Wild Card szombat
több mint 5 éve
moura wagnertWagnernek sváb felmenői vannak?Furcsán írod a Björn Wernert
mukijoe
Willie Parker
több mint 5 éve
Wagnernek sváb felmenői vannak?Furcsán írod a Björn Wernert
mukijoe
több mint 5 éve
gedam
6 508
ez egy jó meccsnek ígérkezik
több mint 5 éve
azaz, a csippelős fajtaGDPR, az mi? Az 5G utóda?nálunk biztonságban van, gdpr meg ilyen lófaszok...Nem tudom levágni a személyes adatokat.30-at raktam 45+ pontra, 1.9-es szorzó.Screenshot?
Hajrá Hawks!
Cypress
Negritis
Cypress
petey
Cypress
több mint 5 éve
Wagnernek sváb felmenői vannak?
több mint 5 éve
lehet eltypoztam próbálkozz csakSajnos nem találom 😎Bluew AffleIcuka MagacukiEgy haverom kérdezi, hogy ki ez a lány?i
gamerkr
MirrMurr
Merlin85
thank me later
briareos
Chargers LT
több mint 5 éve
Nem adtam egy esélyt a dolognak.Te még nem némítottad le? 😊 én már vagy egy hete kb. 3 komment után.De amit hamoztál a politika topicba nyiltan rasszista "fasszopót "védve ne csodálkozz hogy rád álltam.Ez egy tiltást megért nálam, további jó ámokfutást.
VvAlekosz
akdestroyer
MC12
A bundi/rózsa sándot acc kiégett, de megint kezdi.
Nem tanul.
több mint 5 éve
Az alap. 😀Lehetne, hogy a rasszokat, politikát meg a Covid témát hanyagoljuk? Pina és csöcs jöhet, de ettől a három témától kiütést kapok. Nagyon köszönöm!írjuk fel a listára a patriotsot is
Cypress
Cruyffista
több mint 5 éve
A sebtapasz miatt nem játszik?
több mint 5 éve
Sajnos nem találom 😎Bluew AffleIcuka MagacukiEgy haverom kérdezi, hogy ki ez a lány?i
gamerkr
MirrMurr
Merlin85
thank me later
briareos
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
a Heineken az holland, tudhatnád te alkeszEgykori FCS év játékosa. És majdnem elneveztek róla egy belga sört. 😉ex-Old Dominion QBalex smith inaktiv későbbi meccsreki is kezd akkor, valami former Panthers QB nem?
briareos
amúgy szomorú, neki drukkoltam volna
mondjuk remélhetőleg megverik a Tampat
Heisman
r.baggio
iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nem muszáj itt lenni -> nem találkozol ezekkel a témákkal 😉Lehetne, hogy a rasszokat, politikát meg a Covid témát hanyagoljuk? Pina és csöcs jöhet, de ettől a három témától kiütést kapok. Nagyon köszönöm!Riverskét azt a Rasszista majmotNem tudom miről vakarsz tesa ezzel a dumávalVan egy olyan érzésem hogy tudom ki áll az új acc mögött.De ő csöcsökről álmodikÁlmodban tesaelső meccsen megvan az 1000 hsz úgy hogy sokat szakmázgattunk is, remek 😊A tavalyi wild card követő 10000x jobb volt 😥
dande
akdestroyer
VvAlekosz
Willie Parker
akdestroyer
De amit hamoztál a politika topicba nyiltan rasszista "fasszopót "védve ne csodálkozz hogy rád álltam.
VvAlekosz
Kit védett? Valamelyik BLM lovagot? Hamiltont?
Burkus
Aztán adta az ártatlant
Hogy reméli nem azért meg azért mikor a csávó nyiltan rasszista volt csak a hülye nem látta
VvAlekosz
Cypress

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
GDPR, az mi? Az 5G utóda?nálunk biztonságban van, gdpr meg ilyen lófaszok...Nem tudom levágni a személyes adatokat.30-at raktam 45+ pontra, 1.9-es szorzó.Screenshot?
Hajrá Hawks!
Cypress
Negritis
Cypress
petey
több mint 5 éve
sameTe még nem némítottad le? 😊 én már vagy egy hete kb. 3 komment után.De amit hamoztál a politika topicba nyiltan rasszista "fasszopót "védve ne csodálkozz hogy rád álltam.Ez egy tiltást megért nálam, további jó ámokfutást.
VvAlekosz
akdestroyer
MC12
több mint 5 éve
miután elment Brédi rájöttem hogy nem a peccel van a bajom hanem vele 😀Lehetne, hogy a rasszokat, politikát meg a Covid témát hanyagoljuk? Pina és csöcs jöhet, de ettől a három témától kiütést kapok. Nagyon köszönöm!írjuk fel a listára a patriotsot is
Cypress
Cruyffista
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Belga?????Egykori FCS év játékosa. És majdnem elneveztek róla egy belga sört. 😉ex-Old Dominion QBalex smith inaktiv későbbi meccsreki is kezd akkor, valami former Panthers QB nem?
briareos
Heisman
r.baggio
iktriad
mi van ma veled és az országokkal?
több mint 5 éve
Lehetne, hogy a rasszokat, politikát meg a Covid témát hanyagoljuk? Pina és csöcs jöhet, de ettől a három témától kiütést kapok. Nagyon köszönöm!írjuk fel a listára a patriotsot is
Cypress
több mint 5 éve
Sanyi is eltunt mostanaban, biztos kiutaltak a milliokat.nálunk biztonságban van, gdpr meg ilyen lófaszok...Nem tudom levágni a személyes adatokat.30-at raktam 45+ pontra, 1.9-es szorzó.Screenshot?
Hajrá Hawks!
Cypress
Negritis
Cypress
petey
több mint 5 éve
Te még nem némítottad le? 😊 én már vagy egy hete kb. 3 komment után.De amit hamoztál a politika topicba nyiltan rasszista "fasszopót "védve ne csodálkozz hogy rád álltam.Ez egy tiltást megért nálam, további jó ámokfutást.
VvAlekosz
akdestroyer
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 5 éve
Szanalmas kezdes 3&out
több mint 5 éve
Hawks úgy kezdett ahogy szokott xD
több mint 5 éve
Amikor tökéletesen egyetértek egy Vasas drukkerrel...Hmm...fura egy év lesz ez is 😊Lehetne, hogy a rasszokat, politikát meg a Covid témát hanyagoljuk? Pina és csöcs jöhet, de ettől a három témától kiütést kapok. Nagyon köszönöm!Riverskét azt a Rasszista majmotNem tudom miről vakarsz tesa ezzel a dumávalVan egy olyan érzésem hogy tudom ki áll az új acc mögött.De ő csöcsökről álmodikÁlmodban tesaelső meccsen megvan az 1000 hsz úgy hogy sokat szakmázgattunk is, remek 😊A tavalyi wild card követő 10000x jobb volt 😥
dande
akdestroyer
VvAlekosz
Willie Parker
akdestroyer
De amit hamoztál a politika topicba nyiltan rasszista "fasszopót "védve ne csodálkozz hogy rád álltam.
VvAlekosz
Kit védett? Valamelyik BLM lovagot? Hamiltont?
Burkus
Aztán adta az ártatlant
Hogy reméli nem azért meg azért mikor a csávó nyiltan rasszista volt csak a hülye nem látta
VvAlekosz
Cypress
több mint 5 éve
BWIN, fos TIPMIX nem érdekel.30-at raktam 45+ pontra, 1.9-es szorzó.nekem is adhattad volna, hasznosabb helyen lett volna mint a Tippszmixnél
Hajrá Hawks!
Cypress
Heisman
több mint 5 éve
Egykori FCS év játékosa. És majdnem elneveztek róla egy belga sört. 😉ex-Old Dominion QBalex smith inaktiv későbbi meccsreki is kezd akkor, valami former Panthers QB nem?
briareos
Heisman
r.baggio
több mint 5 éve
Betyár vagy te is jova 😊Nem tudom levágni a személyes adatokat.30-at raktam 45+ pontra, 1.9-es szorzó.Screenshot?
Hajrá Hawks!
Cypress
Negritis
Cypress
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!