Wild Card szombat
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Tudom, hogy Lancebe bele lett ölve a világ összes pickje, de amit eddig tőle láttunk én nem biztos hogy jövőre vele kezdenék, attól függetlenül mi lesz az idei PO eredménye.Ez nagy kérdés lesz nálunk majd!
Tarsi
több mint 1 éve
Tudom, hogy Lancebe bele lett ölve a világ összes pickje, de amit eddig tőle láttunk én nem biztos hogy jövőre vele kezdenék, attól függetlenül mi lesz az idei PO eredménye.Csak dankodavid meg ne lássa!4
Tarsi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
A mostani gazdasági helyzetben a kis profitot is meg kell becsülni.Jó lett volna, pénzem van rajta h tdt szerezNem fizethet sokat. 😀 Ez kb borítékolható volt.
Henderson
Niner Empire
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Tudom, hogy Lancebe bele lett ölve a világ összes pickje, de amit eddig tőle láttunk én nem biztos hogy jövőre vele kezdenék, attól függetlenül mi lesz az idei PO eredménye.
több mint 1 éve
Henderson
1 046
1,7 nem volt olyan rossz ahhoz képestNem fizethet sokat. 😀 Ez kb borítékolható volt.Jó lett volna, pénzem van rajta h tdt szerezNa ezért költött annyi draft cetlit a Niners CMC-re. Wow.Ezt más futó is megcsinálta volna. Egy gyorsabb futó meg végig is megy
iktriad
shagi0206
Henderson
Niner Empire
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Niner Empire
578
Beszél, beszél... De ettől jobb purdy a másik kettőnél mert ki tud mozogni a sack.- ből és időt nyer...Néha amúgy feleslegesen nyújtja el a játékokat, mert rosszul olvas elsőre, de sokszor meg életet ment vele.
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
Hahahaha mar fel se bosszant , megnevettet h az egesz tv kepernyon nem volt hawks vedo 🤣En csak azert imadkoztam, hogy ne legyen kinos a vereseg ma, de meg ez sem jon be ugy tunik
Fantomas0429
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 1 éve
hamsterdealer
222
Teljesen jó nálam is.Simán lehet, hogy a netem szarozik, azért kérdezem. Amúgy elképesztő dimenzióváltás a hulladék streamek helyett.Aki esetleg gamepassel nyomja, másnak is retekszar?És még fizetsz is érte. Ez nem győz megy hogy előfizető legyek
Hanni
shagi0206
Hanni
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Én sokszor találok jó streamet isSimán lehet, hogy a netem szarozik, azért kérdezem. Amúgy elképesztő dimenzióváltás a hulladék streamek helyett.Aki esetleg gamepassel nyomja, másnak is retekszar?És még fizetsz is érte. Ez nem győz megy hogy előfizető legyek
Hanni
shagi0206
Hanni
több mint 1 éve
Aki esetleg gamepassel nyomja, másnak is retekszar?Nálam nincs gond
Hanni
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Remélem 2000 Euró volt a Golden Tate.Jó lett volna, pénzem van rajta h tdt szerezNa ezért költött annyi draft cetlit a Niners CMC-re. Wow.Ezt más futó is megcsinálta volna. Egy gyorsabb futó meg végig is megy
iktriad
shagi0206
Henderson
több mint 1 éve
Most már meglehet az önbizalom is, ha nem szedi össze magát a Hawks O, hamar grabage time lehet így....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Niner Empire
578
Nem fizethet sokat. 😀 Ez kb borítékolható volt.Jó lett volna, pénzem van rajta h tdt szerezNa ezért költött annyi draft cetlit a Niners CMC-re. Wow.Ezt más futó is megcsinálta volna. Egy gyorsabb futó meg végig is megy
iktriad
shagi0206
Henderson
több mint 1 éve
coitus interruptusAki esetleg gamepassel nyomja, másnak is retekszar?Ja, állandóan megszakad
Hanni
tamas424
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Aki esetleg gamepassel nyomja, másnak is retekszar?Itt teljesen jó. Mi a baj vele?
Hanni
#KeepPounding
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Aki esetleg gamepassel nyomja, másnak is retekszar?Ja, állandóan megszakad
Hanni
több mint 1 éve
Simán lehet, hogy a netem szarozik, azért kérdezem. Amúgy elképesztő dimenzióváltás a hulladék streamek helyett.Aki esetleg gamepassel nyomja, másnak is retekszar?És még fizetsz is érte. Ez nem győz megy hogy előfizető legyek
Hanni
shagi0206
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Beszél, beszél... De ettől jobb purdy a másik kettőnél mert ki tud mozogni a sack.- ből és időt nyer...
több mint 1 éve
Ebből aligha lesz SEA W.
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Aki esetleg gamepassel nyomja, másnak is retekszar?Az. Jól kezdenek így a POra
Hanni
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Purdy elpördült 2 Hawks védő között
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Itt a pénzed 😀Jó lett volna, pénzem van rajta h tdt szerezNa ezért költött annyi draft cetlit a Niners CMC-re. Wow.Ezt más futó is megcsinálta volna. Egy gyorsabb futó meg végig is megy
iktriad
shagi0206
Henderson
több mint 1 éve
Nesze 😀Jó lett volna, pénzem van rajta h tdt szerezNa ezért költött annyi draft cetlit a Niners CMC-re. Wow.Ezt más futó is megcsinálta volna. Egy gyorsabb futó meg végig is megy
iktriad
shagi0206
Henderson
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal