Wild Card szombat
több mint 1 éve
Amúgy ezen a meccsen a védők kb mikor kezdenek el egy tacklee rendesen megcsinálni? A miss Ed Tackle verseny dobogósait láthatjuk.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
OFF: Voltam egy haverommal a Móricz Zsigmond téren, ahol kint van KariGeri főpolgármesteri kampány plakát. Elvileg múlthéten még nem volt ott. Már előre újrahasznosítanak, mondjuk rajta van még az összes összefogásos párt 😀Ennyi nem beszéltek a Momentumról az egész tavalyi választási kampányban... 😀Ő a Cseh Katka. 😮Ő remek szinkron hang.Menszátor Magdolna 😂😂😂Vagy a Momentum nem volt nagyon a közbeszéd témája, vagy én nem követem őket, de ki az ott Donáth Anna mellett, rohadtul elfelejtettem 😀nincsenek nagy igényeidAzért erre a kettőre is ellőnék pár patront 😎DK KláraHát most nála van a
steelwolf
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
🤘 gaben 🤘
Heisman nádor
ThundersNFL a Jobbágy
Amúgy Cseh Katalin.
iktriad
Névről tudom ki, de utcán nem ismertem volna fel 😀
Heisman nádor
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Többek között azt is.Aki Csalt a kártyánNa most vagy az amcsi kommentátorok nem tudják, hogy nem "metkelf", hanem "metkálf", vagy - ami gyanúsabb - az arena. Mert nekem eléggé bassza a fülem a metkálfozásAnno a Csengetett M'lordban metkálfozták Poppy szélhámos kérőjét. És ráadásul Dickie volt a keresztneve, tehát még a DK is stimmel. 😀
shagi0206
iktriad
ozibozi
több mint 1 éve
A korábbi évek wild kör köreit meghazudtolóan jó a meccs.Az eredménykövető pedig PO szintű
csi77
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
A korábbi évek wild kör köreit meghazuttolóan jó a meccs.3-4 évente van 1 jó meccs a 22:30-as szombati Wild Card idősávban. Cserébe lehet az éjszakai lesz unalmas. Ha egy hazai sima W miatt, akkor nem fogok panaszkodni.
csi77
több mint 1 éve
ozibozi
17 140
Aki Csalt a kártyánNa most vagy az amcsi kommentátorok nem tudják, hogy nem "metkelf", hanem "metkálf", vagy - ami gyanúsabb - az arena. Mert nekem eléggé bassza a fülem a metkálfozásAnno a Csengetett M'lordban metkálfozták Poppy szélhámos kérőjét. És ráadásul Dickie volt a keresztneve, tehát még a DK is stimmel. 😀
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
Egy ennyire futás orientált csapatba annyira jól illik egy Á Lyuk nevű elkapó. 😀gecc pont én is írni akartam, hogy mindig Á lyukaznak, pedig nem is ott mennek át 😊
iktriad
több mint 1 éve
Egy ennyire futás orientált csapatba annyira jól illik egy Á Lyuk nevű elkapó. 😀
több mint 1 éve
Itt se volt nagy bizalom abban, hogy megdobja Geno a 3rd&7-et 😊
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Ennyi nem beszéltek a Momentumról az egész tavalyi választási kampányban... 😀Ő a Cseh Katka. 😮Ő remek szinkron hang.Menszátor Magdolna 😂😂😂Vagy a Momentum nem volt nagyon a közbeszéd témája, vagy én nem követem őket, de ki az ott Donáth Anna mellett, rohadtul elfelejtettem 😀nincsenek nagy igényeidAzért erre a kettőre is ellőnék pár patront 😎DK KláraHát most nála van a
steelwolf
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
🤘 gaben 🤘
Heisman nádor
ThundersNFL a Jobbágy
Amúgy Cseh Katalin.
iktriad
Heisman nádor
több mint 1 éve
Ha nem ismered őket, honnan tudod, hogy fapinák?az igen 🤣🤣🤣Vagy a Momentum nem volt nagyon a közbeszéd témája, vagy én nem követem őket, de ki az ott Donáth Anna mellett, rohadtul elfelejtettem 😀nincsenek nagy igényeidAzért erre a kettőre is ellőnék pár patront 😎DK KláraHát most nála van a
steelwolf
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
🤘 gaben 🤘
Heisman nádor
kínozhatnál egy hétig akkor se tudnám ki ez a két fapina
🤘 gaben 🤘
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Pusztitó döntés volt
több mint 1 éve
Ő a Cseh Katka. 😮Ő remek szinkron hang.Menszátor Magdolna 😂😂😂Vagy a Momentum nem volt nagyon a közbeszéd témája, vagy én nem követem őket, de ki az ott Donáth Anna mellett, rohadtul elfelejtettem 😀nincsenek nagy igényeidAzért erre a kettőre is ellőnék pár patront 😎DK KláraHát most nála van a
steelwolf
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
🤘 gaben 🤘
Heisman nádor
ThundersNFL a Jobbágy
Amúgy Cseh Katalin.
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Na most vagy az amcsi kommentátorok nem tudják, hogy nem "metkelf", hanem "metkálf", vagy - ami gyanúsabb - az arena. Mert nekem eléggé bassza a fülem a metkálfozásAnno a Csengetett M'lordban metkálfozták Poppy szélhámos kérőjét. És ráadásul Dickie volt a keresztneve, tehát még a DK is stimmel. 😀
shagi0206
több mint 1 éve
Szlovák Éva.Vagy a Momentum nem volt nagyon a közbeszéd témája, vagy én nem követem őket, de ki az ott Donáth Anna mellett, rohadtul elfelejtettem 😀nincsenek nagy igényeidAzért erre a kettőre is ellőnék pár patront 😎DK KláraHát most nála van a
steelwolf
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
🤘 gaben 🤘
Heisman nádor
több mint 1 éve
az igen 🤣🤣🤣Vagy a Momentum nem volt nagyon a közbeszéd témája, vagy én nem követem őket, de ki az ott Donáth Anna mellett, rohadtul elfelejtettem 😀nincsenek nagy igényeidAzért erre a kettőre is ellőnék pár patront 😎DK KláraHát most nála van a
steelwolf
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
🤘 gaben 🤘
Heisman nádor
kínozhatnál egy hétig akkor se tudnám ki ez a két fapina
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Na most vagy az amcsi kommentátorok nem tudják, hogy nem "metkelf", hanem "metkálf", vagy - ami gyanúsabb - az arena. Mert nekem eléggé bassza a fülem a metkálfozás
több mint 1 éve
Ő remek szinkron hang.Menszátor Magdolna 😂😂😂Vagy a Momentum nem volt nagyon a közbeszéd témája, vagy én nem követem őket, de ki az ott Donáth Anna mellett, rohadtul elfelejtettem 😀nincsenek nagy igényeidAzért erre a kettőre is ellőnék pár patront 😎DK KláraHát most nála van a
steelwolf
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
🤘 gaben 🤘
Heisman nádor
ThundersNFL a Jobbágy
Amúgy Cseh Katalin.
több mint 1 éve
SF játékos jól lerázta magáról a bírót, lehet ha ez nem PO meccs röpül a sárga
több mint 1 éve
Menszátor Magdolna 😂😂😂Vagy a Momentum nem volt nagyon a közbeszéd témája, vagy én nem követem őket, de ki az ott Donáth Anna mellett, rohadtul elfelejtettem 😀nincsenek nagy igényeidAzért erre a kettőre is ellőnék pár patront 😎DK KláraHát most nála van a
steelwolf
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
🤘 gaben 🤘
Heisman nádor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
színtiszta szerencse, hogy én nem ismertem 😀Nem az igényei alacsonyak, csak ismeri a mondást:nincsenek nagy igényeidAzért erre a kettőre is ellőnék pár patront 😎DK KláraHát most nála van a
steelwolf
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
🤘 gaben 🤘
Válogatós fasznak kutyában a helye!
akdestroyer
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "