Wild Card szombat
2 hónapja
www.youtube.com/watch?v=k8Fvy-0HXQ8&list=RDk8Fvy-0HXQ8&start_radio=1na ez mán döfi, be is raktam a házibuli szétbaszó playlistbe xd
zacknorb
2 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
youtube belső keresője nem dobta ki, de a google igen 😀valamiért már csak ez van fentTörölni a régi videókat...
Negritis, a vajda
zacknorb
2 hónapja
Úgy volt 29-29, hogy mi két kétpontos elbasztunk, a Pats egyet megcsinált. Ha Fox korán nem megy neki indokolatlanul kétpontosnak, Vinatieri csak egyenlített volna.2004-es Super Bowl, a Panthers óriáis underdogként kiegyenlít 1 perccel a vége előtt, 29-29Akkor most már muszáj elmesélnetek a szünetbenSztem ezt rajtunk kívül kb 3 ember tudja, még tán a Pats szurkolók se...Ismerem az összes csapat történelmi traumáit.Panthers rúgó kulcsszituációban rosszul végzi el a kickoffot?Azért geci vagy 😀
Nahát....
Kampman
Jakehomer
Kampman
gabokocka
Assurbanapli
Erre John Kasay rosszul végzi el a kickoffot, kimegy oldalt. Labda a 40-esen, Brady kemény 38 yardot kell hogy passzoljon, Vinatieri pedig simán berúgja 4 másodperccel a vége előtt.
Kampman
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
valamiért már csak ez van fentTörölni a régi videókat...
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
2 hónapja
Sokkal többet kaptam mint vártam, tudjuk mozgatni a labdát, balfaszkodunk, de meccsben vagyunk, nyilván azt nem látom, hogy nyerünk, de nem kell kikapcsolni a TV-t 🤣
2 hónapja
És egy bizonyos Jake Delhomme vót akkor a Panters QB2004-es Super Bowl, a Panthers óriáis underdogként kiegyenlít 1 perccel a vége előtt, 29-29Akkor most már muszáj elmesélnetek a szünetbenSztem ezt rajtunk kívül kb 3 ember tudja, még tán a Pats szurkolók se...Ismerem az összes csapat történelmi traumáit.Panthers rúgó kulcsszituációban rosszul végzi el a kickoffot?Azért geci vagy 😀
Nahát....
Kampman
Jakehomer
Kampman
gabokocka
Assurbanapli
Erre John Kasay rosszul végzi el a kickoffot, kimegy oldalt. Labda a 40-esen, Brady kemény 38 yardot kell hogy passzoljon, Vinatieri pedig simán berúgja 4 másodperccel a vége előtt.
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
2 hónapja
2004-es Super Bowl, a Panthers óriáis underdogként kiegyenlít 1 perccel a vége előtt, 29-29Akkor most már muszáj elmesélnetek a szünetbenSztem ezt rajtunk kívül kb 3 ember tudja, még tán a Pats szurkolók se...Ismerem az összes csapat történelmi traumáit.Panthers rúgó kulcsszituációban rosszul végzi el a kickoffot?Azért geci vagy 😀
Nahát....
Kampman
Jakehomer
Kampman
gabokocka
Assurbanapli
2 hónapja
Nekem megvan....Sztem ezt rajtunk kívül kb 3 ember tudja, még tán a Pats szurkolók se...Ismerem az összes csapat történelmi traumáit.Panthers rúgó kulcsszituációban rosszul végzi el a kickoffot?Azért geci vagy 😀
Nahát....
Kampman
Jakehomer
Kampman
gabokocka
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
valamiért már csak ez van fentThe Stronger you become, the Weaker you really are.
2 hónapja
Meg John Fox és a 2pontosokKasay out of bounds kickoffja, még én is tudomSztem ezt rajtunk kívül kb 3 ember tudja, még tán a Pats szurkolók se...Ismerem az összes csapat történelmi traumáit.Panthers rúgó kulcsszituációban rosszul végzi el a kickoffot?Azért geci vagy 😀
Nahát....
Kampman
Jakehomer
Kampman
gabokocka
deyell
2 hónapja
Egyébként kezd ez egy minőségi slugfestté alakulni 😀Lerángattuk őket a magunk szintjére, itt már van esélyünk 😀
empty taxi
Tepper takarodj!
2 hónapja
shiwnouk
74
ez innentől panthers game
2 hónapja
Kemeny hogy csak 3 a kulonbseg
2 hónapja
Kasay out of bounds kickoffja, még én is tudomSztem ezt rajtunk kívül kb 3 ember tudja, még tán a Pats szurkolók se...Ismerem az összes csapat történelmi traumáit.Panthers rúgó kulcsszituációban rosszul végzi el a kickoffot?Azért geci vagy 😀
Nahát....
Kampman
Jakehomer
Kampman
gabokocka
internal primates forever
2 hónapja
Akkor most már muszáj elmesélnetek a szünetbenSztem ezt rajtunk kívül kb 3 ember tudja, még tán a Pats szurkolók se...Ismerem az összes csapat történelmi traumáit.Panthers rúgó kulcsszituációban rosszul végzi el a kickoffot?Azért geci vagy 😀
Nahát....
Kampman
Jakehomer
Kampman
gabokocka
2 hónapja
Egyébként kezd ez egy minőségi slugfestté alakulni 😀Ez a mi hazai pályánk
empty taxi
2 hónapja
Tessék, link is van hozzá:vicces mikor random kajás shortok után visszatér Susi 😀nekem a 2 csajos medencés paradicsomos koktélos rész a fav
www.youtube.com/shorts/vkmfHU0oQUE
Negritis, a vajda
zacknorb
www.youtube.com/shorts/ood7vajbK1Y
Poloska vagyok.
2 hónapja
Sztem ezt rajtunk kívül kb 3 ember tudja, még tán a Pats szurkolók se...Ismerem az összes csapat történelmi traumáit.Panthers rúgó kulcsszituációban rosszul végzi el a kickoffot?Azért geci vagy 😀
Nahát....
Kampman
Jakehomer
Kampman