Wild Card szombat
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Most kicsit úgy érzem, mi jutottunk tovább.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Niner Empire
578
Tipik Purdy. 😀
több mint 1 éve
Duff
3 133
Az osszws seahawks vedo atment a palya bal oldalara vagy mi
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Mitchell 5 méteres sugarában nem volt védő
több mint 1 éve
Nyert a Niners. Plusz Coughlinnak power back fétise van, ezért is jött ő.Akkoriban azért az előjelek neki kedveztek. Bár passzoknál az LSU-n nem tömtékEz a McCaffrey gyerek egész jóÉs mi Playoff Lennyt vittük helyette. Ok, utóbbi már SB győztes.
warr_b
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
roppihe
244
Cumi
több mint 1 éve
roppihe
244
Az komoly lett volna
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Akkoriban azért az előjelek neki kedveztek. Bár passzoknál az LSU-n nem tömtékEz a McCaffrey gyerek egész jóÉs mi Playoff Lennyt vittük helyette. Ok, utóbbi már SB győztes.
warr_b
iktriad
több mint 1 éve
mennyit futott százon anyuka?😊4,8 😂
NB2
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Ez a McCaffrey gyerek egész jóannyira nem, még Pro Bowlba sem küldték be
warr_b
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
mennyit futott százon anyuka?😊Nem értettem. Mindenesetre úgy nehezen tudott elfutni előle, ha kezébe vette a fakanalat 😆
NB2
több mint 1 éve
Ez a McCaffrey gyerek egész jóÉs mi Playoff Lennyt vittük helyette. Ok, utóbbi már SB győztes.
warr_b
több mint 1 éve
mennyit futott százon anyuka?😊
több mint 1 éve
Szívesen. 😊huhh, bazdmeg, erre megy a zászlóMiért, a Biblia már elfogyott (Tóra nem is volt)?Bosa jókor jó helyen. Lehet itt a vége.Korán van még.
iktriad
Kampman
iktriad
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Ez a McCaffrey gyerek egész jó
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
nemKéne egy gyors int.Pick six. Tényleg olyat dobott már Purdy az NFL-ben?
akdestroyer
iktriad
több mint 1 éve
Kéne egy gyors int.Pick six. Tényleg olyat dobott már Purdy az NFL-ben?
akdestroyer
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
huhh, bazdmeg, erre megy a zászlóMiért, a Biblia már elfogyott (Tóra nem is volt)?Bosa jókor jó helyen. Lehet itt a vége.Korán van még.
iktriad
Kampman
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Elsőre idiotizmust olvastam. Tán nem véletlenül.eddig tagadásban éltem, de látom a fényt már az iktriadizmusbanLátod milyen jó hatással vagyok rád, padawan?mikor itt a mester? 😀jó ez a védelem ma naJinxelni próbálsz?
petey
iktriad
petey
iktriad
petey