Wild Card szombat
több mint 1 éve
nem vagy szomjas te se 😀ha akarattal próbálsz jinxelni, nem fog működniHa a Jaguars meccseire hatna az erőm, több gyűrünk lenne, mint Bradynek és BB-nek együtt. 😀
mustaine
Hol vannak a csöcsök?Itt van neked pár dús domb.
ThundersNFL a Jobbágy
iktriadKabbe 😂😂😂😂ha akarattal próbálsz jinxelni, nem fog működniHa a Jaguars meccseire hatna az erőm, több gyűrünk lenne, mint Bradynek és BB-nek együtt. 😀
mustaine
ThundersNFL a Jobbágy
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Geno is Purdyre itta magát
több mint 1 éve
ha akarattal próbálsz jinxelni, nem fog működniHa a Jaguars meccseire hatna az erőm, több gyűrünk lenne, mint Bradynek és BB-nek együtt. 😀
mustaine
ThundersNFL a Jobbágy
iktriad
Kabbe 😂😂😂😂ha akarattal próbálsz jinxelni, nem fog működniHa a Jaguars meccseire hatna az erőm, több gyűrünk lenne, mint Bradynek és BB-nek együtt. 😀
mustaine
ThundersNFL a Jobbágy
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ha akarattal próbálsz jinxelni, nem fog működniHa a Jaguars meccseire hatna az erőm, több gyűrünk lenne, mint Bradynek és BB-nek együtt. 😀
mustaine
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
én meg nektek a Vasas ellen. rendesen fel voltam baszódva. ha már sebeket tépünk fel.Szerintem mindenki. Eskü láttam olyan Steelers szurkolót is. Bár az be volt baszva.Én is a Cardinalsnak szurkoltam.Santonio Holmes SB-elkapása volt ilyen, csak ő el is kapta.Kösz a szörnyű emlékeket 😀
Kampman
shagi0206
Kampman
Hanni
több mint 1 éve
Szerintem mindenki. Eskü láttam olyan Steelers szurkolót is. Bár az be volt baszva.Én is a Cardinalsnak szurkoltam.Santonio Holmes SB-elkapása volt ilyen, csak ő el is kapta.Kösz a szörnyű emlékeket 😀
Kampman
shagi0206
Kampman
több mint 1 éve
Laposfődhívő máglyán leszel elégetvegondolkoztam, hogy írok valamit a topicunkba, mondom csak balhé lenne, inkább elengedem a dolgotanyááááááááááád Purdy ide-oda futott a pályán, ez a lyukaskezü meg kiejti!Maci Jánosunk volna ilyen.....
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
NB2
Draft
több mint 1 éve
De.86 már megint 😆Nem 68¿
warr_b
ThundersNFL a Jobbágy
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
86 már megint 😆Nem 68¿
warr_b
Draft
több mint 1 éve
86 már megint 😆
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Én akkor kezdtem 🙂 igazából az egész nfl "karrierem"Én is a Cardinalsnak szurkoltam.Santonio Holmes SB-elkapása volt ilyen, csak ő el is kapta.Kösz a szörnyű emlékeket 😀
Kampman
shagi0206
Kampman
több mint 1 éve
gondolkoztam, hogy írok valamit a topicunkba, mondom csak balhé lenne, inkább elengedem a dolgotanyááááááááááád Purdy ide-oda futott a pályán, ez a lyukaskezü meg kiejti!Maci Jánosunk volna ilyen.....
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Én is a Cardinalsnak szurkoltam.Santonio Holmes SB-elkapása volt ilyen, csak ő el is kapta.Kösz a szörnyű emlékeket 😀
Kampman
shagi0206
több mint 1 éve
pedig hogy kurvaanyázott mindenki hogy nem húztuk be Lambot 😀
több mint 1 éve
Odaadjuk Kárszont.m.youtube.com/watch?v=TmfS_FJRrPQezért elveszünk egy draft-cetlit tőletek.
warr_b
Tactful Cactus
több mint 1 éve
LOOOOOL bazdmeg XDDDDDDDAhhoz még össze kell jönni egy popsztárral is.
a fehér russel wilson
petey
több mint 1 éve
Barton az allpro cb rajtavolt, janem
több mint 1 éve
anyááááááááááád Purdy ide-oda futott a pályán, ez a lyukaskezü meg kiejti!Maci Jánosunk volna ilyen.....
NB2
Draft
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Santonio Holmes SB-elkapása volt ilyen, csak ő el is kapta.Kösz a szörnyű emlékeket 😀
Kampman
több mint 1 éve
Á-lyukfelelőssége még nem az igazi.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
m.youtube.com/watch?v=TmfS_FJRrPQezért elveszünk egy draft-cetlit tőletek.
warr_b
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Á lyuk
Draft
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Purdé 18 passzból hozta össze 330+ yardot....befosásÉs úgy, hogy nem csak a YAC-ok jöttek, hanem szállt a levegőbe is rendesen a labda
ThundersNFL a Jobbágy