Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Nézd meg a csóró zebra meg egyből benyúlta a cipőt, szerintem már fel is rakta ebayre 😀feka volt a spori?
Tarsi
több mint 1 éve
Kronos
779
Jo lenne nem beszopni egy hoszuut 🤔
több mint 1 éve
na itt az esély!
több mint 1 éve
Ezeket a screeneket valaki törölje ki a playbookbol
több mint 1 éve
ezaz, gyerünk
több mint 1 éve
casaubon
2 391
na most jön a labdaszerzésünk 😊Primetime Cousinsban mindig benne van egy TO…
Szesze
több mint 1 éve
ozibozi
17 140
VaktyúkodunkAz ilyet bízzátok szakértőre. 😉Jinxeljük ezerrel hátha egyszer szerencsénk leszMa nincs, sajnos!Kibaszott messze még a végeJa csak hatra van meg egy Kirk int is 😀
ozibozi
Toca
nagir
ozibozi
iktriad
több mint 1 éve
Hú szegény srác nagyon szenved.
több mint 1 éve
ráestek a bordájára, vélhetően tört/repedt
több mint 1 éve
Az ilyet bízzátok szakértőre. 😉Jinxeljük ezerrel hátha egyszer szerencsénk leszMa nincs, sajnos!Kibaszott messze még a végeJa csak hatra van meg egy Kirk int is 😀
ozibozi
Toca
nagir
ozibozi
több mint 1 éve
lehet a lábszagtól kábult el
több mint 1 éve
na most jön a labdaszerzésünk 😊
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Pedig en is az arenat nezem. Lol.nem akartam, h nagyon izgulj 😊komolyan fostam, h kihagyjuk az XP-t 😀Ne spoilerezz nalam meg csak most rugtak be. 😀
Szesze
gabor25
Szesze
több mint 1 éve
nem akartam, h nagyon izgulj 😊komolyan fostam, h kihagyjuk az XP-t 😀Ne spoilerezz nalam meg csak most rugtak be. 😀
Szesze
gabor25
több mint 1 éve
ozibozi
17 140
Jinxeljük ezerrel hátha egyszer szerencsénk leszMa nincs, sajnos!Kibaszott messze még a végeJa csak hatra van meg egy Kirk int is 😀
ozibozi
Toca
nagir
több mint 1 éve
dehogynincsMa nincs, sajnos!Kibaszott messze még a végeJa csak hatra van meg egy Kirk int is 😀
ozibozi
Toca
nagir
több mint 1 éve
Kibaszott messze még a végeÉs mégis oly közel.
ozibozi
több mint 1 éve
Ma nincs, sajnos!Kibaszott messze még a végeJa csak hatra van meg egy Kirk int is 😀
ozibozi
Toca
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Kibaszott messze még a végeJa csak hatra van meg egy Kirk int is 😀
ozibozi
több mint 1 éve
Haba
640
Remélem Ozi igazad lesz!
több mint 1 éve
Most kell a védelem nagyonesküszöm, azt olvastam hogy most kell vedelnem nagyon. azt is megérteném.
Zet
több mint 1 éve
komolyan fostam, h kihagyjuk az XP-t 😀