Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
ozibozi
17 141
nem tudunk odaérni egyszerűen 😕Főleg hogy sárga is marad Tibiékre
Szesze
több mint 1 éve
marad az adok-kapok sajnos, a mi csapatunk nagyon nem erre van kitalálva
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Kurva TEket nem tudjuk fogni
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Kronos
779
Van baj 😕
több mint 1 éve
nálam lehet fogadni Cook mikor fogja felköhögni a lasztit. nyilván majd vmi fontos pillanatban,
több mint 1 éve
nem tudunk odaérni egyszerűen 😕
több mint 1 éve
Ez lent voltazért szépet vetődött
ozibozi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
nem lesz meg 😕
több mint 1 éve
vanek úr
1 893
De bejutottDaboll csapata tavaly egyszer sem puntolt a wc körben...Mert nem jutott be a rajatszasba?
vanek úr
gabor25
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Ez nem lesz interception
több mint 1 éve
ozibozi
17 141
Ez lent volt
több mint 1 éve
boxold le ak-val 😀 lassan visszatér a "meditációból". csak mondd neki hogy mosson kezet előtte 😀Nekem ő nem adja, marad Erin.Nekem is jobban adja.sajnálom, Kay Adams ›››››››››››› ErinA konkurencia egyre erősebb, de azért még ő is tartja a lépést, mint a Giants offense ma.Erin kabátban Domeban. Nagyobb csalódás, mint Russell Wilson Denverben. 😀Erin már annyira 2000-es évek 😀
iktriad
petey
iktriad
mic drop
petey
Toca
shagi0206
több mint 1 éve
megvan!!!!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
vanek úr
1 893
Daboll csapata tavaly egyszer sem puntolt a wc körben...
több mint 1 éve
Cousins szépen oldja meg a blitzeket sajnos
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Nekem egyik sem adja. Hiaba kertem szepen oket. Marad. 🙄Nekem ő nem adja, marad Erin.Nekem is jobban adja.sajnálom, Kay Adams ›››››››››››› ErinA konkurencia egyre erősebb, de azért még ő is tartja a lépést, mint a Giants offense ma.Erin kabátban Domeban. Nagyobb csalódás, mint Russell Wilson Denverben. 😀Erin már annyira 2000-es évek 😀
iktriad
petey
iktriad
mic drop
petey
Toca
shagi0206
több mint 1 éve
Plusz 1 ErinreNekem ő nem adja, marad Erin.Nekem is jobban adja.sajnálom, Kay Adams ›››››››››››› ErinA konkurencia egyre erősebb, de azért még ő is tartja a lépést, mint a Giants offense ma.Erin kabátban Domeban. Nagyobb csalódás, mint Russell Wilson Denverben. 😀Erin már annyira 2000-es évek 😀
iktriad
petey
iktriad
mic drop
petey
Toca
shagi0206
több mint 1 éve
Kronos
779
Jovanna 😀 ugy hozzaszoktam mar, hogy mindig elol draftolunkMármint 2/32re gondolod?Ojulari nem tud egészséges maradni!🤬Ha ez igy megy tovabb, oda is fog kellenni draftrolni 🤔 ha nem is az elso napon, de a masodik nap elejen
nagir
Kronos
Henderson
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Nekem ő nem adja, marad Erin.Nekem is jobban adja.sajnálom, Kay Adams ›››››››››››› ErinA konkurencia egyre erősebb, de azért még ő is tartja a lépést, mint a Giants offense ma.Erin kabátban Domeban. Nagyobb csalódás, mint Russell Wilson Denverben. 😀Erin már annyira 2000-es évek 😀
iktriad
petey
iktriad
mic drop
petey
Toca
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ki az a gay adams? 🙃sajnálom, Kay Adams ›››››››››››› ErinA konkurencia egyre erősebb, de azért még ő is tartja a lépést, mint a Giants offense ma.Erin kabátban Domeban. Nagyobb csalódás, mint Russell Wilson Denverben. 😀Erin már annyira 2000-es évek 😀
iktriad
petey
iktriad
mic drop
petey
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Mármint 2/32re gondolod?Ojulari nem tud egészséges maradni!🤬Ha ez igy megy tovabb, oda is fog kellenni draftrolni 🤔 ha nem is az elso napon, de a masodik nap elejen
nagir
Kronos
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Kronos
779
Nagyon érett játékot mutat a Giants.Vastagon benne van a Vikings….. ennyire nem vagyunk jok 🤔 sooot
Kérdés mennyi köze van ennek a Vikingshez. Mert az Eagles ellen (ha meglesz ez a meccs) ha tud ilyet, akkor az igencsak nagy meccs lehet.
shagi0206