Wild Card szombat
több mint 1 éve
Oszi
1 215
Végre DK.
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Metkálf...
több mint 1 éve
az oszt igenGeno elitre kokszolta magát
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Majdnem lejárt az óra, de... EGÁL!!!
több mint 1 éve
DK Klára
több mint 1 éve
DK
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Walker tempójával eddig nem nagyon tudunk mit kezdeni
több mint 1 éve
Warner eszembe se volt. Hát ő draftolatlan volt 🙂nagy kedvencem
shagi0206
www.mafab.hu/movies/american-underdog-the-kurt-warner-story-337998.html
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Lehet Sanyi is!Nehezen hiszem, hogy egy 7.körös ruki QB-val SB-t lehet nyerni, de ez a 49ers akkor is nagyon jó.Az a vicc, hogy amióta ő kezd én nyugodtabb vagyok a meccseken mint mikor Garoppolo játszott.
nagylaza, főpohárnok
Tarsi
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Warner eszembe se volt. Hát ő draftolatlan volt 🙂
több mint 1 éve
És hogy bejött, hogy nem gondolták túl.(új) Niners draft filozófia - építs fel egy brutál erős keretet, és ráérsz QB-t vinni a legvégén is.Szerintem Sanyiék sem gondoltàk...
Ugyanitt vajon hány QB needes csapat most szívja a fogát, hogy nem Purdyt vitte a 2022-es drafton?
iktriad
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
Duff
3 133
Az mondjuk szomoru, hogy ez eszembe se jutott 😕nyugodjék békébenAz oreg Tarvaris mar emlitesre se meltoSeneca Wallace-al filozofálnak az élet nagy dolgairól? És vajon most hol van Matt Flynn?RW nem játszik? Sérült?Nem, de Charlie Whitehurst ott van a padon
nagylaza, főpohárnok
Duff
iktriad
Duff
Kampman
több mint 1 éve
Meg se próbálták megcsinálni, mondjuk én is inkább a D-ben bíznék
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Ez a jó nálatok. Én már akkor se vagyok nyugodt, ha a Cards pályára lép 😆Nehezen hiszem, hogy egy 7.körös ruki QB-val SB-t lehet nyerni, de ez a 49ers akkor is nagyon jó.Az a vicc, hogy amióta ő kezd én nyugodtabb vagyok a meccseken mint mikor Garoppolo játszott.
nagylaza, főpohárnok
Tarsi
több mint 1 éve
Az őskorba azért ne menjünk vissza. Még Hasselback megharagszik.És Tésztaverde?Az oreg Tarvaris mar emlitesre se meltoSeneca Wallace-al filozofálnak az élet nagy dolgairól? És vajon most hol van Matt Flynn?RW nem játszik? Sérült?Nem, de Charlie Whitehurst ott van a padon
nagylaza, főpohárnok
Duff
iktriad
Duff
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
úgyaz a tábla lolNagy faszú 🐓?
Big Kakas Brock
😀
petey
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Gerappa még nekünk is leadta a meccset 😀Nehezen hiszem, hogy egy 7.körös ruki QB-val SB-t lehet nyerni, de ez a 49ers akkor is nagyon jó.Az a vicc, hogy amióta ő kezd én nyugodtabb vagyok a meccseken mint mikor Garoppolo játszott.
nagylaza, főpohárnok
Tarsi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Nehezen hiszem, hogy egy 7.körös ruki QB-val SB-t lehet nyerni, de ez a 49ers akkor is nagyon jó.Az a vicc, hogy amióta ő kezd én nyugodtabb vagyok a meccseken mint mikor Garoppolo játszott.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Bruce Irvin még mindig remek. Pedig hogy röhögött mindenki, mikor a Seahawks kihúzta 2 körrel hamarabb a vártnál 10 éve.
több mint 1 éve
És Tésztaverde?Az oreg Tarvaris mar emlitesre se meltoSeneca Wallace-al filozofálnak az élet nagy dolgairól? És vajon most hol van Matt Flynn?RW nem játszik? Sérült?Nem, de Charlie Whitehurst ott van a padon
nagylaza, főpohárnok
Duff
iktriad
Duff
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Kampman
28 290
nyugodjék békébenAz oreg Tarvaris mar emlitesre se meltoSeneca Wallace-al filozofálnak az élet nagy dolgairól? És vajon most hol van Matt Flynn?RW nem játszik? Sérült?Nem, de Charlie Whitehurst ott van a padon
nagylaza, főpohárnok
Duff
iktriad
Duff
több mint 1 éve
az a tábla lolNagy faszú 🐓?
Big Kakas Brock
😀
petey
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nehezen hiszem, hogy egy 7.körös ruki QB-val SB-t lehet nyerni, de ez a 49ers akkor is nagyon jó.
több mint 1 éve
Duff
3 133
Az oreg Tarvaris mar emlitesre se meltoSeneca Wallace-al filozofálnak az élet nagy dolgairól? És vajon most hol van Matt Flynn?RW nem játszik? Sérült?Nem, de Charlie Whitehurst ott van a padon
nagylaza, főpohárnok
Duff
iktriad