Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Basszus, elsőre azt olvastam csokizni!😲óó, ott tanultam meg csocsózniTudtad? 2020-ból:sokat ittam a 3. félidőben Nyíregyházán, de 4.-ről még nem hallottamDe mi lesz ha a negyedik felidore elfaradnak a tamadok? 🙄a D most aztán kap időt a pihenésre rendesen, remélem élnek veleFélő hogy A 2. Félidő lehet már inkább a D-kről fog szólni
Szesze
ozibozi
gabor25
Tactful Cactus
Drága vendégeink!
Sajnálattal tudatjuk veletek,hogy az általunk vezetett sörözőt már nem fogjuk újra nyitni😢
Nagyon sok jó embert,barátot ismerhettünk meg közületek,rengeteg élménnyel gazdagodtunk ez alatt a nyolc év alatt.😀
Köszönjük,hogy ennyien szerettetek nálunk szórakozni,és pultosainknak azt a sok segítséget!
Vigyázzatok magatokra,még találkozunk
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
vagy pont csak én vagyok józan 😉😁Gaben mindig, de már értjük miért 😀Hivni kell a mentoket. Mert kicsit toxic .Én nem értem akkor hogy bírja. 😀Minden pont egy feles? Akkor ertem. 🙃feleseztem közbenközben Bulls win baby! 😀Miert baj az hogy 250 pontot csinalt a bulls?
ha nem lett volna 250 pont megint, felhőtlen lenne az örömöm
🤘 gaben 🤘
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
Toca
gabor25
Toca
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
El kell valahol kezdeni.ahhoz full rebuild kellene, hogy bajnokesélyes legyen a csapatközben Bulls win baby! 😀Éljen a kozepszar playin csapat. Inkább adnák el Lavinet és mennének
🤘 gaben 🤘
Kutyaba.
Toca
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
óó, ott tanultam meg csocsózniTudtad? 2020-ból:sokat ittam a 3. félidőben Nyíregyházán, de 4.-ről még nem hallottamDe mi lesz ha a negyedik felidore elfaradnak a tamadok? 🙄a D most aztán kap időt a pihenésre rendesen, remélem élnek veleFélő hogy A 2. Félidő lehet már inkább a D-kről fog szólni
Szesze
ozibozi
gabor25
Tactful Cactus
Drága vendégeink!
Sajnálattal tudatjuk veletek,hogy az általunk vezetett sörözőt már nem fogjuk újra nyitni😢
Nagyon sok jó embert,barátot ismerhettünk meg közületek,rengeteg élménnyel gazdagodtunk ez alatt a nyolc év alatt.😀
Köszönjük,hogy ennyien szerettetek nálunk szórakozni,és pultosainknak azt a sok segítséget!
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
ahhoz full rebuild kellene, hogy bajnokesélyes legyen a csapatközben Bulls win baby! 😀Éljen a kozepszar playin csapat. Inkább adnák el Lavinet és mennének
🤘 gaben 🤘
Kutyaba.
Toca
több mint 1 éve
erre mondjuk nehéz megmagyarázni, h hogy nem dobtak zászlót..
több mint 1 éve
gabor25
5 144
De az is lehet tavaly volt a meccs es jozanodik.Én nem értem akkor hogy bírja. 😀Minden pont egy feles? Akkor ertem. 🙃feleseztem közbenközben Bulls win baby! 😀Miert baj az hogy 250 pontot csinalt a bulls?
🤘 gaben 🤘
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
Toca
több mint 1 éve
Gaben mindig, de már értjük miért 😀Hivni kell a mentoket. Mert kicsit toxic .Én nem értem akkor hogy bírja. 😀Minden pont egy feles? Akkor ertem. 🙃feleseztem közbenközben Bulls win baby! 😀Miert baj az hogy 250 pontot csinalt a bulls?
🤘 gaben 🤘
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
Toca
gabor25
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Hivni kell a mentoket. Mert kicsit toxic .Én nem értem akkor hogy bírja. 😀Minden pont egy feles? Akkor ertem. 🙃feleseztem közbenközben Bulls win baby! 😀Miert baj az hogy 250 pontot csinalt a bulls?
🤘 gaben 🤘
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
Toca
több mint 1 éve
Én nem értem akkor hogy bírja. 😀Minden pont egy feles? Akkor ertem. 🙃feleseztem közbenközben Bulls win baby! 😀Miert baj az hogy 250 pontot csinalt a bulls?
🤘 gaben 🤘
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
több mint 1 éve
Tudtad? 2020-ból:sokat ittam a 3. félidőben Nyíregyházán, de 4.-ről még nem hallottamDe mi lesz ha a negyedik felidore elfaradnak a tamadok? 🙄a D most aztán kap időt a pihenésre rendesen, remélem élnek veleFélő hogy A 2. Félidő lehet már inkább a D-kről fog szólni
Szesze
ozibozi
gabor25
Tactful Cactus
Drága vendégeink!
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Új meccs kezdődik Így a faszi visszavonja a feljelentéstA srácnak adja a labdát, mikor ott van mellette két kiscsaj is, mehh 😄Akkor már menne a feljelentés h megerőszakolta..
warr_b
steelwolf
több mint 1 éve
Csak 2 safety kell a Vikingsnek a fordításhoz, nem rossz ez a meccs
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Minden pont egy feles? Akkor ertem. 🙃feleseztem közbenközben Bulls win baby! 😀Miert baj az hogy 250 pontot csinalt a bulls?
🤘 gaben 🤘
gabor25
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
közben Bulls win baby! 😀Éljen a kozepszar playin csapat. Inkább adnák el Lavinet és mennének
🤘 gaben 🤘
Kutyaba.
több mint 1 éve
Rihanna b+búúúúúúúúúú
több mint 1 éve
A srácnak adja a labdát, mikor ott van mellette két kiscsaj is, mehh 😄Akkor már menne a feljelentés h megerőszakolta..
warr_b
több mint 1 éve
közben Bulls win baby! 😀De hogy a GWS ellen és DeRosan nélkül...😜
🤘 gaben 🤘
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
feleseztem közbenközben Bulls win baby! 😀Miert baj az hogy 250 pontot csinalt a bulls?
🤘 gaben 🤘
gabor25
több mint 1 éve
nem kell kockáztatni, mi kezdjük a második félidőt, jó ez így
több mint 1 éve
Talán megérkeztünk a meccsbe
több mint 1 éve
Rengeteg idő van még. És három időkérés.
több mint 1 éve
A srácnak adja a labdát, mikor ott van mellette két kiscsaj is, mehh 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta