NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
OV kúrja az egész országot, ígyis-úgyis.és ha jönnek ilyen remek témák, mint a ki melyik politikust kúrná 😀főleg ha fél napig tartA tegnapi követőt màr most túltettük kommentszámban ☺️A vasárnapi 7 órás meccs mindig sokat hoz.
warr_b
Kampman
Tactful Cactus
zacknorb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
mondtam... ez baromság volt
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Miert banod hogy nekik szurkoltal? Mert sb t nyertek?Mindig ilyen jó a Giants? Faszé nem néztem őket2007-ben is tetszett a játékuk, utólag már bánom, hogy nekik szurkoltam 😕
vpi
de ez most nagyon tetszik, nekem amúgy a mi Jones-unknál ez a futójáték hiányzik, de nagyon
NB2
több mint 1 éve
és ha jönnek ilyen remek témák, mint a ki melyik politikust kúrná 😀főleg ha fél napig tartA tegnapi követőt màr most túltettük kommentszámban ☺️A vasárnapi 7 órás meccs mindig sokat hoz.
warr_b
Kampman
Tactful Cactus
több mint 1 éve
ezt a holdingot kérni kellett volna sztem..
több mint 1 éve
Mindig ilyen jó a Giants? Faszé nem néztem őket2007-ben is tetszett a játékuk, utólag már bánom, hogy nekik szurkoltam 😕
vpi
de ez most nagyon tetszik, nekem amúgy a mi Jones-unknál ez a futójáték hiányzik, de nagyon
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Es ha egy napig. Mar mindjart hetfo. 🙃 es vasarnap kezdodott.főleg ha fél napig tartA tegnapi követőt màr most túltettük kommentszámban ☺️A vasárnapi 7 órás meccs mindig sokat hoz.
warr_b
Kampman
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Apropó, Erin merre van?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Gano nekifutás nélkül simán be tudja rakni a középkezdést a póznák közé
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
főleg ha fél napig tartA tegnapi követőt màr most túltettük kommentszámban ☺️A vasárnapi 7 órás meccs mindig sokat hoz.
warr_b
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
gabor25
5 144
a D most aztán kap időt a pihenésre rendesen, remélem élnek veleFelido lett?
Szesze
több mint 1 éve
a D most aztán kap időt a pihenésre rendesen, remélem élnek vele
több mint 1 éve
Kronos
779
jó ez az FG is, 3 ilyen drive egy félidőben nagyon faszaIgen, ne legyunk telhetetlenek, pont ez jutitt eszembe 🤔
Szesze
több mint 1 éve
Hát ha Évi jóféle 40-es akkor biztos!Akkor egyértelmű. Évi 40-nel megelégszik?nem hívtuk leNem feltétlen. 5. éves opció, garantáltan lehivjákmekkorát játszik DJ!! 😀 😀 ez még nekem is meglepő 😊Contract year, nem?
Szesze
casaubon
shagi0206
szerződést fog kapni
Szesze
shagi0206
több mint 1 éve
Mindig ilyen jó a Giants? Faszé nem néztem őketPont most írtam kb. ugyanezt a Giants-fan haveroknak... 😂
vpi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Na ha valamit akarunk kezdeni akkor most kene legalább 3 pont.Mindjuk felidoben remelem raallitunk DJre valakit.
több mint 1 éve
Kampman
28 292
A tegnapi követőt màr most túltettük kommentszámban ☺️A vasárnapi 7 órás meccs mindig sokat hoz.
warr_b
több mint 1 éve
Negri a matematikus 🙂Daboll hányadik legdagadtabb HC a ligában?..és hányadik legnagyobb koponya?
balintbaba
steelwolf
számold ki
petey
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
náluk mindig is lejtett a pályaDaboll hányadik legdagadtabb HC a ligában?Reiddel es McCarthyval ne szalljon be egy liftbe
balintbaba
casaubon
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Mindig ilyen jó a Giants? Faszé nem néztem őketEz nekünk is új
vpi
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Daboll hányadik legdagadtabb HC a ligában?Bodyshame olunk? Usaban azt nem szabad. O ilyen pufifank testalkatu. Nem ehet rola. 🙃
balintbaba
több mint 1 éve
Daboll hányadik legdagadtabb HC a ligában?..és hányadik legnagyobb koponya?
balintbaba
steelwolf
számold ki
több mint 1 éve
Tornázza fel rendesen mostanában 😊 én nem bánom, csak a többiek 😉Akkor egyértelmű. Évi 40-nel megelégszik?nem hívtuk leNem feltétlen. 5. éves opció, garantáltan lehivjákmekkorát játszik DJ!! 😀 😀 ez még nekem is meglepő 😊Contract year, nem?
Szesze
casaubon
shagi0206
szerződést fog kapni
Szesze
shagi0206
több mint 1 éve
A tegnapi követőt màr most túltettük kommentszámban ☺️
több mint 1 éve
Reid szerint vitathatatlanul első, ő mikor vékony, akkor is kurva dagadt.Daboll hányadik legdagadtabb HC a ligában?Van pár konkurens, pl Reid, vagy esetleg MM
balintbaba
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c