Wild Card szombat
több mint 1 éve
Kampman
28 290
inkább azt nem értem miért squib kick? sima kickoff és letérdelik.Igen, a squib kicket sokkal többször használják, mint logikus lenne.
iszonyat buta ma mindenki.
petey
Mondjuk amikor a Colts az egész SB-n nem rúgott Hesternek a kezdő TD-je után, azt megértettem, a mostanit nem nagyon.
több mint 1 éve
Mindegy hülye volt.... A Seattle hozzá amit tud, de MI magunkat verjük eddig.... remélem a 2. félidőben végre a pontokkal foglalkozunk nem a hülyeséggel...Klasszikus egyik oldan minden ul szitu eddig.
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
inkább azt nem értem miért squib kick? sima kickoff és letérdelik.iszonyat buta ma mindenki.
több mint 1 éve
Nem volt, de harapnak rá. E felesleges faszság volt. Persze, sok stadionban nem is látják ezt meg. Nem gondoltam volna, hogy Geno Smith is a szerethető irányítók közé tartazik.....Ward szimpatikusSemmi nem volt...
Blevi
Jakehomer
na akkor a szünetre itt egy kedves ismerősömHát, biztos jó bringa, de eléggé béna a beállítás
tippelgessetek
🤘 gaben 🤘
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Duff
3 133
na akkor a szünetre itt egy kedves ismerősömCseh Katka?
tippelgessetek
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Mindegy hülye volt.... A Seattle hozzá amit tud, de MI magunkat verjük eddig.... remélem a 2. félidőben végre a pontokkal foglalkozunk nem a hülyeséggel...
több mint 1 éve
csöcstime 😊
több mint 1 éve
Ennyi Hawks hater van kis hazánkban nem hittem.Ja hat meg nem volt a foldon volt vagy 10cmMondjuk még nem csúszott, csak elindult lefeléCsuszo iranyitora ra sem szabad nezni.Ward szimpatikusSemmi nem volt...
Blevi
Jakehomer
Blevi
Tarsi
Blevi
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
Lekongatta azert. Vallal lehet a cuszo iranyitot utni?Persze full felesleges volt, de váll a vállnak ment, mindegyCsuszo iranyitora ra sem szabad nezni.Ward szimpatikusSemmi nem volt...
Blevi
Jakehomer
Blevi
Jakehomer
több mint 1 éve
na akkor a szünetre itt egy kedves ismerősöm69. Mit nyertem?
tippelgessetek
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
ahhoz képest, hogy egy hete 3 perccel a vége előtt úgy tűnt vége a SEA szezonjának, hogy utána még kiizgulják a Lions-GB meccset, most meg vezetnek a titkos SB favorit SF ellenSzerintem az elmúlt 1 hétben 2011-es Giants tapeket néztünk felkészülés gyanánt.
NB2
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
na akkor a szünetre itt egy kedves ismerősömKipsta
tippelgessetek
🤘 gaben 🤘
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Ja hat meg nem volt a foldon volt vagy 10cmMondjuk még nem csúszott, csak elindult lefeléCsuszo iranyitora ra sem szabad nezni.Ward szimpatikusSemmi nem volt...
Blevi
Jakehomer
Blevi
Tarsi
több mint 1 éve
na akkor a szünetre itt egy kedves ismerősömtippelgessetek
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Köztudott hogy mi mindig csalunk.ahhoz képest, hogy egy hete 3 perccel a vége előtt úgy tűnt vége a SEA szezonjának, hogy utána még kiizgulják a Lions-GB meccset, most meg vezetnek a titkos SB favorit SF ellennem kicsi köze volt ehhez a sporiknak a Rams meccsen
NB2
Heisman nádor
több mint 1 éve
Persze full felesleges volt, de váll a vállnak ment, mindegyCsuszo iranyitora ra sem szabad nezni.Ward szimpatikusSemmi nem volt...
Blevi
Jakehomer
Blevi
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
szar a szabály, egyértelmű semmi parasztság nem volt benne.
több mint 1 éve
Fields ellen folyamat szemet hunynak az ilyenek felett…Mert Ő RB. 😀 😀 😀
Tomcsik
több mint 1 éve
ahhoz képest, hogy egy hete 3 perccel a vége előtt úgy tűnt vége a SEA szezonjának, hogy utána még kiizgulják a Lions-GB meccset, most meg vezetnek a titkos SB favorit SF ellennem kicsi köze volt ehhez a sporiknak a Rams meccsen
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Mondjuk még nem csúszott, csak elindult lefeléCsuszo iranyitora ra sem szabad nezni.Ward szimpatikusSemmi nem volt...
Blevi
Jakehomer
Blevi
több mint 1 éve
ahhoz képest, hogy egy hete 3 perccel a vége előtt úgy tűnt vége a SEA szezonjának, hogy utána még kiizgulják a Lions-GB meccset, most meg vezetnek a titkos SB favorit SF ellen
több mint 1 éve
Myers amilyen rossz közelről, annyira remek távolról. Nálunk tanult ő is mindent.
több mint 1 éve
Ez meg nem volt zászló es nem veszik fel
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Jó a meccs.
több mint 1 éve
Csuszo iranyitora ra sem szabad nezni.Ward szimpatikusSemmi nem volt...
Blevi
Jakehomer