek ota ez megy nincs itt semmi meglepo Rams a csapata egyertelmu mumusa
Sifur
több mint 5 éve
ja, akkor ezért szopatják állandóan a Lionst?jajj de bonyolult dolog zebrának lenni
Tactful Cactus
Az Oroszlánok folyton basztatják őket
Willie Parker

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Jordin Brooks a 2.félidőben megmutathatja miért adtunk érte 1.kört.
több mint 5 éve
Mindent egybevetve ez eddig egy nagyon rossz meccs
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
szerintem maradt 1 mp 😊
több mint 5 éve
Őt Xavier voodooza, hogy csak neki lehessen pickje. 😊he went to the byron jones school of interceptingJamal Adams trying to play the ball in the air pic.twitter.com/argqsowNd8
— Marxistfilm (@Marxistfilm) January 9, 2021
gabokocka
briareos