Wild Card szombat
több mint 1 éve
Geno nem ment a stiffarm
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
És erről CharlieMiért passzolunk ennyit szakadó esőben?Mert a kamion miénk és elakarunk menni vele
Fussunk....
Steve Ribbed
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Felelmetes a 9ers D
több mint 1 éve
Ebből a third downból kiindulva Geno is ezt hitteReméljük Geno nem kap akkora kiütést ma, mint anno Enemkpalitól a Jets öltözőben.Tiszta 2015 vagy.
iktriad
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Miért passzolunk ennyit szakadó esőben?Mert a kamion miénk és elakarunk menni vele
Fussunk....
Steve Ribbed
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Ez a 'kind of' szakkomentátor amcsiknál kááájndööö idegesítő az egy mondatban kááájndööö elhelyezett kááájndööö-k számábanI kinda agree with you, I mean, you know....
zsoeo
több mint 1 éve
A 19 yardos Á-lyuk-nak azért szép volt.elképesztő, hallatlanNem szigorú, szar.ez nem dpi?Szigorú hívás lett volna szerintem
petey
shagi0206
Purdy gyereknek három passzából kettő értékelhetetlen.
Jakehomer
petey
több mint 1 éve
Ez a 'kind of' szakkomentátor amcsiknál kááájndööö idegesítő az egy mondatban kááájndööö elhelyezett kááájndööö-k számában
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
szerintem Purdy kiégett
több mint 1 éve
Steve Ribbed
396
Miért passzolunk ennyit szakadó esőben? Fussunk....
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 1 éve
Ebbű pontok lesznekcsitt csatt beverte tövig.
shagi0206
több mint 1 éve
Purdy gyereknek három passzából kettő értékelhetetlen.Tőle teljesen elfogadható a rookie mistake.
Jakehomer
több mint 1 éve
Sziasztok! Úgy tűnik a fiú mág meg van illetődve első PO meccsén, de az vesse rá az első követ, aki nem lenne...😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
elképesztő, hallatlanNem szigorú, szar.ez nem dpi?Szigorú hívás lett volna szerintem
petey
shagi0206
Jakehomer
több mint 1 éve
Nem szigorú, szar.ez nem dpi?Szigorú hívás lett volna szerintem
petey
shagi0206
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
ez nem dpi????? ez ugyan miért? simán felnyújtotta kezét és a labda ráesett a támadót utána érte el
petey
több mint 1 éve
ez nem dpi?Nem
petey
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
fura, hogy nem AFC a wild card első meccse, mondjuk a HoustonnalPedig a Bills-Dolphins és Cincy-Ravens legalább olyan "jónak" ígérkezik, mint a Houston PO meccsek...
Tactful Cactus
több mint 1 éve
lottószámokhoz nem értesz véletlen? 😀azért ennek a Purdy gyereknek szorítokAmikor Istivel közvetítettük az Iowa State Fiesta Bowlját az Oregon ellen, mi már tudtuk hogy pár év múlva rájátszásban lesz nfl kezdő qb!
🤘 gaben 🤘
r.baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
azért ennek a Purdy gyereknek szorítokAmikor Istivel közvetítettük az Iowa State Fiesta Bowlját az Oregon ellen, mi már tudtuk hogy pár év múlva rájátszásban lesz nfl kezdő qb!
🤘 gaben 🤘
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Bazdki. Outside zone futásokra nem készültünk egy Shanahan vezette csapatban.
Én megértem, ez engem is meglep.