Wild Card szombat
több mint 1 éve
Hot potato volt az na
több mint 1 éve
Amikor Metcalf csinalni, akkor Metcalf csinalni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Ward összekaphatná magát, Metcalf szénné égeti...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Metcalf már színezi a nehéz elkapásokat. 😀
több mint 1 éve
Ward ma poszteren van egesz nap
több mint 1 éve
de nem volt dirtymondjuk sherman pont egy címeres faszMert ők nem oaklandi suttyók voltak 😃az a durva hogy Tatupu, Wagner, Sherm, Kam pl az életben nem csinált volna ilyet.Sok Mac Jonest nézett mostanság biztos.ez a bokacsavargatás tényleg paraszt volt abramtőlnem is értem komolyan
mustaine
petey
iktriad
petey
Hanni
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
mondjuk sherman pont egy címeres faszMert ők nem oaklandi suttyók voltak 😃az a durva hogy Tatupu, Wagner, Sherm, Kam pl az életben nem csinált volna ilyet.Sok Mac Jonest nézett mostanság biztos.ez a bokacsavargatás tényleg paraszt volt abramtőlnem is értem komolyan
mustaine
petey
iktriad
petey
Hanni
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Jol nyomja a Seahawks
több mint 1 éve
úgy fogalmaznék hogy okosak voltak 😀Mert ők nem oaklandi suttyók voltak 😃az a durva hogy Tatupu, Wagner, Sherm, Kam pl az életben nem csinált volna ilyet.Sok Mac Jonest nézett mostanság biztos.ez a bokacsavargatás tényleg paraszt volt abramtőlnem is értem komolyan
mustaine
petey
iktriad
petey
Hanni
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Nagyon kedveltem azt a Seahawksot.az a durva hogy Tatupu, Wagner, Sherm, Kam pl az életben nem csinált volna ilyet.Lofa Tatopu, Olyan flashbackem volt, hogy azt a Lostban is megirigyelték volna.
petey
iktriad
több mint 1 éve
Mert ők nem oaklandi suttyók voltak 😃az a durva hogy Tatupu, Wagner, Sherm, Kam pl az életben nem csinált volna ilyet.Sok Mac Jonest nézett mostanság biztos.ez a bokacsavargatás tényleg paraszt volt abramtőlnem is értem komolyan
mustaine
petey
iktriad
petey
több mint 1 éve
southmiki
654
Ebben legalább jó Mac. 😊Sok Mac Jonest nézett mostanság biztos.ez a bokacsavargatás tényleg paraszt volt abramtőlnem is értem komolyan
mustaine
petey
iktriad
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
vagySok Mac Jonest nézett mostanság biztos.ez a bokacsavargatás tényleg paraszt volt abramtőlnem is értem komolyan
mustaine
petey
iktriad
drukker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
az a durva hogy Tatupu, Wagner, Sherm, Kam pl az életben nem csinált volna ilyet.Sok Mac Jonest nézett mostanság biztos.ez a bokacsavargatás tényleg paraszt volt abramtőlnem is értem komolyan
mustaine
petey
iktriad
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
és még csodálkoznak miért utálják sokan a seahawkstKi csodálkozik? Mi biztos nem.
petey
több mint 1 éve
Sok Mac Jonest nézett mostanság biztos.ez a bokacsavargatás tényleg paraszt volt abramtőlnem is értem komolyan
mustaine
petey
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
és még az irányítótok is genyóés még csodálkoznak miért utálják sokan a seahawkstHát mert csalunk és parasztok vagyunk
petey
Hanni
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
ez a bokacsavargatás tényleg paraszt volt abramtőlnem is értem komolyan
mustaine
több mint 1 éve
Brock bepurdult az end zoneba.
több mint 1 éve
Hehe, szépen benyomták a falat 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
védelem és futásna ugye, hogy nem olyan bonyolult ez a foci
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
ha így érzed 😊és még csodálkoznak miért utálják sokan a seahawkstHát mert csalunk és parasztok vagyunk
petey
Hanni